Eşiniz gittiginiz restorqnttaki garson kizla bakişsa?

matruj1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
1.396
1.820
63
Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?

kaç gün önce oldu olay
konuşmuyorum derken küs gibi misiniz
yoksa gerekmedikçe muhabbet mi etmiyorsunuz
anlamamış olabilir tavrınızı muhtemelen
bence daha keskin tepkiler verin ki bi daha cesaret edemesin böyle bi terbiyesizlik yapmaya

Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim
bari eşinizi parçalayın yahu, sadece ağzının payını almakla yırtıyor ne güzel.

Neden konuşmadınız eşinizle bunu? Bakışma potansiyeli varsa her zaman her yerde yapacak. Daha ileri gitmeyeceğinin garantisi de yok.

Benim güvenimde ki ilk çatırdama olurdu ve giderek büyürdü. Susmak dışında da her şeyi yapardım.

Olay 3 gun once oldu. Esim soru fln sormadikca konusmiyorum evin icinde yuzune bile bakmiyorum sadece birseyler sorarsa cevapliyrm kisa sekilde o da

Sizin yanınızda bunu yapabilecek kadar saygısını yitirmiş bir adamın sizin suratınızın düşmesini umursamaması normal.
Sevgisiz saygısız bir evlilik var ortada.
Eminim bu ilk olay da değildir.

hayır da niye moralinizi bozup eşinizin fark etmesini bekliyorsunuz ki.adam ı alın ayni yere yemeğe gidin.ayni sey tekrar ederse kızı çağırıp öyle uzaktan bakma gel otur birlikte yiyelim diye terslerdim.sonrada eşime haddini bildirir uzun zaman gorusmezdim

Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim

niye çifte standart

sizi aldatan eşiniz ama parçalayacağınız kişi kız,ilginçmiş

bence önce eşinizi parçalayın

bari eşinizi parçalayın yahu, sadece ağzının payını almakla yırtıyor ne güzel.
Benim için güven olmazsa ilişkiyi sürdürmek çok zor olur büyük ihtimalle böyle biseyle karsilassaydim güvenim eşime karşıi biterdi beynim yorulurdu acaba napıyor şimdi diye ve daha fazla tahammül edemeden bitirdim evliliği Allah göstermesin böyle seyleri hiç bir kadına konu sahibine de sabır versin

Konussamda kabul etmeyecek cunku suclu ben olacagim nasil davransam bilemedim iste ne biliyim sadece cok.kirildim uzuldum. Ustelik kucuk bebegimizde var yanimizdaydi 3 aylik eşimin kucagindaydi kiz once geldi siparis almak icin masaya bebegime hist pist sen ne sevimlisin gibi laflar etti gitti sonrasinda dikkatimi cekti surekli.bakistilar

Sessizce ortamı terk ederdim herhalde. Kalırdı orada tek başına g.t gibi... İnsan eşine saygı duyuyorsa, seviyorsa böyle şeyler yapamaz ki... Evliliğinizde nasıl sorunlar var, bunları deşmeniz, çözümü varsa çözmeniz gerekiyor birlikte. Çözülmüyorsa da herkes yoluna.

Niye bulmaca çözdürecek gibi yaşıyorsunuz? Acsaydınız ya ağzınızı. Pat pat yüzüne söylerdim ben. Kızın belki işinden dolayı baktığını da düşünürdüm, çünkü garsonlar masalari gözetliyor sürekli. Ama 3 gün tavır yapmak yerine açın ağzınızı.

Eğer durumdan eminsem, kız da yanında eşi olduğu halde karşılık veriyorsa ayağa kalkıp yüksek sesle "canım, gençsin daha bekar taze adamlar varken niye benim kocaya düştün. Buyur senin olsun madem" der ikisini de rezil eder kalkardım masadan. Çok ciddiyim.

Kızın bir suçu yoksa ve tamamen kocanın abazanlığı söz konusu ise, yine ortamı terk ederdim. Benim için boşanmaya gider bu mevzu. Mevzu, beğenip bakmak vs değil. Güzel ya da yakışıklı ise kişi, dönüp bakarsın ister istemez. Lakin bakışmak, flörtleşmek yanındaki kadına saygısızlıktır. Midesizliktir. Büyük konuşmayayım diyorum ama ben kaldıramam böyle bir şeyi. Muhtemelen boşanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…