Eşiniz gittiginiz restorqnttaki garson kizla bakişsa?

tiksindiğim erkek grubudur. yanında eşi varken başka kızlara bakan. eşinin elini tutarken bunu yapan bile var.

kıza güzel bi bakış atsaydınız . eşinize de söyleseydiniz icinizdekileri.

Neden sormamış Peki neyin var diye, ona ne cevap verdi?
O da konusmuyormus benle onunda cani sıkkınmiş ben soruyor muymuşum kendisine neyin var diye oyuzden sormamis bana. Resmen suc bastiriyor yaa iste herseyin farkindayim

Varya hic umrumda olmaz

Ama umrumda ise eğer sessiz kalmam ki, konuşurum da konuşurum paso...

Adamin beynine kodlanan sey ne guzel degil mi, istedigim kiza bakarim en fazla uc gun surat asar..
3 gun degil artik bendeki tum kredisini bitirmek uzeri oldugunu o da hissediyor ya duzeltmek icin birseyler yapacak ya da birakacak birakirsa da o kaybedecek. Ben degil

İnstagramını filan kontrol et gözünün önünde başka birine bakıyorsa kimbilir sosyal medyada hangi kızlara mesaj atıyordur
Instgrami facebook hepsinin sifresi bende mevcut ztn herhangi bir mesajini fln gormedim telefonunda kilit yoktur mesela ve saatlerce uyudugunda veya dusa fln girdiginde telefonu benim yanimda durur bundan rahatsizlik duymaz.

yaş detayı vermenize gerek varmıydı anlamadım. bastan sona ofsayt, nasıl dayanabiliyorsunuz bu şekilde, afedersiniz ama mecbur musunuz?
Cunku bu hareket disinda evliliginde 6 yil bitti esimin hic bir uygunsuz hareketini gormedim telefonu sosyal medyasi sifreleri hepsi benim elimin altindadir eve bir ekmek bile alinacaksa beraber gider aliriz sadece bu hareketi beni şoke etti. Sadece bu hareket icin mi evliligimi bitirmeliyim.sizce? Evet yaptigi dogru degil belki ama ilk arkasi gelince zaten kimsenin kimseye mecburiyeti kalmayacak. Eşime mecbur olmadigim gibi hic kimseye muhtac ve mecbur degilm

Diğer sorulara verdiğiniz cevapları da okudum buna istinaden yorumum; o an keşke tepki verseydiniz bunun için yapılacak bişey yok gibi. Başka bir açığını yakalarsanız o zaman ikisini birlikte uyarın bence

mecbur olmamanıza sevindim. kendiniz demissiniz suç bastırıyor diye. niyet çok önemli, bugün başka birine bakan yarın fazlasını yapma şüphesi uyandırıyor bende. umarım hatasını kabul eder yoksa güven dolu bir şekilde sürdürmek çok zor

Bütün yorumları okuyamadım belki arkadaşlardan biri yazmıştır ..

Ben 3 gün sadece sorulara cevap vericem ve eşim bana ya hayırdır neyin bar demeyecek ? Ya halinden memnun ya da yaptığının ( daha önceki yaptıklarının da ) farkında ve bu konu açılmasın diye sormuyor neyin var diye ..

Kızdan önce kocayı parçalardım ben ama bu küslük ve umursamamak daha bir vahim geldi

Yanında eşi/sevgilisi olan erkeklere bile bile bakan bazı kadınların
Psikolojikmen rahatsız olduğunu düşünüyorum

Erkekte ona karşılık veriyorsa
Egosunu tatmin ediyordur
Diğer kadını aklınca ezdiği için

Geçen hafta sevgilimle kurumsal bir restorana gittik
18 yaşlarında bir garson kız sipariş almaya geldi
2. Dakikadan itibaren sevgilime sen demeye başladı
Bakışları zaten yedi bitirdi
Kikir Kikir de gülüyor ki ortada gülecek bir mevzu da yok

Sonra sevgilim şarap sipariş verecekti
Tatlı şarap olup olmadığını sordu
Kız ısrarla şarap mahzenine götürüp seçmesini istedi
Ama 3 defa tekrarladı
Sevgilim de gerek yok şaraptan vazgeçtik deyip siparişi sonlandırdı

Bu arada ben sadece güldüm
Sevgilim karşılık verseydi Mekanı ve onu terk ederdim
Evli bile olsam

Ben tuvalete gider gibi kalkar kizin yanindan gecerken "etraf ...pu kayniyor "derdim. Sonra oturur kocama acik acik kizla bakismaya devam edeceksen kalkalim yok bana bakacaksan devam edelum derdim. En azindan kiza bakmayi belki keserdi surat asmalari canina okumayi sobraya birakirdim

Kızı parçalardim diyenler olmuş. Ben buna katilmiyorum. Suçlu kişi varsa o da eşin. Genç kiz bakar da göz de kirpar evli olan adamin gözü yerinde durmuyorsa kızi yolmak çözüm değil. O terbiyesiz adam yarın manavdaki kiza da bakar bakkaldaki kiza da...

Aynısını ona yaşatır empati yapmasını sağlardım..nasıl oluyormuş derdim...

Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim
kız ne alaka? kadınlardaki bu davranışı hiç anlayamıyorum. Burada suçun terbiyesizliğin yüzde yüzü erkekte. Evli olan sorumluluğu olan erkek, kız bekar ve küçük . Bu kafa yapısı tüm türk kızlarında var, bana çok tuhaf geliyor. Bende evli iken aldatıldım ama suçun kabahatin hepsini eski eşimde buldum. Karşı taraf beni ilgilendirmez ben bana sorumluluğu olan kişiye bakarım. Bu olaya gelince, böyle bir terbiyesiz adama eş demem o ayrı. Herşey bi kenara büyük saygısızlık, normal erkek arkadaşım bile benle aynı masada bunu yapsın birdaha onunla görüşmezdim.

o kiz en fazla bebege sevmistir bakan varsa oda eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…