Eşiniz gittiginiz restorqnttaki garson kizla bakişsa?

O kızı dürüm yapar ağzına tıkardım.. Ne demek karşılıklı bakışmak karısının yanında.. (Yanında olmasanız da kötü bir durum)
Allah sizin yardımcınız olsun..

o yemek burnundan gelir, önümüzde ki haftalar burnundan gelir. hiç bir temasta bulunmam baktığına bakacağına pişman ederim.

Kızın suçu ne adamı parçala bakan o
Dediğim gibi böyle biseye tahammülüm yok güven biterse benim için o ilişki de biter . Kızı bidaha göremeyeceğini önce onu parçalıyim eşimi rezil ettikten sonra o ilişkiyi bitirmek ona büyük ceza olur zaten ayyy neler düşünüyorum Allah'ım sen koru yarabbim

ben safim harbi,
ben birine mi benzettin falan diye sorardim sadece.

ama surekli bakistilar demissiniz,
sadece kustunuz mu bunun karsiligi olarak?

Neden ? Karisinin yaninda oldugunu kiz görmüyormu? Adamin bakislarina oda bakarak karsilik vermis.

beni elin kızının ne yaptığı bağlamaz yanımdaki adamın sevdiğim insanın tavrı bağlar.

haa o zaman kızın katli vacip ama kocacıklar sadece uyarılsın.

ne hoş

Böyle bir adamla evliydim. Girilen her ortamda tanıyor çekiyor böyle tipler birbirini. Yani erkek zaten evli de olsa müsait oluyor, o tip bayanlar da hemen tanıyorlar böyle erkekleri. Benim sonucum aldatılmak ve boşanmak oldu. Zaten adamın yapısı flörtözdü. İşyerinde dışarıda benim gözümün önünde resmen flörtleştiği çok olurdu ben delirir ortalığı yıkardım o pişkin pişkin güler ve hoşuna giderdi “erkek” liği bu sanırdı.

Keşke rahatsızlık vermeseydiniz Eşinize ve bakıştığı hanıma
Eğilip ''arkamdan gelirsen leşini sererim sesin'' derdim
Ve usulca hanımefendi kişiliğimden ödün vermeden kalkar giderdim.

Olay 3 gun once oldu. Esim soru fln sormadikca konusmiyorum evin icinde yuzune bile bakmiyorum sadece birseyler sorarsa cevapliyrm kisa sekilde o da
muhtemelen tepkini anlamıyor
hiç konuşmadınız mı bu konu üzerine nasıl bakarsın ne yapmaya çalışıyorsun diye
arsızlaşmasına izin vermeyin sağlam bir tepki verin lütfen

istediği kadar kabul etmesin ne demek seni suçlu çıkarmak
pasif kalırsanız bu olay karşısında eşiniz giderek arsızlaşır demedi demeyin
istediği kadar üste çıkmaya çalışsın siz tırnaklarınızı çıkarın yine de böylew birşey karşısında sessiz kalmayacağınızı gösün

ben safim harbi,
ben birine mi benzettin falan diye sorardim sadece.

ama surekli bakistilar demissiniz,
sadece kustunuz mu bunun karsiligi olarak?

Güzel saf gohamız :) bu kadar polyanna olmak seni yormuyor mu

Ben suratimi düsürmekle kalmazdim sizin yaninizda nasil oluyoda bukadr rahatca bakisabiliyo? Hicmi saygisi yok bu adamin sizin yaninizda bakisiyosa siz yokken neler yapio acaba ben sizin yerinizde olsam sessiz kalmazdim deseydiniz ben gidim o otursun daha rahat bakarsin diye yaptigi hatayi yüzüne vururdum vurmakla kalmaz laflarimla ezerdim bu ne gevseklik

Kadinlarla hayat ne kadar zor ya
Hemen parcalarimlar öldürürümler
Allah kolaylik versin erkek milletine

İkincisi ben kiskanclik yaptiginizi dusunuyorum. Adamin kucaginda cocugu karsisinda karisi varken garsonla nabacak? Alemsiniz

Konuşmalısınız.

Zaten o potansiyel varsa öncesi de vardır sonrası da olur.

Cevap yazan herk3se tesekkurler tmm. Sadece hic farkettigimi belli etmesem mi yoksa farkettigimi soylemek mi dogru olur nasil davranayim bilememistim. Sanirim konusup soylemem gerek hatasini ama biliyiyorum ki sen yanlis anlamissin asla bakmadim.diyecekk...tesekkurler

niye çifte standart

sizi aldatan eşiniz ama parçalayacağınız kişi kız,ilginçmiş

bence önce eşinizi parçalayın
Restorant mudurunu cagirir " eli iste , gozu oynasta personeliz icin sizi tebrik edyrm " derdim.
Evde de esimin icabina bakarim. Kizin ekmegine yag surmem o esnada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…