- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Maalesef adam size saygı duyup sevmiyorEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Şimdi aranız nasıl düzeldi miDaha ilk zamanlarımızda eşimle boşanma raddesine gelmiştik kavga esnasında babanı arayıp gel kızını al diyip evden gitmişti. Ailem geldi ama onlarla gitmedim eşim 2 gün sonra eve gelip beni evde gormediginde gittigimi sanmış ama işteydim, eve gelince ben eşyalarını topla git dedi. Birincisi beni buraya babam getirmedi babam goturemez, ikincisi bir valiz ile gelmedim bir valiz ile gitmem öyle ha diyince, üçüncüsü avukat ile görüştüm boşanma bitene kadar bana yer tahsis etmekle yukumlusun ki evi terkeden boşanma davalarında her zaman suçludur, bunu kabul etmiyorum (avukatla gerçekten görüşmüştüm) çok istersen kapi orda demiştim. Siz de evde yemeği temizliği görev edinmişsiniz, sizde kocanız gibi düşünüp adami bunlarla terbiye etmeye çalışmışsınız. Ben avukatlarla görüşüp mahkeme açmaya kadar gitmiştim ki avukat biraz dizginledi beni. Biliyorum gitsem dönmezdim, ekonomik özgürlüğüm de olduğu için blof yaparak gidecegim demedim niyetim gerçekten gitmekti. Ondan sonra bir daha böyle tartışma yaşamadık, ne ben giderim dedi ne o git dedi. Biliyoruz dönüşü olmaz çünkü. Madem gidemeyeceksiniz adama blof yapmayın giderim diye... karsinizda ki maalesef bunu alttan alacak bir adam degil ki birde aile etkeni var. Siz o evden gidince ailesi daha da dolduracak ve siz tamamen biteceksiniz. Adama yatağa yatarken bana tekrar git dese onu o yataktan atar ahanda kapı sen git Derim. Onunla aynı evde saniye durmam.
bence se. gitme o gitsin cok merakliysa ben sana dedim su oyun yuzunden fazla surat asma diye kendi kendine bikar. surat asmak yemek yapmak daginiklik birakmak yani ona bir ders olmaz aksine daha cok sorun yaratr. ne deyum umarim dizelir sinir haliylr cikmistr insallahEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
Bence yemek konusuna bozulmuş bu şekilde davranıyor ki bi daha böyle davranma diye hiv kulak asma bence. Gitme ama barisinca ona deki sinirden yemek yapmadım hataliydim o yüzden gitmedim ama ikincisi olursa giderim gibisinden blöf yapEşiniz size normalde çok iyi davransa birden eften puftan seyden evde kavga çıksa geçen papci konusunu acmistim sürekli elinden tel düşmüyor oyun oynuyor diye bende kavga yapmistim oda bana patlamisti. 2 gündür küsüz 2 gündür de yemek yapmiyorum normalde asla yapmamzlik yapmam işten yorgun geliyor diye. Neyse bugün yapmadım diye evde de birkaç daginiklik vardı bağırıp çağırmaya başladı bu eve girmek istemiyordum artık , kendi evime adım atasim gelmiyor, temizligini yemegini yapmiyorsan sen ne işe yariyorsun! Bıktım artık senden! Bende gideyim de kurtul dedim. Git bidaha da gelme , eğer dönersende almam seni eve dedi. Normalde böyle bı insan değildi evliligimiz boyunca ailesi yüzünden kavga yaptik bugünde eve çok geç gelmisti. Normalde her akşam sarılır öper arar sorar çok ilgilidir . Birden bire değişim yaşadı . Yatarken de yarın bu evde gormeyim dedi ve yattı. Lütfen bosanin diye mesaj atmayın. Ben yarın bu evden gitmezsem her sinirlenisinde nasıl olsa gitmez diye bana bu şekilde davranmasina izin vericem. Sadece surunmesini istiyorum ama bidaha getirmez diye de korkuyorum. Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ufak tefek şeyler haricinde güzel anlasirdik yuvami yıkmak ta istemiyorum çok çaresizim..
:))E öyle ama,burada okuyorum böyle konuları,ne münasebet bunu diyebilsin bir eş,o zamana kadar çoktaan öğrenmeli,git dediği anda o yüzü bir daha göremeyeceğiniYa hahahahahah cok tatlısın
Evet valla haddini bilmesi lazim. Hanimefendilik herseye çözüm degil erkek milleti.de oyle gözde buyutulcek canlilar degil. Bizim elimize düşse böyleleri ah ah:))E öyle ama,burada okuyorum böyle konuları,ne münasebet bunu diyebilsin bir eş,o zamana kadar çoktaan öğrenmeli,git dediği anda o yüzü bir daha göremeyeceğini
Evet valla haddini bilmesi lazim. Hanimefendilik herseye çözüm degil erkek milleti.de oyle gözde buyutulcek canlilar degil. Bizim elimize düşse böyleleri ah ah
En sevdiğim. Kulağa birseyler damlatmakKız ben çirkefte değilim,çokta konuşmam,fazla lafa gerek yok zaten
Başkasında duyunca örneğin,derim ki "böyle böyle olmuş,kadın yine evine dönmüş,ölse dönmez insan,böylelerine erkekler iyi yapıyor"eşim bir bakar,ne haklısın diyebilir,ne de haksızsın,ama kendine düşer payı alır
En sevdiğim. Kulağa birseyler damlatmakonu bende yaparim bazen ama genel olarak cok cirkefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?