kaç gün önce oldu olayEvet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
bari eşinizi parçalayın yahu, sadece ağzının payını almakla yırtıyor ne güzel.Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim
Olay 3 gun once oldu. Esim soru fln sormadikca konusmiyorum evin icinde yuzune bile bakmiyorum sadece birseyler sorarsa cevapliyrm kisa sekilde o dakaç gün önce oldu olay
konuşmuyorum derken küs gibi misiniz
yoksa gerekmedikçe muhabbet mi etmiyorsunuz
anlamamış olabilir tavrınızı muhtemelen
bence daha keskin tepkiler verin ki bi daha cesaret edemesin böyle bi terbiyesizlik yapmaya
Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim
Benim için güven olmazsa ilişkiyi sürdürmek çok zor olur büyük ihtimalle böyle biseyle karsilassaydim güvenim eşime karşıi biterdi beynim yorulurdu acaba napıyor şimdi diye ve daha fazla tahammül edemeden bitirdim evliliğibari eşinizi parçalayın yahu, sadece ağzının payını almakla yırtıyor ne güzel.
Konussamda kabul etmeyecek cunku suclu ben olacagim nasil davransam bilemedim iste ne biliyim sadece cok.kirildim uzuldum. Ustelik kucuk bebegimizde var yanimizdaydi 3 aylik eşimin kucagindaydi kiz once geldi siparis almak icin masaya bebegime hist pist sen ne sevimlisin gibi laflar etti gitti sonrasinda dikkatimi cekti surekli.bakistilarNeden konuşmadınız eşinizle bunu? Bakışma potansiyeli varsa her zaman her yerde yapacak. Daha ileri gitmeyeceğinin garantisi de yok.
Benim güvenimde ki ilk çatırdama olurdu ve giderek büyürdü. Susmak dışında da her şeyi yapardım.
Kızın suçu ne adamı parçala bakan oKonuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?