Eşiniz evde yokken..

Ille de haftasonu seçme nedenleri gitmişken kalalim sanırım.

Ben çok dedim haftaiçi gelsinler diye ama görümcem çalışıyor sabah ise gidecek diye istemediler.

Yok yine kalsın sabah burdan gider ise bile dedim. Yeter ki eşim evde olsundu. .

Hayır beni sevseler ona yoracagim da öyle de değil biliyorum..

aranız çok iyi olmadığına göre garip bence de.
ama eşiniz "anne ben gececiyim gündüze geçtiğimde gelsenize" demediğine göre bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. eşiniz "napıyım gelmeyin mi diyeyim" demiş ama, "e ben şimdi sizi göremeyeceğim, gelmişken ben gündüzcüyken gelin" dese hiç öyle ayıp falan da olmazdı, çok da mantıklı olurdu, hatta adam da ailesini özlediğini gayet belirtmiş olurdu

Benim eşimde gece çalışıyor bar işletiyor ama kimseye kal gel demez diyemez istemem de zaten kaldı ki ben zaten istediğim zaman eşimin iş yerine gidiyorum sabaha karşı da birlikte dönüyoruz kimseyi istemem yanımda valla eşimde sormaz çağırayım mı diye alacağı cevabı bilir çünkü

Böyle kalacakları için yarın gündüz ise gitmeden bir iki saat gorusecekler yine hatta uykusundan feda ederse daha fazla..

Yine de bence bunun için bu zamanda gelinmez oğlum yoksa kalmaya bile değmez bence..

Bilemiyorum aranızda ne sorun oldu ama belkide arayı düzeltmek istiyorlar kendilerince.
Tabiki eşiniz evdeyken gelmeleri daha uygun olur zira çocuğunuz olsa torun sevecekler diyeceğim oda değil. Tek aklıma gelen iyi niyetli yaklaşım arayı düzeltme çabası oldu.

Bilmem.. pek iyi çabalar görmüş değilim. .
:)

Bakalim bu aksam nasıl bitecek?

Gelmek uzerelermis.

Bazen hemcinslerime şaşırıyorum. 2 gün ya, ilgilenseniz, Güler yüz gösterseniz, güzel yemekler yapıp, hoş sohbet etseniz...

Bunda bu kadar sorun edecek ne var ki? Onlar eşinin ailesi. İnan, sen böyle davransan, eşinin gözünde yerin öyle üst seviyelere çıkacak ki...

Ben mutlu olmayı seviyorum ve eşimin, kendimin mutluluğu için yapamayacağım şey yoktur.

40 dk mesafe varsa niye kalmaya geliyor ki esinizin gunduz calıstıgı bir aksam gelsinler yemege tamam iste hani 3-4 saatlik yol olsa anlıycam birde aranızda pek iyi degil heralde oglumuzun evi istedigimiz zaman gidecez tabi mantıgıyla geliyorlar

Siz burada hiç kayınvalide konusu okumadınız sanırım.
Bende kendi adima iyi anlaşırım,sorun yaşamadım ama bir başkasına idare et,mutlu et deme hakkını vermez bana çünkü benim eşimin ailesi ile sorunum yok,onlarında benimle. Ama burada ne kayınvalideler,ne görümceler okuduk ağzımız açık hayretle,dolayısıyla hepimizin şartları,duyguları,düşünceleri bir değil.
Bilemeyiz ne sorunlar yaşandı,bunun evveliyatında neler oldu da bu hale gelindi.

Benim mutluluğumu hesap etmeyen insanlar için ben fazla yipratamiyorum kendimi.

Evet eşimin hatrinin da pek önemi yok.

Birine karşı duygularım gelir göz bebeğime oturur.

Içimden geldiği kadar konuşurum.

O özel hizmeti görmedigim halde ben en güzel hizmeti yapmaya çalışıyorum misafir diyorum çünkü. .

Eşim bana değer versin diye değil. Ben böyle gördüm annemden o yüzden..

Ben zaten değerli biriyim ama onlar için hep bir hictim. Çünkü hakkımı aradım. Ama hakkimdan vazgecince benden iyisi yok evet.

