Merhaba arkadaşlar!
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve orada tanıştık. ben ondan sonra girdim işe.
ve ikimizinde ikinci evliliği. işe başladığımda niaşnlanmak üzereydim, arkadaşımın kardeşi,
hiç evlilik yapmamış maddi durumu iyi yakışıklı, bakıldığında hiç bir negatifi yok.beni önceden tanır,
ve hep bi ilgisi varmış, annesine hep evlenilecek kız diye bahseder iç geçirirmiş ve ablasına da.
uzun zaman böyle sürmüş arkadaşım dayanamayıp bana söyledi, ben olmaz dedim.
Allem ettiler kallem ettiler annesi dahil, bi denememi istediler. beni çok seviyomuş, beni düşündükçe
işine gücüne daha da sarılıyomuş, alkol kullanıyordu onu bırakacakmış, beni çok mutlu edermiş..derken
kısa sürede aileler tanıştı çoğu şey kontrolüm dışında gelişti.ama bana eksik gelen bi sürü şey vardı,
baskıcı, kıskanç, alkol kullanan, arkadaş çevrsi bozuk, ben onu aşkla sevmiyordum. gelecekte onunla bi resim çizemiyordum.
işte tam bunlardan sıyrılıp, güzelce herkesle konuşup yolun başındayken ayrılıyım derken....
işe başladım..eşime kesinlikle o gözle bakmadım ilk başlarda..hatta evli sanıyordum,
çocuğu var ve kreşe almaya giderdi o yüzden..o dahil benim hayatımda ben istemesemde biri
olduğunu herkes öğrenmişti..sağolsun her yerden çıkardı aşırı kıskançtı, her fırsatta kendini
gösterirdi. son zamanlarda nişanlanacağım kişiyle bağır çağır kavga etmeye başladık telefonda
şimdiki eşimle aynı yerde bulunduğumuz için hep şahit olurdu.
sen mutlu değilsin bu adam da hiç normal gözükmüyor, göz altları morarmış ne kullanıyor.
tuhaf bi adam derdi ki gerçekten saplantı haline getirmişti beni..gel zaman git zaman ben ayrıldım
peşimi bırakmadı tabi. bize gitti babamla konuştu,
iş yerime geldi defalarca ağladı yalvardı..beni zorla arabaya bindirip götürmeye çalıştı vs. bi sürü
sıkıntılar yaşadım.
eşim de meger benden hoşlanırmış içten içe, bu zorlukları yaşarken hep yanımda oldu.
hemde fazlasıyla destek oldu..boşanmış olduğunu öğrenmiştim bana açıldı.her şeyi mükemmel gözüken bi adam
ahlaklı herkes tarafından sevilen aylarca, beni ikna etmeye çalıştı.bu adamla evlilik evet olurdu ama,
artık cesaretim yoktu, araya kimleri soktu amirler, üst düzeyler bile.beni çok sevdiğine benim de ona aşık olduğuma
kanaat getirince tamam dedim aylar sonra evlendik..
şimdi iseen ufak tartışmada, eski eşinle niye ayrıldığın anlaşılıyo seni kim çeker ki..zaten geçmişinde bi sürü hatan var
psikopatlarla oturup kalkıyodun (nişanlı). dünde yine söyleyecek laf bulamadığında, başladı geçmişimden..
ki bu adam ayrılırken destek olan, her aşama da yanımda olan..her anıma sn sn şahit bi adam.
demekki diyorum kader yokmuş ben de, an çokda babam üzülür duyarsa diye içim gidiyor.
ne yapacağımı bilemiyorum
Siz eski nisanlınızdan ayrılmışsınız peki esiniz niye eşinden ayrılmış. Eşinizin mantığına ve size ettiği lafa istinaden söylüyorum, eşiniz kendiyle çelisiyor. Siz gecimsizseniz eşinizde geçimsiz demek oluyor yani.Merhaba arkadaşlar!
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve orada tanıştık. ben ondan sonra girdim işe.
ve ikimizinde ikinci evliliği. işe başladığımda niaşnlanmak üzereydim, arkadaşımın kardeşi,
hiç evlilik yapmamış maddi durumu iyi yakışıklı, bakıldığında hiç bir negatifi yok.beni önceden tanır,
ve hep bi ilgisi varmış, annesine hep evlenilecek kız diye bahseder iç geçirirmiş ve ablasına da.
Allem ettiler kallem ettiler annesi dahil, bi denememi istediler. beni çok seviyomuş, beni düşündükçe
işine gücüne daha da sarılıyomuş, alkol kullanıyordu onu bırakacakmış, beni çok mutlu edermiş..derken
kısa sürede aileler tanıştı çoğu şey kontrolüm dışında gelişti.ama bana eksik gelen bi sürü şey vardı,
baskıcı, kıskanç, alkol kullanan, arkadaş çevrsi bozuk, ben onu aşkla sevmiyordum. gelecekte onunla bi resim çizemiyordum.
işte tam bunlardan sıyrılıp, güzelce herkesle konuşup yolun başındayken ayrılıyım derken....
