Eşiniz her tartışma da geçmişi yüzünüze vurup, sizi aşşağılıyor mu?

Eşinin durumu, düpedüz kabullenememek.Senin geçmişini kabullenemiyor, he kötü bir şey yapmadın elbette ama, o hala geçmiş kafasında.E bile bile evlendi diyeceksin ama, adı üstünde : ERKEK!.. Onları anlayabilmemiz pek mümkün olmuyor pek çok zaman...Bütün yazdıklarını okudum, bence akşam sakin sakin konuşmayı dene, rahatsız olduğun her şeyi dile getir.Bu duruma artık dayanamadığını ama bu şekilde yapmaya devam ederse, bir süre ayrı kalıp geleceğinizle ilgili düşünmenin en iyi şey olduğunu açıkça söyle.Belki biraz gözü korkar.Biraz çift kişilik sendromu yaşıyor gibi geldi bana.Yani bir iyi bir kötü davranıyor izlenmine kapıldım yazdıklarından,belki de ben yanıldım; bilemiyorum...Bir evlilik danışmanından yardım almayı teklif et ya da ne bileyim, kendisini üzen içinde tuttuğu şeylerin ne olduğunu sor.Kabullenemiyor bu durumu ama bilerek evlendi.Belki de içten içe kaybetme korkusu yaşadığı için bu tip öfke nöbetlerine yeniliyor olabilir.Konuşmak, derine inmek en mantıklısı.SOnrasında da bir evlilik terapistinin yardımın dokunacağını düşünüyorum ben.

Her şeyi bilerek evlenmiş sen geçmişini saklamamışsın ki ,adam sana o zor günlerinde destek olurken demek ki samimi değilmiş.

Sırf seni evlliğe ikna edebilmek için iyi adam pozlarına bürünmüş.

esin kendini yeterli gormuyor olabilir sana karsi. Bunun icin uste cikiyor gibime geldi. Seni incitmeye calisiyor cunku en hassas yerinden yakalayip. Garip bir kisilik. Galiba ofkesini kontrol edememe sorunu da var.

Allah yardimcin olsun.

merhaba gerçekten bir aile danışmanı edası ile cvp vermişsisniz teşekkür ederim, bütün arkadaşlar çok duyarlı ve ilgililer.
hassas noktam, biliyor ve üstüme geliyor.bunun üstesinden geleceğime dair kendime söz verdim sizin ve diğer arkadaşlarımın yorumlarından taktiklerinden yola çıkıcam inşallah bu problemi ortadan kaldırıcam.çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp sıkıntımı degerlendirdiğiniz için..basit gözüken ama yaralayan sıkıntılar bunlar, yada günümüz evliliklerinin basitleşmesinden kaynaklanan, büyük
problemler malesef...

Her şeyi bilerek evlenmiş sen geçmişini saklamamışsın ki ,adam sana o zor günlerinde destek olurken demek ki samimi değilmiş.

Sırf seni evlliğe ikna edebilmek için iyi adam pozlarına bürünmüş.

tabi biliyordu ve görüyordu aynı zamanda, kendine çok büyük sıkıntı aptığı her halinden anlaşılıyordu ama,
tamamen destek olup yolumu bulmam da yardımcı oldu, o yolda kensiydi kendine çevirdi..
şimdi de burnumdan geliyor.

Seni cok iyi anliyorum.Allah sabir versin.umarim esin bu huyundan en kisa surede vazgecer..

inşallah vazgeçer bunun için caba göstericem, takmıcam umursamıcam, söz verdi ama tekrarlarsa duymayacağım bile..kendime eziyet etmicem çok teşekkürler.

esin kendini yeterli gormuyor olabilir sana karsi. Bunun icin uste cikiyor gibime geldi. Seni incitmeye calisiyor cunku en hassas yerinden yakalayip. Garip bir kisilik. Galiba ofkesini kontrol edememe sorunu da var.

Allah yardimcin olsun.

evet sürekli geçmiştekilerle yarış halinde, hassasiyetimin farkında sinirlendiğinde öfkesini beni bu şekilde yaralayarak çıkrtıyor.
hatalarını bu şekilde kapatmak derdi sanırım.çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…