- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
En son ailesi doldurdugunda bu şekilde davranmıştır bana. Bugünde eve baya geç geldi günahlarını almak istemiyorum supheleniyorum ama ne olursa olsun ailesinin lafiyla böyle davrandigini ögrenirsem o daha da zora sokar evliligimiziEşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Yanıldığınız 2 nokta bu cümlelerde saklı.
1. Çok seviyorum oda beni çok seviyor.
Duyguları değişmiş, bir şekilde dolduruşa gelmiş ya da öfkesi başlamış ve sevgisini öteleyecektir bundan sonra
2 . Bu yaşadıklarınız ufak tefek şeyler, sıradan değil
Benim ailem niye yemek yapmadın haklı zihniyetinde . Elalem ne der kaygısı vardır . Onlarlada hiç gecinemem napicam bilemiyorumgiderim. iki cocugumu alirim atlarim taksiye giderim.
Ayyy düşündüğün şeye bak. Tabiki de git annenlere kal biraz. Arama sorma bak nasıl dönecek geriEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Eee çıkıp gitse adam ve kirayi, faturaları, market ihtiyaçlarını halledersin artık dese ne yapacak?Gitmeyeceğiniz evden gideyim de kurtul diye blöf yapmayın; elinizde patlar.
Sorunuza gelince, ya alttan alıp hiç bir şey yokmuş gibi davranacaksınız ya gerçekten geri dönmeme beklentisiyle çıkıp gideceksiniz ya da işi çirkefliğe vurup ben neden gidiyorum sen çık git adamsan diye kavga çıkaracaksınız. Bence üçüncüyü yapın, adam tırssın.
Az önce aynı yorumu yapacaktım ama garip düşünen benim galiba diyip vazgeçtim. Ben kavgalarda evini barkını terkeden kadınları anlamıyorum hiç. Gitmek aklımdan bile geçmez, beğenmiyorsan kapı orda der yol verirdim heralde.Ben niye gideyim gece vakti bir kadini evden atacak tiynette bir tipe neden evi barki biakip gideyim? Bosanmak istiyorsa kendi basin gitsin. Bir yere gitmem ama ertesi gun bavulunu toplayip kapi onune koyarim.
Kilidi değiştirin boşanmak isteyen erkek evi terkeder sizi evden kovamaz. Mahkemeye verse bile bu böyle. Kadın evde kalır. Aynen söyle madem boşanacaksın sen git akşama kilidi değiştiriyorum de ve değiştir. Kudursun.Eşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?