e sende rahatsızsın bu durumdan bence söyle o rahatsızsa söylüyoya sende söyle bence sana ağır geliyor olabilir ama belkide bunları duymaya ihtiyacı vardırşaka yapmıyorum ciddi söylüyorum ya bazen işe yarıyo çünkü
adam senı sevıyor ama uzuyorda ona kesın ve net bır dılde sana verıcegım bu son sans demelısın .
haayatımda senı ıstıyorum ama benı uzen her fırsatta geçmişle canımı sıkan bır eş ıstemıyorum ..
sorunun her neyse gelıp guzellıkle derdını bana anlatabılen bır es ıstıyorum bunları yapabıleceksen bu sansı sana verıcem demelısın
adam senı sevıyor ama uzuyorda ona kesın ve net bır dılde sana verıcegım bu son sans demelısın .
haayatımda senı ıstıyorum ama benı uzen her fırsatta geçmişle canımı sıkan bır eş ıstemıyorum ..
sorunun her neyse gelıp guzellıkle derdını bana anlatabılen bır es ıstıyorum bunları yapabıleceksen bu sansı sana verıcem demelısın
yaaaaa tabi tutuştu bence sen ara ne düşünüyosan söyle şuan tam sırası olabilir bence ağzını arıyo bide bu kdr kötümü tartıştınız ya beni sevmiyomusun diyecek kdr sevdiğinemi inanmıyor
onu sevmiyormusum çünkü o erkekmiş, ben kadınlığımı bilip susup oturackmışım.
kocaya bağrılmaz, saygısızlık yapılmazmış bilmem neler
yani sevseymişim böyle olurmuşum..zayıf zihniyett
canım 2. evliliği yapanlar hep korkuyor..çünkü 2. kez aynısı yaşayıp sosyal psikolojik tranvalar yaşayacagından çekiniyor.
herkes de bu olacak değil tabiki..kimisi o kadar çok mutlu oluyor ki..ümidi yitirme umarım çok mutlu olursunuz ama onu çok sına belli etmeden.
benim üzüldüğüm eşimle ikimizde bir yara almışız zaten.bu yaralar kuruyup dökülsün diye sarıldık birbirimize, ama adam yaramı deşip kanatmaktan utanmıyor.
oldu bebem de sen beni aldatsan bile ben susucakmıyım ne kdr saçma düşünüyosun bende insanım zoruma giden bişey varsa ortada hakkımı ararım oldu sen yap yapacağını laf sok dur ben susayım öylemi hani benim mutluluğum de bence
Ewet utanmıyor, şimdi dicem ki sende onun yüzüne wur aynı şekilde.
Bu sefer iş büyüyecekk..
Kadınların sesi çıktı mı zaten iş daha çok büyüyor..
Aslında bilselerdi, biz kadınlar olmasak onlar bi hiçç !!!!
Allah akıl fikir wersin ne diyim, sabır wersin..
Dewamlı onunla konuşmaya çalış sakince..
Böyle yaparak ewimizde tat bırakmıyorsun de..
Bu mu istediğin de..
Belkide diyosundur ama gerekirse defalarca de ..
Odun bunlar kalın kafalı anlamıyorlarrr kii biziii
mümkün değil asla alyamacaklarda
benim yapıp yapıp sonra üzülüyorum diyor ya
ee sen yaparken beni üzmüyomusun
sonradan çok pişman oluyormuş.
O senın geçmişini yüzüne vuruyorsa oda sütten çıkma ak kasık degıl. Onunda ikinci evliliği demişsin. Sende onun geçmişine laf at. Kızı oldugu halde kadın seni başından atmış belli de. Aynı sıkıntıyı oda yaşasın. Allah allah. Cahıllıkte son nokta. Aynaya bakmaz sağa sola laf atar tıp.
Al işte..
Pişman oluyorumun arkasına sığınıyor..
Çok kurnaz bunlar..
Umarım zamanla aşarsınız bu durumu
kendince onun savunduğu tek şey, kız bunun peşindeymiş zaten sonra 4 ay içerinde her şey olup evlenivermiş,
e tabi geç anlamış kadının böyle kötü oldugunu çocukta olunca çekmişmiş..ayrılınca hayatına kimseyi almamış ta ki beni görene kadar
bunun en büyük sıkıntısından biri benim nişanlanacağım adam bundan önce..eee zaten sen yanımdaydın desteğimdin,
ayrılmam için onca cesaretlendirdin şimdi ne olduuuuu yazık ya
bugün akşam artık bağırmadan çağırmadan güzelce konuşcam.öyle zoruna gidiyorki insanın
güzelce huzurluca geçinmek varken..onun aileside benim ailemde gözümüzün içine bakıyor ki
iyiler mi diye..onlarada günah değilmi..
ben ilk ayrılığımda babam kapkara oldu üzüntüden ona hiç kıyamıyorum.
geceleri önce Rabbimden sonra babamdan özür diliyorum sessizce..
Rabbimden layık bi kul olamadım diye, babamdan da ben istemesemde
başkaları yüzünden onu üzdüğüm için:43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?