aynen. gördüğüm en güzel yorum. neden özgüven yok kadınlarımızda anlamıyorum. neden kaybedeceklerinden ziyade kaybettireceklerine odaklanmiyorlarAdamin beynine kodlanan sey ne guzel degil mi, istedigim kiza bakarim en fazla uc gun surat asar..
O da konusmuyormus benle onunda cani sıkkınmiş ben soruyor muymuşum kendisine neyin var diye oyuzden sormamis bana. Resmen suc bastiriyor yaa iste herseyin farkindayimNeden sormamış Peki neyin var diye, ona ne cevap verdi?
3 gun degil artik bendeki tum kredisini bitirmek uzeri oldugunu o da hissediyor ya duzeltmek icin birseyler yapacak ya da birakacak birakirsa da o kaybedecek. Ben degilAdamin beynine kodlanan sey ne guzel degil mi, istedigim kiza bakarim en fazla uc gun surat asar..
Tavrimin farkinda ama gelip neyin var demedi. O da tavir koydu sanki suc bastirir gibiPeki nasıl tavrınızın farkında değil üç gündür?
Instgrami facebook hepsinin sifresi bende mevcut ztn herhangi bir mesajini fln gormedim telefonunda kilit yoktur mesela ve saatlerce uyudugunda veya dusa fln girdiginde telefonu benim yanimda durur bundan rahatsizlik duymaz.İnstagramını filan kontrol et gözünün önünde başka birine bakıyorsa kimbilir sosyal medyada hangi kızlara mesaj atıyordur
Cunku bu hareket disinda evliliginde 6 yil bitti esimin hic bir uygunsuz hareketini gormedim telefonu sosyal medyasi sifreleri hepsi benim elimin altindadir eve bir ekmek bile alinacaksa beraber gider aliriz sadece bu hareketi beni şoke etti. Sadece bu hareket icin mi evliligimi bitirmeliyim.sizce? Evet yaptigi dogru degil belki ama ilk arkasi gelince zaten kimsenin kimseye mecburiyeti kalmayacak. Eşime mecbur olmadigim gibi hic kimseye muhtac ve mecbur degilmyaş detayı vermenize gerek varmıydı anlamadım. bastan sona ofsayt, nasıl dayanabiliyorsunuz bu şekilde, afedersiniz ama mecbur musunuz?
mecbur olmamanıza sevindim. kendiniz demissiniz suç bastırıyor diye. niyet çok önemli, bugün başka birine bakan yarın fazlasını yapma şüphesi uyandırıyor bende. umarım hatasını kabul eder yoksa güven dolu bir şekilde sürdürmek çok zorCunku bu hareket disinda evliliginde 6 yil bitti esimin hic bir uygunsuz hareketini gormedim telefonu sosyal medyasi sifreleri hepsi benim elimin altindadir eve bir ekmek bile alinacaksa beraber gider aliriz sadece bu hareketi beni şoke etti. Sadece bu hareket icin mi evliligimi bitirmeliyim.sizce? Evet yaptigi dogru degil belki ama ilk arkasi gelince zaten kimsenin kimseye mecburiyeti kalmayacak. Eşime mecbur olmadigim gibi hic kimseye muhtac ve mecbur degilm
Aynısını ona yaşatır empati yapmasını sağlardım..nasıl oluyormuş derdim...Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
kız ne alaka? kadınlardaki bu davranışı hiç anlayamıyorum. Burada suçun terbiyesizliğin yüzde yüzü erkekte. Evli olan sorumluluğu olan erkek, kız bekar ve küçük . Bu kafa yapısı tüm türk kızlarında var, bana çok tuhaf geliyor. Bende evli iken aldatıldım ama suçun kabahatin hepsini eski eşimde buldum. Karşı taraf beni ilgilendirmez ben bana sorumluluğu olan kişiye bakarım. Bu olaya gelince, böyle bir terbiyesiz adama eş demem o ayrı. Herşey bi kenara büyük saygısızlık, normal erkek arkadaşım bile benle aynı masada bunu yapsın birdaha onunla görüşmezdim.Konuyu okumadan başlığa bakar bakmaz içinden şunu geçirdim . Kızı kalkar parçalardim eşimin de herkesin içinde sesli bir şekilde ağzının payını verirdim
o kiz en fazla bebege sevmistir bakan varsa oda eşiniz.Konussamda kabul etmeyecek cunku suclu ben olacagim nasil davransam bilemedim iste ne biliyim sadece cok.kirildim uzuldum. Ustelik kucuk bebegimizde var yanimizdaydi 3 aylik eşimin kucagindaydi kiz once geldi siparis almak icin masaya bebegime hist pist sen ne sevimlisin gibi laflar etti gitti sonrasinda dikkatimi cekti surekli.bakistilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?