Siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi. Flörtöz bir tip mi? Kız belki bebeğe bakmaya devam etmiştir. Eşinizde sürekli kendi tarafına bakıldığı için dikkat etmiştir. Flört durumu yoktur belki de. Siz anlamışsınızdır zaten.Konussamda kabul etmeyecek cunku suclu ben olacagim nasil davransam bilemedim iste ne biliyim sadece cok.kirildim uzuldum. Ustelik kucuk bebegimizde var yanimizdaydi 3 aylik eşimin kucagindaydi kiz once geldi siparis almak icin masaya bebegime hist pist sen ne sevimlisin gibi laflar etti gitti sonrasinda dikkatimi cekti surekli.bakistilar
Restorant mudurunu cagirir " eli iste , gozu oynasta personeliz icin sizi tebrik edyrm " derdim.
Evde de esimin icabina bakarim. Kizin ekmegine yag surmem o esnada
Hayir flortoz bir tip degil yapmazdi hic birkac kisiye oyle saniyelik bakmalarini fln gormustum ama boyle hissettigim gibi bir bakisma ilkez oluyor 6 yillik evliligimde. Oyuzden oyle bir tip degil diyebilirmSiz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi. Flörtöz bir tip mi? Kız belki bebeğe bakmaya devam etmiştir. Eşinizde sürekli kendi tarafına bakıldığı için dikkat etmiştir. Flört durumu yoktur belki de. Siz anlamışsınızdır zaten.
Konuşmak yada konuşmamak bi çözüm değil. Flört ediyorsa tekrar olacak. Hep susacak mısınız? Nasıl güveneceksiniz?
Neden direk tavra geçtiniz o zaman? Belki aynen böyle bi açıklama yapacaktı. Rahatsız oldum sürekli bakmasından, dikkatimi çekiyor diyecekti belkide. Konuşmadan tartışmada olmuyor uzlaşmada. Açıkça söyleyin, bi açıklamayı dinleyin. Tatmin ederse sizi boşunuza kendinizi heba etmemiş olursunuz.Hayir flortoz bir tip degil yapmazdi hic birkac kisiye oyle saniyelik bakmalarini fln gormustum ama boyle hissettigim gibi bir bakisma ilkez oluyor 6 yillik evliligimde. Oyuzden oyle bir tip degil diyebilirm
Kizin surekli bakislarinda rahatsiz oluyorsa dikkatini cekmesi degil eşimin bakmamasi gerekirdi. Hadi kiz bakiyor eşime bakiyor veya bebege bakiyor ama eşimin bana olan saygisindan farkeder etmez bir daha o tarafa bakmamasi gerekirdi sadece ben dayanamadim hemen yuzum dustu ve eşinin gozlerinin icine icine baktim niye bunu yapaiyorsun der gibi ondan sonra hic bakmadi kizda arkasini dondu ztn biz hesap oderken cikarken fln kiz tamamen arkasini donmustuuNeden direk tavra geçtiniz o zaman? Belki aynen böyle bi açıklama yapacaktı. Rahatsız oldum sürekli bakmasından, dikkatimi çekiyor diyecekti belkide. Konuşmadan tartışmada olmuyor uzlaşmada. Açıkça söyleyin, bi açıklamayı dinleyin. Tatmin ederse sizi boşunuza kendinizi heba etmemiş olursunuz.
İşte bunun açıklamasını eşiniz yapabilir sadece. Ben görür görmez eşime de çemkiririm kızı da taciz ederim. Flörtse zaten dönüşü olmaz kolay kolay. Yanlış anlamaysa en azından sinirimi atmış olurum. Dizde beklemeyin daha fazla.Kizin surekli bakislarinda rahatsiz oluyorsa dikkatini cekmesi degil eşimin bakmamasi gerekirdi. Hadi kiz bakiyor eşime bakiyor veya bebege bakiyor ama eşimin bana olan saygisindan farkeder etmez bir daha o tarafa bakmamasi gerekirdi sadece ben dayanamadim hemen yuzum dustu ve eşinin gozlerinin icine icine baktim niye bunu yapaiyorsun der gibi ondan sonra hic bakmadi kizda arkasini dondu ztn biz hesap oderken cikarken fln kiz tamamen arkasini donmustuu
Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
neden yüzünüzü asmakla yetindiniz.Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
Süpersin.Parmağımı takar alırım gözlerini bu konulara hiç tahammülüm yok
Kabahatinin farkındadır eminim, ondan dolayı sormuyordur.Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?