Cevap veriyorum yapıyor anacım 33 yaş etkiyi :) benim eşimde öyle hafta 1 2 sonra yaş oldu 33 abbboooo sabahlar olmasınyok yine aylar olmuyo bizimki en fazla 1 hafta ama bende sen gibi cinsellik seven bi kadınım istiyorum ki gün aşırı hadi olmadı 2 3 güne bir (azıcık aç gözlüyüm galiba) eşimde çok düşkün değildir yani kolay tahrik olmaz. bakalım bekleyelim 33 ü bizimkindede aynı etkiyi yapacak mı
Hahaha komiksiniz. Kadınlar kulübü burası. Bu konunun konuşulması yemek, dantel, iş, çocuk konularının konuşulması kadar doğal. Kadının hayatının ciddi bir parçası nihayetinde. Çok detaya ayrıntıya girilmediği sürece.Kk bu tur konularda hep oguresim geliyor
bence bu ciddi problem icin siz de bi konu acinKk bu tur konularda hep oguresim geliyor
Size gore dogal Bana öyle geliyor evet kk fakat çok fazla erkek üye var...Hahaha komiksiniz. Kadınlar kulübü burası. Bu konunun konuşulması yemek, dantel, iş, çocuk konularının konuşulması kadar doğal. Kadının hayatının ciddi bir parçası nihayetinde. Çok detaya ayrıntıya girilmediği sürece.
Neden konu acayın ben bu hayatı tercih ediyorum biz koyun değiliz herkes aynı olmak zorunda degilbence bu ciddi problem icin siz de bi konu acin
iyi ama oguresi gelmek bir tercih degil istemsiz bir duygudur. kontrol edebiliyorsaniz ogurme istediginizi sorun yok tabii.Neden konu acayın ben bu hayatı tercih ediyorum biz koyun değiliz herkes aynı olmak zorunda degil
belki ona göre tavır edecek beyine100 kisiye sorup 1 populer cvp mi ariyonuz
Kadınlar bu konuların konuşması hc hoş değil baa gore ve bu bir tanımiyi ama oguresi gelmek bir tercih degil istemsiz bir duygudur. kontrol edebiliyorsaniz ogurme istediginizi sorun yok tabii.
gercek hayatta ben de konusmam kac kez normal falan fisman. ama burada rahatim.Kadınlar bu konuların konuşması hc hoş değil baa gore ve bu bir tanım
Mavi hap mucizesiMerhaba,
Daha önce hic cinselige düşkün olmiyan eşim birden aslan kedildi 9 yil sonra... önceden aylarca yaklaşmiyan kocam şimdi haftda 4 kez yanaşiyor. Bunun normali nedir sizlerde nasil ne sıklıkla olur bu arada 2 cocugumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?