Eşiniz evde yokken..

Eh madem yola çıkmışlar kolay gelsin artık dişin sık fazlada yoracak şeyler yapma kolay gelsin canim

Benim eşimde haftada 3 gün falan evde olmuyor , ilk zamanlar bende bunu yaşadım sürekli hale getirdiler o zaman konuşmak zorunda kadım ama ayda yılda bir geliyo olsalardı sıkıntı çıkarmazdım

Aman iki gün kalacaklar ne olacak.
Yiyip içip gitsinler :))
Aylarca kalmayacaklar neticede.

Valla kim olursa olsun herkesin 3 güne kadar kalma hakkı var bende de daha uzun süre çekemem.

Eşinin ailesiyle yakın değil misin?
Pek hazetmiyor musun?

Yani benim kayınpeder ve görümce derdim yok kayınvalide yılda bir gelir 15 gün kalır kışın.Onu da çok sorun etmiyorum yılda bir geldiği için,hem yemek temizlik için de yardım etmiş oluyor iyi oluyor bana

Bizimkinin anası benle oturur ancak oğluyla çok konuşmaz sanki damadı gibi iteler azcık,belki sizin kayınvalide de öyledir

Eşim sık sık şehir dışına gider kış aylarında.k.v ile yakın oturuyoruz gündüz sık gelip gitmeleri ile beni canımdan bezdirdigi zamanlardı aradı istersen yanına ben geleyim kalayım dedi ama beni düşündüğünden değil çünkü ilk yalnız kalisim değildi ondan öncede çok yalnız kaldım ve yalnızlığı seven biriyim ve hiç korkmam alt katta oturduğum zamanlar bile hiç urkmedim kilitldim kapımı yattım.o yüzden k.v ye anne gerek yok dedim ama benimki israrcidir ertesi gün bi daha aradı gerek yok hem ben belki anneme gidicem dedim kapattık ertesi gün oldu yine aradı annende misin slm söyle dedi gitmedim evde kafamı dinledim dedim o günden sonra gelip yatayim demedi ne izlediği programlardan zevk alırım ne yatma kalkma saatinden eşim yokken geç saate kadar yatmam ertesi gün geç kalkarım neden onun yüzünden kendimi kasayim ki

bence siz haksızsınız orası onların oğullarının evi tabii gelip kalacaklar 2 saat görmek için dahi olsa evlat bu özlenir yahu hem de kaç yaşında olursa olsun medeni durumu işi ne olursa olsun tedirgin olunur merak edilir işi eşi arkadaşları teftiş edilir abartıyorsunuz 2 gün dayanamayacak mısınız ? 1 ömür çekenler var ... Yüz bulmuşsunuz astarını istiyorsunuz bence (

Ayni durumda esimin arkadasi, erkek kardesi, kuzeni vs gelse kabul etmem. Ama ailesini artik kendi ailem kabul ettigimden gelebilirler. Bizde torun da oldugu icin esimle bosanmis olsak onlari gormek icin bile gelebilirler.

Ne var yani gelip kalıyorlarsa. Evde olmasın kocanız. Siz gelinleri değilmisiniz.
Evlenene kadar mı? Annecim babacım.
Evlendikten sonra ne yapsınlar benle.
Oğlunun evi be.

Bak kaynanamı günahım kadar sevmem karşılıklı nefret ederiz birbirimizden.
Ama evime gelirse kalmak isterse baş göz üstüne.

Aranız iyi değilse ve hiç sohbetiniz yoksa sizin açınızdan haklısınız insan eşi olunca sohbet biraz ona yöneliyor yoksa bön bön bakışırsınız...ama böyle değilseniz ve siz şikayetçiyseniz belki de kayınvalideniz size katlanıyordur oğlu için olamaz mı

Farklı şehirden geliyorlarsa idare edin 2gün. Aynı şehirde birbirinde kalmak kadR saçma birşey yok

Gelmeyin diyecek.

Allahım şaka gibiler ya.

Bu erkeklerin ne nazlı aileleri var. 2 günde 4 saat görecekler diye tüm gün kalmak nedir.
Bana saçma geliyor.

Hayır bu kalp kırmak falan da değil. Niye kafaları basmıyor.
Sonuçta ailesi onu görmeye gelecekler. Sana hayran değiller, bayılmıyorlar da bütün gün seninle napacaklar.

Gerçi yapacak bir şey yok sanırım artik. Geliyorlar di mi.

Dert etme madem ne diyeyim.

Benimki yani kayinvalidem hiçbir zaman bu fırsatı kaçırmaz mutlaka gelirdi bana.eşimde memnun olurdu sözde bana yardım ediyor diye.deli olurdum ya..gelmeyin yalnız iyiyim derdim anlamazdi."aman canım oturur sohbet ederiz ana kız"derdi.Ana görmesek kandiracak:)
Neyse ki artik cok uzun zamandır aramız limoni de gelmiyor bari..Allah sabır versin valla size..

Ben evlenmeden önce de annecim babacim değildim yalnız. Kendiniz gibi sanmayın. Onlar istediği için adet bu diye sıradan anne baba dedim. Mesafe saygı ilişkisi kurdum.
Yalakalik ne bilmem.
O yüzden de sevilen gelin olmadım hiç.

Kaynanam sevdiğini söyler ama diğerleri sevmez biliyorum.
Hisler de karşılıklı haliyle.

Oğullarının da evi anladık.

Ben gelmesinler demedim ayrıca. Ama oğullarının evde oldukları zamanı seçseler daha uygun olurdu dedim.

Mesela yorgundum ama uzanamadim.

Onlar uyumadan uyuyamadim. Ama eşim olsa ona bırakır yatardım mesela.

Siz çok iyi gelinsiniz tamam anladık yorulmayin hanımlar :)

Benim kv kp de gelir kalır bizde çünkü bizi görmeye geliyorlar bizde öyle ayrımcılık yok bende tek giderim onlarda kalırım eşimde benim ailemde.

onlarda size yada banada merakli olduklarindan gelmiyo zaten siz evde yokken sizin anneniz evinize gelemezmi yani birazcik empati kursak hersey daha iyi olacak sanki evlendi diye kimse cocugunu atmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…