Eşiniz gittiginiz restorqnttaki garson kizla bakişsa?

Siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi. Flörtöz bir tip mi? Kız belki bebeğe bakmaya devam etmiştir. Eşinizde sürekli kendi tarafına bakıldığı için dikkat etmiştir. Flört durumu yoktur belki de. Siz anlamışsınızdır zaten.

Konuşmak yada konuşmamak bi çözüm değil. Flört ediyorsa tekrar olacak. Hep susacak mısınız? Nasıl güveneceksiniz?

Hayir flortoz bir tip degil yapmazdi hic birkac kisiye oyle saniyelik bakmalarini fln gormustum ama boyle hissettigim gibi bir bakisma ilkez oluyor 6 yillik evliligimde. Oyuzden oyle bir tip degil diyebilirm

Aynı şeyi ben yapsam hoşuna gider mi diye sormak lzzım 2 şık başkasının üzerınden gecerek sence bu evli adam ve yabancı kızın bırbırıne bakmalarını nasıl karşılarsın nı sodmak lazım bunu yapanlar ahlak yorumudur derse sen canım sen yapmıştın bunu merak ettim kendine ne adlandırırdın bilmek istedim diye sormak gerek

Hayir flortoz bir tip degil yapmazdi hic birkac kisiye oyle saniyelik bakmalarini fln gormustum ama boyle hissettigim gibi bir bakisma ilkez oluyor 6 yillik evliligimde. Oyuzden oyle bir tip degil diyebilirm
Neden direk tavra geçtiniz o zaman? Belki aynen böyle bi açıklama yapacaktı. Rahatsız oldum sürekli bakmasından, dikkatimi çekiyor diyecekti belkide. Konuşmadan tartışmada olmuyor uzlaşmada. Açıkça söyleyin, bi açıklamayı dinleyin. Tatmin ederse sizi boşunuza kendinizi heba etmemiş olursunuz.

Kizin surekli bakislarinda rahatsiz oluyorsa dikkatini cekmesi degil eşimin bakmamasi gerekirdi. Hadi kiz bakiyor eşime bakiyor veya bebege bakiyor ama eşimin bana olan saygisindan farkeder etmez bir daha o tarafa bakmamasi gerekirdi sadece ben dayanamadim hemen yuzum dustu ve eşinin gozlerinin icine icine baktim niye bunu yapaiyorsun der gibi ondan sonra hic bakmadi kizda arkasini dondu ztn biz hesap oderken cikarken fln kiz tamamen arkasini donmustuu

İşte bunun açıklamasını eşiniz yapabilir sadece. Ben görür görmez eşime de çemkiririm kızı da taciz ederim. Flörtse zaten dönüşü olmaz kolay kolay. Yanlış anlamaysa en azından sinirimi atmış olurum. Dizde beklemeyin daha fazla.

Ben kocamın ağzına s....cardım çok net rezil ederdim bir daha cesaret bulamazdı yanımda

Ya kusura bakmayın ben nickinize takıldım matruj diye bir üye vardı çünkü burda herkesin konusunu takip ettiği aynı nick manidar olmamış mı?

neden yüzünüzü asmakla yetindiniz.
ikisinide rezil ederim. agzını yırtarım kocamın birisi kocalarınıza acımayın diye konu açmıştı katılıyorum ve o ablama sevgiler saygılar gönderiyorum. erkeklere değmez.

O anda susmaniz garip.. ikisinide rezil ederdim sonra da kalkar giderdim o gün eve bile almazdim net .. utanmaz adam bi özür falan da dilememiş neden surat astiginizi anlamış olması lazim

Kız bebeğe bakmış

Henüz Bebek küçük muhtemelen sizin de hormonlar ayakta

Biraz sakin olup eşinle güzelce konuş

Simdi benim bu yazacagima tepki veren olabilir ama aynisini ben ona yapardim. Benim karakterim bu, hayatta boyle birseyin kavgasini, tartismasini yapip kendimi asaya cekmem. O bir bakarsa bilirki ben 10 bakarim. Tabi simdi bakmakla bakmak arasinda fark var ama abartili bakip bakip durursa ozaman onun icin fena olur...

Bizde tatile gittigimizde kaldigimiz tesisin kafesinde oturuyorduk 18 19 yaslarinda genc cok guzel bir kiz 34 yasindaki esimin gozunun icine icine bakti ve tam 6 kere onumuzde gecip durdu esim benim rahatsiz oldugumu anlayinca hadi odamiza gidelim dedi eger esim de baksaydi kiyameti koparirdimki olay cikarmaya az kalmisti

Kızı yanıma çağırırdım hayırdır sen ne oluyuruz diye.. eşimide orada rezil rüsva eder mekanı terkederdim.. hiç biçey dememekle yanlış yapmışsınız. En azından eşinin ağzının payını vermeliydin..

Kabahatinin farkındadır eminim, ondan dolayı sormuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…