- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.473
- 548
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Evet sanki ev erkeğin de bir kavga vs.oldugunda terk etmesi gereken kovulan hep kadın oluyor.Az önce aynı yorumu yapacaktım ama garip düşünen benim galiba diyip vazgeçtim. Ben kavgalarda evini barkını terkeden kadınları anlamıyorum hiç. Gitmek aklımdan bile geçmez, beğenmiyorsan kapı orda der yol verirdim heralde.
Gitmez. Benim evimin olduğunu düşünse zaten kovmazKendi defolup gitsin bee sen niye gitcekmissin?
İş yok çocuk yok, kadın bir başına niye evde kalsın, tabi ailesinin yanına gider.Ben hala anlamadım herkes yazmış o gitsin diye. Kadın çalışmıyor ve adamın zihniyeti belliyken adamı kovup kendi kalsa bile nasil gecinecek o evde... Birikmiş çok parası varsa o ayrı. Ama gitse ve para birakmasa dava açılıp başta nafaka bağlanması bile bir ayı bulur. Adamın cesareti buradan aldığını düşünüyorum nedense.
bakin ben gidin demiyorum, ben olsam giderim diyorum. ailem arkamda olur mu olur sanirim ama annemle en fazla 3 gun anlasabiliriz mesela biz. kendi durumunuzu kendiniz bilirsiniz. degerlendirin. fevri olmayin. yarin sabah esinizden once kalkin yuruyuse cikin. sakince dusunun ne yapmak istiyorsunuz...Benim ailem niye yemek yapmadın haklı zihniyetinde . Elalem ne der kaygısı vardır . Onlarlada hiç gecinemem napicam bilemiyorum
temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun!
Eşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Daha önce de aksatmıştı. O zaman da kocası büyük olay çıkarmıştı. Hatırlıyorum konu sahibini. Eşi ailesinin yörüngesinden çıkmayan bir adam. Konu sahibide "eşime hizmette kusur etmem" diyen bir arkadaşımız.Oturun evi temizleyip yemek yapin. Zaten "gideyim de kurtul" diye blöf yapmissiniz tutmamis bir de 2 gün sonra döneceginiz evden gitme blöfünü yapmayin boşuna.
Insanlar bazen tuhaf tuhaf seylere beklenmedik alinganliklar yapip, sacma tepkiler verebiliyor ama eşinizdeki durum boyle birsey degil. Ev işlerini daha önce hic aksatmamissiniz, aksatmiyorken problem yokmuş ama 2 gun yemek yapmayinca sen bu evde ne işe yariyorsun lafini yemişsin. O evde o işe yariyormuşsun demekki. Esinin normalde de cok deger verdigini sanmiyorum sana, sadece işleri yaptigin surece iyi davranacak.
evet cok güzel evliliğiniz var.... Sizi yemek ve temizlik sorumlusu olarak gören ve o işler yapılmıyınca evide kendi evi olark görüp size kovan biri... tüh tüh maşallah nazar değmesinEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Ayni soruya üstte ben kendimce cevap verdim.eşinizin sizi sevdiğinden eminmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?