- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
En sevdiğim kayıngiller
Ne mutlu..
En sevdiğim kayıngiller
Ne mutlu..
10 gün daha gündüze geçemez.
Bir de hafta içi görümcem çalışıyor ona da uydurup bize de uydurmak zor oluyor..
Ben de bunu bekledim aslında..
Ama eşim gelmeyin mi diyeyim biliyorlar gece çalıştığımı gelmeyi seçiyorlar sonuçta dedi..
10 gün daha gündüze geçemez.
Bir de hafta içi görümcem çalışıyor ona da uydurup bize de uydurmak
..
kös kös bakışıp dururlardemek ki seni çok özlemişleray çok sinir bozucu, insan yapacak konuşacak bişey de bulamaz...
Ben de eskiden konu sahibi gibiydim ama sonradan büyüklerin duasını almak gerektiğini anladım.unutmayın biz de birgün yaşlanıp saygı ve hürmet bekleyeceğiz o yüzden siz,son derece misafirperver davranın,kaybetmezsiniz korkmayın.... Ne olacak ikigun kalsalar napicam ben onlarla diyosun.esinin anne babasi ve kardesi hizmetlerini et gelinlerisin neticede. guler yuz goster sohbet et ne olmus yani kiyametmi kopmus iki gun idare edemiyosun.kv kp ile yillarca yasiyan gelinler var.eziyet ceken ustelik altini temizleyen bakimini yapan gelinler var.sen misafirliklerine tahammul edemiyosun.cok saskinim gercekten.
kös kös bakışıp dururlar
Evet ben de ilk gördüğümde pek iyi bir şey beklemedim sonra baktım Kv,kp.Konu başlığı çok ilginç olmuş Hürriyet haber başlıkları gibi
Ben de hoşlanmazdım ama yapacak bir şey yok sanırım gelmeyin de denmez şimdi.
Benim eşimde gece çalışıyor annemlere gidiyorum ben.Eşinizin ailesi eşiniz evde yokken, gece çalışıyor diyelim ki size kalmaya gelirler mi?
Nasıl geçiyor sizin için?
Bana çok anlamsız geliyor bu durum ve şimdi tam o durumun içindeyim.
Aramız iyi olsa dert etmem de karşılıklı olarak zevk almayacağız.
Oğullarını yarın belki sadece bir iki saat görecekler bunun için 2 gece kalacaklar belki de..
Canım sıkıldı ama bir yandan abartıyor muyum diye düşündüm.
Eşime sen evde yokken ne alaka ne yapcaklar benle dedim.
Ne yapayım ben yokum gelmeyin mi diyeyim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?