Millet enayi istiyor çünkü. .

Neyse konu dışında çıkmaya başladım susayim :)

Çok bile iyiyim ben çok. .

Valla fazla iyiyim.

Gece çalışıyorsa gündüz evde değil mi, anlamadım ben...
Biraz uykusundan feragat edip vakit geçirir işte.
Bence 2 günü bu kadar büyütmeyin. Kanlı bıçaklı değilseniz geçer.. Geçer yaa, yemekti oydu buydu geçer illaki, sabır

Sizin yine kp.kv.görümce geliyomus. Bana kaynip geliyo ve 1 hafta 10 gun kaliyo. Esimle sadece 2 saat oturuyolar gunun geri kalani sirf benimle. Bence siz bu kadar buyutmeyin sizinki yine iyimis.

3yildir ayda bir hafta yalnız kalıyorum kilitliyorum kapımı keyfime bakıyorum ne kendi ailem ne başkası onlara ben alışmak zorundayım siz gelirseniz alisirim yarın birgün gelecek insan olmazsa problem olur dedim tamam dediler en güzeli bu yoksa her zaman sıkıntı

Oo tam kadro geliyorlar hem de.
Allah sabır versin canım :)
Yediler güzelim haftasonunu.

Ee " gelme nasıl diyeyim " diyen paşa eşin "ben bu akşam yokum şu zaman gelin " neden demiyor

Çok makul olan yokum başka zaman gelin çok görüşelim demek neden zor

Benim eşim ilk evlendiğimiz ay annesini çağırmıştı. 20 gün kaldı kv kafayı yiyordum anlatmışımdır daha önce. Eşim zaten 12-12 çalışıyor yüzünü ben göremiyorum bir de kv ye zaman ayırma derdi. Bütün gün otur otur otur.. Sohbeti yok çekiniyor benden zaten. En son sinir krizi geçirdim eşime ağzıma geleni saydım. Otur ananla ben gidiyorum o zaman falan dedim işte

Bir kere de kv sürpriz yapmış gelmiş eşim "anne haber verseydin gelmeden biz bu hafta hiç müsait değiliz " dedi ve ertesi gün otobüse bindirdi kv mi.

Ha son olarak da biz davet ettik kv eşimin teyzesi elti kaynım falan hepsini. Ama işte bu kalkışım olayı olduydu o sıra bütün çalışma saatleri değişti. Eşim gecedeydi rahat görürüm Gündüz diye çağırmıştık aniden gündüze aldılar ve 12-12 ye çevirdiler. Kv gilde valizleri topladı siz çok yoğunsunuz zaten biz gidelim kendi evimize diye. Ben de hiç sesimi çıkarmadım gittiler

Özet: ilk seferki tepkim kriz şeklinde olmayaydı bu işin önünü alamazdım. Baştan sert bir tepki şart

İlk zamanlar eşimin bi işi çıkmıştı bütün görümce ve eşleri biraradayken eşim yalnız kalma ablama git bilmem ne gibi bi laf etti neden dedim direkt bi kalakaldılar evde korkacağımı falan düşünüyorsan ben rahatım bi sıkımtım yok sohpet muhabbet için meden olmasın gidilir bi o gün geldinde bakarız dedim. Somrada kızmıştıö bidaha bana sormadan milletin içinde şurda kal burda kal deme belki istemicem orda gerginlik çıkıcak dedim daha da demedi. Ama sizinki farklı sanırım aklım almadı mağdem aranız iyi değil neden yalnız kalamıyorsunuz?
Bikeresinde bi alrabamız eşi yokken erkek kardeşi yanında kalmıştı bizde mıhabbetine konuşurken sormuştum zır oluyor diyorsun işe gidip gelmek evine niye gitmiyorsun demiştim. Oda bana "olur ku ablam bizim namusumuz evde gece tek olmaz" demişti. Böyle bir kafamı acaba

Arada benim kv kp de gelir. Esim aksam 7-8 gibi anca evde olur. O gelene kadar yemek yaparım kv de yardim eder kp tv izler. Yemek hazir olunca da tv izleriz esim gelene kadar. Napim sevdigim adami yapmışlar ona saygım var en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…