Eşiniz evden kovsa gidermiydiniz

Evet sanki ev erkeğin de bir kavga vs.oldugunda terk etmesi gereken kovulan hep kadın oluyor.

Bir önerim daha var. Yarın en güzel halinizle, eviniz ve akşam yemeği sofranız kurulu valizinizi toplamış olarak eşinizi bekleyin. Eşiniz geldiğinde bu kadar zamanın hatrına beklediğin ev ve sofrayı hazırladım. Sana hoşça kal demeden gitmek istemedim. Ben gidiyorum dediğin gibi konuşarak çözemeyeceğiz sorunlarımızı sanırım diyip çıkın evden.
1- o an orada sorunlarınızı halledersiniz
2- gidersiniz bikaç gün sonra ardınızdan gelir
3- boşanma işlemleri yakında başlar
Hakkınızda hayırlısı

Ben hala anlamadım herkes yazmış o gitsin diye. Kadın çalışmıyor ve adamın zihniyeti belliyken adamı kovup kendi kalsa bile nasil gecinecek o evde... Birikmiş çok parası varsa o ayrı. Ama gitse ve para birakmasa dava açılıp başta nafaka bağlanması bile bir ayı bulur. Adamın cesareti buradan aldığını düşünüyorum nedense.

Kirginliklar kuslukler olur bu sirada bazen istenmeyen sozler cikar agzimizdan ama siz de yemek yapmayarak evle ilgilenmeyerek cezalandirmis olmuyosunuz aksine hakliyken belki haksiz konuma dusuyosunuz
Duzeltmek istiyorsaniz yarin guzel bi sofra hazirlayin guzel karsilayin davranislarina gore devam ettirirsiniz

Seven insan o sözleri etmez, etti diyelim bir süre sonra pişman olur aynı sözü yinelemez.

Saygı olmadan birbirinizi sevmeniz bir anlam ifade etmez malesef. Asıl evden gidersen herşey daha kötü olur. Çünkü eşin seni almaz tekrar ve kendi ayagınla geri dönersin. Bir daha da asla gidebileceğine inanmaz. En iyisi gitme. Oyununa da karışma bence. Benim eşim de şuan oynuyor oyun. Bunun için kavga etmeye demez. Bıkasıya kadar oynasın.

Ben gönderirim gitmem hiç rahatımı bozamam
Sizin tarzınız yemek temizlik o nedenle öyle bişey yapamazsınız nekadar aşağılık bişey kadını hizmetçi görmek okuyun okutun çalışın köle olmayın

İş yok çocuk yok, kadın bir başına niye evde kalsın, tabi ailesinin yanına gider.

Benim ailem niye yemek yapmadın haklı zihniyetinde . Elalem ne der kaygısı vardır . Onlarlada hiç gecinemem napicam bilemiyorum
bakin ben gidin demiyorum, ben olsam giderim diyorum. ailem arkamda olur mu olur sanirim ama annemle en fazla 3 gun anlasabiliriz mesela biz. kendi durumunuzu kendiniz bilirsiniz. degerlendirin. fevri olmayin. yarin sabah esinizden once kalkin yuruyuse cikin. sakince dusunun ne yapmak istiyorsunuz...

Eşiniz tavrı baya yanlış ama dikkatimi şu çekti, eşim değişti demisiniz ben önce sizin değiştiğinizi düşündüm her zaman yemek yaparım 2 gündür yapmıyorum dediniz, önce siz değişmişsiniz sonrasında eşinizde buna yanlış bir tavır alarak karşılık vermiş

Her ne yaşamış olursanız olun.. Ki sarf edilen sözler hiç normal değil.
Deve tellalı gibi çık git demesi afedersin ama çok hanzoca olmuş! Kadının evden kovulduğu nerede görülmüş. Çok gitmek istiyorsa kapıyı gösterseydiniz.
Şahsen kovulduğum saniye de kapıyı çarpıp çıkardım siz iyi duruyorsunuz maşallah

Sinir aninda soylenmis bu sozler her daim iyiydik demissiniz.Ne biliyim bazen insan karsidakini incitmek icinde bir seyler soyler.Mesela kocam bana gideyim dese zorla seni tutmam diyebilirim...Oyle soze bu sekilde bir tepki verilebilir bence.

bende bu lafı çok duydum ama şimdi ne diyorum ben gitmem sen gideceksin ananın evine al ceketini git benle evlendigin için eşyalar alındı bunlarda benim ananın evi daha yakın çocukla sigamam babamın evine diyorum tık yok

Daha önce de aksatmıştı. O zaman da kocası büyük olay çıkarmıştı. Hatırlıyorum konu sahibini. Eşi ailesinin yörüngesinden çıkmayan bir adam. Konu sahibide "eşime hizmette kusur etmem" diyen bir arkadaşımız.

Sevgili konu sahibi;eşinin seni sevdiğinden emin olmamani öneririm. Çünkü sevmiyor.

Ben evde yemem ya da temizlik yapmasam eşim dışardan alır. Hasta mıyim diye de panik olur.

Evden kovmak ise bambaşka bir boyut. O konuya giremiyorum çünkü bana jüpiter kadar uzak.

Her insanin kusurları vardır. Hepimiz evliliklerimizde bi şeyleri görmezden geliyoruz. Ama bizim eşlerimiz de yeri gelince bizleri idare ediyorlar. Senin eşinde eksik olan bu ..

Evden kovuldum. Esim ne işe yarıyorsun dedi. ama eşim beni seviyor mantığıni da hiç anlamadım ve anlamayacagim.

Işe yaramak eşya için kullanilan bir tabirdir. Ve yemek temizlik vb işleri için sana "işe yaramıyorsun"diyorsa seni hizmetçi kabul ediyor demektir. Ister kabul et ister etme.

Ve eger geri döneceksen evi terk etme. Yalandan blöf yapma.

Kovulursam tabiki dönmem. Sadece kişisel eşyalarımı almak için dönerim

kendınızı yemek yapan temızlık yapan baska bırseye yaramayan bırı olarak gordugunuz ıcın adamın bu cıkısına bır nevı hak vermıssınız
kendı kendınıze sıddetı uygulayan sızsınız
adam sıze defol demıs yarın gormeyeyım senı bu evde demıs bana bosanın demeyın sadece burnunu surteyım dıyorsunuz neyın pesındesınız sız ? adamın burnunu surtebılecegınızı dusunmenızde cok komık boyle bır adama sız hıc bırsey yapamazsınız

sız kendınıze bırsey yapın mesela deger vermek gıbı ? ne dersınız ? hem bırseyınız eksılmez ustelık bedava

evet cok güzel evliliğiniz var.... Sizi yemek ve temizlik sorumlusu olarak gören ve o işler yapılmıyınca evide kendi evi olark görüp size kovan biri... tüh tüh maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…