Merhaba.Bir üye vardı matruj rumuzlu.Çokta üzülmüştüm yaşadıklarına.Eğer o siz iseniz önceki yaşadıklarınıza göre bu çok önemsiz bir konu.Ve hâlâ o adamla evli olmanız da çok enteresan.Tabi eğer diğer matruj sizseniz.Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
Kadın erkek garsonla bakışsaydı oysa ki erkekler hiç bir şey yapmazdılarKadinlarla hayat ne kadar zor ya
Hemen parcalarimlar öldürürümler
Allah kolaylik versin erkek milletine
İkincisi ben kiskanclik yaptiginizi dusunuyorum. Adamin kucaginda cocugu karsisinda karisi varken garsonla nabacak? Alemsiniz
kizi da cagirirdim oturturdum benim yerime onlar basbasa yesinler ben basar giderdim.Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
Ya bilemiyorum da, burdaki kadinlar kadin degil kasapmis onu anlamis oldumKadın erkek garsonla bakışsaydı oysa ki erkekler hiç bir şey yapmazdılar
3 gün surat yapmak...
Erkeklere sabır diliyorum.
3 gün sonra "neden baktın" diye sorsanız ne anlamı kalacak zaten? O an soracaktınız. Konuşmayı öğrenin biraz yahu. Kocişleriniz kaçmaz hemen merak etmeyin.
İnstagramını filan kontrol et gözünün önünde başka birine bakıyorsa kimbilir sosyal medyada hangi kızlara mesaj atıyordurCevap yazan herk3se tesekkurler tmm. Sadece hic farkettigimi belli etmesem mi yoksa farkettigimi soylemek mi dogru olur nasil davranayim bilememistim. Sanirim konusup soylemem gerek hatasini ama biliyiyorum ki sen yanlis anlamissin asla bakmadim.diyecekk...tesekkurler
Ayynen öyle. Kadın şu durumda bile çaresiz davranıyor, buraya soruyor ne yapayım diye. Adamdaki genişliğin kaynağı işteAdamin beynine kodlanan sey ne guzel degil mi, istedigim kiza bakarim en fazla uc gun surat asar..
Ona bakan gözlerini oyar sonra hastaneye ziyaretine bile gitmezdimEvet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
yaş detayı vermenize gerek varmıydı anlamadım. bastan sona ofsayt, nasıl dayanabiliyorsunuz bu şekilde, afedersiniz ama mecbur musunuz?Evet hanimlar eşiniz aksam yemegi icin gittiginiz bir mekanda calisan genc bir kizla surekki bakişsa tavriniz ne olurdu esim 34 yasinda o kizda 24/25 yaslarinda vardi.? Acaba farketmemis gibi mi davranmam gerekirdi ama malesef dayanamadim ve yuzum dustu esimle o gunden beri konusmuyorm. Gerci eşiminde cok umrunda degil gibi neden birden bire boyle davraniyotsun yuzun niye dustu benle neden konusmuyorsun demedi bile. Boyle nereye kadar gidecek bakalim. Nasil davranmaliydim siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?