Eşiniz evden kovsa gidermiydiniz

Maalesef adam size saygı duyup sevmiyor
O evlilikte temiz bir ev hazır yemek ve rahatça kimseyle ilginmeden oyun oynamak istiyor
Sizinle ilgilenmek oturup sohbet etmek gibi istekleri yok
Evlilik bu olmamalı
Ayrıca sen ne işe yararsın deyip ev yemek işini sadece kadın görevi olarak gören hastalıklı zihniyeti apayrı bir konu

Daha ilk zamanlarımızda eşimle boşanma raddesine gelmiştik kavga esnasında babanı arayıp gel kızını al diyip evden gitmişti. Ailem geldi ama onlarla gitmedim eşim 2 gün sonra eve gelip beni evde gormediginde gittigimi sanmış ama işteydim, eve gelince ben eşyalarını topla git dedi. Birincisi beni buraya babam getirmedi babam goturemez, ikincisi bir valiz ile gelmedim bir valiz ile gitmem öyle ha diyince, üçüncüsü avukat ile görüştüm boşanma bitene kadar bana yer tahsis etmekle yukumlusun ki evi terkeden boşanma davalarında her zaman suçludur, bunu kabul etmiyorum (avukatla gerçekten görüşmüştüm) çok istersen kapi orda demiştim. Siz de evde yemeği temizliği görev edinmişsiniz, sizde kocanız gibi düşünüp adami bunlarla terbiye etmeye çalışmışsınız. Ben avukatlarla görüşüp mahkeme açmaya kadar gitmiştim ki avukat biraz dizginledi beni. Biliyorum gitsem dönmezdim, ekonomik özgürlüğüm de olduğu için blof yaparak gidecegim demedim niyetim gerçekten gitmekti. Ondan sonra bir daha böyle tartışma yaşamadık, ne ben giderim dedi ne o git dedi. Biliyoruz dönüşü olmaz çünkü. Madem gidemeyeceksiniz adama blof yapmayın giderim diye... karsinizda ki maalesef bunu alttan alacak bir adam degil ki birde aile etkeni var. Siz o evden gidince ailesi daha da dolduracak ve siz tamamen biteceksiniz. Adama yatağa yatarken bana tekrar git dese onu o yataktan atar ahanda kapı sen git Derim. Onunla aynı evde saniye durmam.

Şimdi aranız nasıl düzeldi mi

Ben olsam giderim oda seviyorsa zaten özür diliyecektir sevmiyorsa da yapacak bişey yok kendi bilir gitmez sen dediğin gibi bu laf hep olacak sevdiginden eminsen git ve surundur böyle bi sebepten kimse yuva yılmaz sizin kadar oda düşünüyorsa yuvanizi getirir dusunmuyorsada sende eyvallah etme

bence se. gitme o gitsin cok merakliysa ben sana dedim su oyun yuzunden fazla surat asma diye kendi kendine bikar. surat asmak yemek yapmak daginiklik birakmak yani ona bir ders olmaz aksine daha cok sorun yaratr. ne deyum umarim dizelir sinir haliylr cikmistr insallah

Bence yemek konusuna bozulmuş bu şekilde davranıyor ki bi daha böyle davranma diye hiv kulak asma bence. Gitme ama barisinca ona deki sinirden yemek yapmadım hataliydim o yüzden gitmedim ama ikincisi olursa giderim gibisinden blöf yap

Ben olsam giderdim, saniye durmazdım hatta.
Çünkü beni seven bir erkeğin bana bu lafı etmeyeceğini bilirim. Bana değer verse işlerin bu aşamaya gelmeyeceğini de biliyorum. Çünkü bana göre sizin içinde olduğunuz şey evlilik değil, imza karşılığı yapılmış bir çeşit sözleşme. Siz yemek temizlik yapıp gece onu mutlu edeceksiniz, o da işe gidip eve para getirecek. Benim anlayışıma göre ise evlilik paylaşmak demektir, karşımdakini inciteceğim diye korkmak demektir.

Ben giderim. Ama siz gitmeyin. Çünkü boşanın demeyin demişsiniz. Gitseniz bile gidip gidip geri döneceğiniz ortada. İşler daha da laçkalaşacak. Hatta sizi aldatmaya da başlayabilir yüz bulup. Nasılsa gitse de geri dönüyor diye.

Önceki yorumlara katılıyorum. Boşanmamak konusunda kararlı iseniz eşiniz gelince özür dileyin, öncesinde 5 çeşit yemek, meze, salata, tatlı ile masayı donatın. Gece de kırmızı gecelik miydi ondan işte.
Bundan sonra da yemekleri temizliği aksatmayın. Ailesine köle olun. Pubg oynamasına asla ses çıkarmayın.