işe başladım..eşime kesinlikle o gözle bakmadım ilk başlarda..hatta evli sanıyordum,
çocuğu var ve kreşe almaya giderdi o yüzden..o dahil benim hayatımda ben istemesemde biri
olduğunu herkes öğrenmişti..sağolsun her yerden çıkardı aşırı kıskançtı, her fırsatta kendini
gösterirdi. son zamanlarda nişanlanacağım kişiyle bağır çağır kavga etmeye başladık telefonda
sen mutlu değilsin bu adam da hiç normal gözükmüyor, göz altları morarmış ne kullanıyor.
tuhaf bi adam derdi ki gerçekten saplantı haline getirmişti beni..gel zaman git zaman ben ayrıldım
iş yerime geldi defalarca ağladı yalvardı..beni zorla arabaya bindirip götürmeye çalıştı vs. bi sürü
sıkıntılar yaşadım.
eşim de meger benden hoşlanırmış içten içe, bu zorlukları yaşarken hep yanımda oldu.
hemde fazlasıyla destek oldu..boşanmış olduğunu öğrenmiştim bana açıldı.her şeyi mükemmel gözüken bi adam
ahlaklı herkes tarafından sevilen aylarca, beni ikna etmeye çalıştı.bu adamla evlilik evet olurdu ama,
artık cesaretim yoktu, araya kimleri soktu amirler, üst düzeyler bile.beni çok sevdiğine benim de ona aşık olduğuma
şimdi iseen ufak tartışmada, eski eşinle niye ayrıldığın anlaşılıyo seni kim çeker ki..zaten geçmişinde bi sürü hatan var
psikopatlarla oturup kalkıyodun (nişanlı). dünde yine söyleyecek laf bulamadığında, başladı geçmişimden..
ki bu adam ayrılırken destek olan, her aşama da yanımda olan..her anıma sn sn şahit bi adam.
demekki diyorum kader yokmuş ben de, an çokda babam üzülür duyarsa diye içim gidiyor.
Peki neden bu kadar değiştiğini sordun mu?Durup dururken bu kadar anlayışlı bir adamın bu hale gelmesi normal değil.
kaldı ki, söyledikleri çok ayıp şeyler.Herkes geçmişinde hata yapabilir.Ondan saklamamışsın, zaten aynı işyerinde saklayamazdın ama aynı işyerinde olmasan bile anlatırdın; çünkü hepimiz aynı şeyi yapıyoruz, eşlerimize dürüst olmak adına.Bütün bunları bile bile seninle evlenen eşin, ne demeye aynı konuları gündeme getiriyor?Sorudğunda ne cevap veriyor?Her şeyi bir yana bırak, insanlar kötü oldukları için ayrılmıyorlar ki...İyi insan olmak, iyi bir evlilik için yeterli değil, ben buna inanıyorum.Her boşanan da dünyanın en kötü insanı değil...Bunları açması, yüzüne vurması çok çirkin,yakışıksız şeyler.Ailesiyle arası nasıl,eşinin aisiyle senin aran nasıl?Onların, bu durumdan, çocuklaının bu sözlerinden haberi var mı
Bu erkekleri anlamak gerçekten zor. Ama yapabileceğin tek şey yapıcı ve olumlu konuşarak sözlerinin seni ne kadar üzüp derinden etkilediğini etkili bir şekilde ona anlatmak.
Ayrıca cidden seninle böyle konuşamayacağını öğrenmesi lazım sonuçta seninle evlenirken ondan önce geçmişin olduğunu biliyordu. Madem onun için sorun oluyor o zaman düşünseydi bunu. Yine de bence hep söylüyorum üslup çok önemli onunla öyle bir konuş ki sana kötü birşey söyleyemesin.[/QUO
dünde aynen senin dediğin gibi yaptım ben,
dedimki sırf Allahım seni bana layık gördü diye
ben sana saygsızlık etmiyorum.benim hayatım senin önündeydi
sen neden çirkinleşiyosun dediğimde,
sen de benim arkamdan söylüyosundur diyor.
nasıl böyle biri oldu..geçmişi bugüne taşımanın anlamı nedir:26:
Geçmişimle ilgi en ufak bir imada bulunduğunda,benim alnım ak,sana dokunan birşeyler varsa 1 dk.durmam bu evde der çıkar gider,burnu sürtene kadar da dönmem o eve.Sen tavır koymazsan,bu böyle devam eder.[/QUO
öyle de söyledim tamam sen bilirsin dedi ve evden gitti,
geri geldi ayıldı bayıldı dayanamayacağımı bildiği için herlde.
çok safım ben çok
çok aşalıkça bir hareket eşinin yaptığı
bu kadar kınayacağı bir insan sa nasıl oldu da evlenip yuva kurdu o halde
YAZIKLAR OLSUN ERKEKLERİN BEL ALTI VURMA ÇABALARINA
ancak tavrını koymazsan devam eder bu böyle
evlenmişsin boşanmışsdın evliliğe adım atmış anlaşamamışsın. havai ve hovarda bir yaşam mı sürmüşsün ayrıca böyle olsa dahi o adımı atıp evleniyorsa o ÇENEYİ DE KAPATACAK ARKADAŞIM
gayet sert bir tepki vermen gerekiyor
sakın susup dinleme
Merhaba arkadaşlar!
sıkıntılar yaşadım.
Bile isteye evlendin zorla mı peşine düştüm diyeceksin susacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?