Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
Mantıklıbu olaya bir sebep gibi bakmamanız gerekir bence. zira bu olay sizin yolunda gitmeyen evliliğinizin bir sonucu gibi geldi bana..
niye çifte standart
sizi aldatan eşiniz ama parçalayacağınız kişi kız,ilginçmiş
bence önce eşinizi parçalayın
Dediğim gibi böyle biseye tahammülüm yok güven biterse benim için o ilişki de biter . Kızı bidaha göremeyeceğini önce onu parçalıyim eşimi rezil ettikten sonra o ilişkiyi bitirmek ona büyük ceza olur zaten ayyy neler düşünüyorum Allah'ım sen koru yarabbimKızın suçu ne adamı parçala bakan o
Neden ? Karisinin yaninda oldugunu kiz görmüyormu? Adamin bakislarina oda bakarak karsilik vermis.
beni elin kızının ne yaptığı bağlamaz yanımdaki adamın sevdiğim insanın tavrı bağlar.
haa o zaman kızın katli vacip ama kocacıklar sadece uyarılsın.
ne hoş
muhtemelen tepkini anlamıyorOlay 3 gun once oldu. Esim soru fln sormadikca konusmiyorum evin icinde yuzune bile bakmiyorum sadece birseyler sorarsa cevapliyrm kisa sekilde o da
istediği kadar kabul etmesin ne demek seni suçlu çıkarmakKonussamda kabul etmeyecek cunku suclu ben olacagim nasil davransam bilemedim iste ne biliyim sadece cok.kirildim uzuldum. Ustelik kucuk bebegimizde var yanimizdaydi 3 aylik eşimin kucagindaydi kiz once geldi siparis almak icin masaya bebegime hist pist sen ne sevimlisin gibi laflar etti gitti sonrasinda dikkatimi cekti surekli.bakistilar
ben safim harbi,
ben birine mi benzettin falan diye sorardim sadece.
ama surekli bakistilar demissiniz,
sadece kustunuz mu bunun karsiligi olarak?
Aynn öyle yorumu düzeneğe bilsek keşkeNeden ? Karisinin yaninda oldugunu kiz görmüyormu? Adamin bakislarina oda bakarak karsilik vermis.
Restorant mudurunu cagirir " eli iste , gozu oynasta personeliz icin sizi tebrik edyrm " derdim.niye çifte standart
sizi aldatan eşiniz ama parçalayacağınız kişi kız,ilginçmiş
bence önce eşinizi parçalayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?