Size bir örnek vereceğim, bilmiyorum bir anlamı var mı. Erkek arkadaşım mesaisinde, çalışıyor, bir gün mesaj attım napıyorsun nasıl geçiyor diye. Tavla oynuyorum dedi. Tavlayı yeni yüklemiş belli. Gündüz yoktu telefonunda. İş arkadaşı (evli,çocuklu) da habire tabladan okeyden başka kadınlarla tanışıp telefonda konuşuyor bu arada. O an hiç bir şey demedim, nasıl kazanıyor musun bari dedim kapattım. 1 saat sonra o bana yazdı napıyorsun diye. Dedim ki; ben de tavla yükledim onu oynuyorum şimdi, ama hep yeniliyorum. Kulaklarından çıkan ateşi hissettim ama bir şey diyemedi. İşten çıkıp yanıma gelince dedi ki, ben sildim tavlayı, sen de sil. Olur dedim, sildim.

Özet şu ki; onun yaptığından rahatsız olduğumu ona bağırmadan, trip atmadan, tavır koymadan anlatabildim. İkinci nokta; onun her yaptığını ben de yapabilirim, istersem yaparım istersem yapmam ama yapabileceğimi biliyor. Üçüncüsü; onun sahip olduğu her hakka ben de sahibim.

Siz pubg oynayabilir misiniz? Ordaki karşı cinsi sadece oyuncu olarak görüp onlarla konuşmak sizi rahatsız eder mi? Buna cesaret edebilir misiniz? Yoksa siz de pubg oynadınız diye yine kapıyı mı gösterir size?

O yüzden aynaya bir bakın. Ben kimim, bu hayattan ne bekliyorum, neden sadece kendimden beklemiyorum da başka insanlardan bekliyorum sorularını kendinize sorun.

Layık olduğunuz değeri kazanmanız dileğimle...

:))E öyle ama,burada okuyorum böyle konuları,ne münasebet bunu diyebilsin bir eş,o zamana kadar çoktaan öğrenmeli,git dediği anda o yüzü bir daha göremeyeceğini
Evet valla haddini bilmesi lazim. Hanimefendilik herseye çözüm degil erkek milleti.de oyle gözde buyutulcek canlilar degil. Bizim elimize düşse böyleleri ah ah

Sen ne işe yararsın, buevdeseni görmek istemiyorum diyen adamın yanında saniye durmam.
Ama sizin böyle bir niyetiniz yok. Adam blöfünüzü de yememiş. Öyleyse özürdileyecek ve eyvallah edeceksiniz.

Sizin durumunuzu yaşamıştım dediğiniz gibi gitmediğiniz için her tartışmada git istemiyorum gibi sözler sarfediyordu. Iyiyken herkes iyi oluyor önemli olan öfkeli anında böyle şeyler söylememesi. Ben sizin yerinizde olsam çocuklarımı alır ailemin yanına giderim bi kaç günlüğüne öylesine geldiğimi söylerim. ( Ama eşinizin değişimin de bir kuşkunuz var ise gitmeyin) iki tarafta sakinleşir oturur konuşursunuz diye umuyorum. Insallah duzelirsiniz biran önce

Evet valla haddini bilmesi lazim. Hanimefendilik herseye çözüm degil erkek milleti.de oyle gözde buyutulcek canlilar degil. Bizim elimize düşse böyleleri ah ah
Kız ben çirkefte değilim,çokta konuşmam,fazla lafa gerek yok zaten
Başkasında duyunca örneğin,derim ki "böyle böyle olmuş,kadın yine evine dönmüş,ölse dönmez insan,böylelerine erkekler iyi yapıyor"eşim bir bakar,ne haklısın diyebilir,ne de haksızsın,ama kendine düşer payı alır

En sevdiğim. Kulağa birseyler damlatmak onu bende yaparim bazen ama genel olarak cok cirkefim

Canım bu sözüm biraz genel olsun parası olan erkeği
1 yemekle
2 temizlikle
3 yatakla tehtid etmeyin
Bunların hepsini dışarıdan karşılar. Yemek yapmamak bizim açımızdan basit ama aç bırakarak terbiye etmeye çalışmak olarak bakarsan buna çok anlam yükleniyor. Bir pizza kaç lira kocan aç kalmaz. Tartışma peşine yemek yapmamak basit bir tehtid olarak kalıyor. Giderim demişsin eşinde git demiş ama iyi düşün anlamında geri dönemezsin demiş. O evden gittiğinde ya bir daha dönemeyeceksin. Diğer seçenektede dönünce, kocan eşinin her an gidebileceğini düşünerek ona göre yaşayacak. Yani yine aynı şekilde devam etmeyecek. Basit bir konu karşılıklı inatlaşmalardan buraya gelmiş. İkinizin ortak bir arkadaşı var mı? Araya girip onun isteğini senin isteğini anlayıp anlatabilecek güvendiğin biri.

herkes benim kocam oyle boyle yapmaz demis ama ne yazikki her erkek vede her insan bir degil.git demesi kolay bir kadina ama burada konu acan ogretmenler yada meslegi cok iyi olan kadinlar bile bosanmakta ne kadar zorlandigini yaziyor.ki bu kadin dahada zorlanacak vede bosanmak istemiyor belli.kocasinin agzindan sinirle cikmis kelimeler.gururla yuva kurtarilmiyor malesef.bence esinizle konusun kuslugun yada uzatmanin faydasi olmuyor erkekler cunku cok inatcilar.konusup evliligin kolay kurulmadigini cocuklarinizi dusundugunuzu soyleyin bence oda yumusayacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…