Eşiniz evden kovsa gidermiydiniz

Gitmem.
Onu kovarım.

Gitmem.
Onu kovarım.
Bunu diyebilmek için bile maddi olarak kendi karnını dogurabilme gücünun olması lazım be grill Evet yemeği yapan ,evi temizleyen bu kız ama adam erzak almazsa tencerede taş kaynamaz...adam faturalari ödemezse elektrik,su olmaz...hatta kira odenmezse ev dahi kalmaz ortada.Bu yüzden bu arkadas iş seçmeden biran önce calismaya başlamalı.Muhtemelen coktaaan barismistirlar ama yine de bu kız calismali

Keşke bir iş bulsanız. Keşke bu adama muhtaç olmasanız. Keşke kendinize daha çok değer verseniz ve keşke sevgiyi, evliliği doğru tanımlasanız... Şu yazdığınız konuya baktıkça o kadar çok keşke demek istiyorum ki. Eşim beni seviyor diyorsunuz, yani üzülün istemem ama bu mudur sevgi? Sürekli oyun başında, sizi ihmal eden bir adam... Hem suçlu hem güçlü. İki gün yemek yapmadığınızda, sen bu evde ne işe yarıyorsun, eve gelmek istemiyorum diyebiliyor üstelik. Gelme o zaman, cehenneme git, kendine çeki düzen vermeden de dönme denecek cinsten biri. Ama bunu demek için de kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz gerekiyor. Öyle olsa, o gücünüz olsa, bu kadar kolay saygısızlaşabilir mi sizce? Pek sanmıyorum.

Katılıyorum mune,herkesin kırmızı çizgileri olmalı ve karşıkinin kırmızı çizgilerini de çiğnememeli.
Karşılıklı gurur kırmalar,"defol git" ya da "sen ne biçim erkeksin"sözleri yıkıcıyı geç,deprem yaratıcıdır,bir daha asla herşey eskisi gibi olmaz.
Bak ben marmaradayım, o büyük depremde ağır hasar alan ve yanından geçmeye korktuğumuz binalar süslendi,cilalandı,bakmaya kıyamazsın,içinde insanlar oturuyor. Peki ne kadar sağlam,Allah korusun yen bir sarsıntıya kadar.
Çok kısıtlı yaşadığımız aylar oldu geçmişte,elimizdeki tüm paramızı çocuklarımızın iyi bir şekilde beslenmesi için harcayıp bz kahvaltıda akşamdan kalan yemegi. de yedik sırasında.
Güle konuşa yedik "sen nasıl erkeksin"cümlesi hava sahalarımızda bile değildi.
Olsaydı,güçlükleri aştığımız bugünümüzde eşimin yüzüne rahatça bakamazdım.

Elbette kocamın tavrına göre konuşuyorum ben.
Misal kocam beni kovamaz çünkü pişman ederim.

Laf ağızdan çıkmadan önce iki kez düşünün derler ya, eğer bu evlilik hayatı için geçerli olacaksa sen o ikiyi on yap.
Yapamayacağın bir şeyi söyleme, sonuçlarına katlanamayacağın durumların oluşmasına izin verme.
Eşin sana haksız mı davrandı söylediği laf çok zoruna gitti diyelim ortam sakinleşince vur yüzüne
Kavga anında yapmak zorunda değilsin bunu haklıyken haksız duruma düşersin.
Daha çok kalbin kırılır yaşadığınız olayda olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…