bence eşin fazlasıyla kıskanç biri kıskançlığı sevgisinin önüne geçmiş hala eskide kaldığına göre kabullenememiş daha yaşadıklarını geçmişi önüne ısıtıp ısıtıp getirme işlerini genelde bayanlar yapar ama anlamadım bu işi
bi tartışmamızda da sen zaten beni eskiyi unutmak için kullandın dedi, nasıl nerden uyduruyor anlamak zor
e sende söyle sen görüyordun benim ona karşı bi sevgimin olmadığını sana bile zamanla aşık olduğumu yoksa ona çokta meraklı olmadığını peşinden kendisinin koştuğunu sölede apışıp kalsın
bencede o kdr yapışırsan adama sonun böle olur işte :) kendisini ne sanıyo anlamadım ama kabullenemediğinden yapıyodur o kesin yani
bence uygun bi zaman bul ve sen laf sok yada sen kavga çıkar sen benim peşimden koşmadınmı niye böle bi hata yaptın bana fln de ne bilim o sesini yükseltiyosa sen daha çok bağır sinirlen dikkatini sözlerine çek bi şekilde ki seni duysun o dahada sinirlenirse bişeylere vur tekmele bi yerleri eminim işe yarıcaktır yani erkekler bağırıp çağırarak üste çıkmayı çok seviyo kadınlar bi sinirlensinde göriyim ben onları korkuyolar valla o zaman tabi kişiden kişiye değişir yada böle sana yanaştığında ne bilim yerine göre az peşimden koşmadın az uğraşmadın beni ayarlamak için falan de yani hırsını bi türlü al o kimki sanki sen onun peşinden koşmuşsunda o istememiş gibi davranıyor biraz kıymetli olduğunu hissettir unutmuş olabilir he bide çok sinirlenmezse bi daha yüzüne vurursa ne o çekemiyomusun onumu kıskanıyosun hala falan de
Genelinde erkekler kendılerı bır hata yaptıkları zamn piskolojıkman evdekı karısını suclamaya bayılırlar.uste cıkmaya calısırlar.senın esınde tam tamına suanda bunu yapıyor.kendı yaptıgı bır hatayı sen yapmıssın gıbı sana sarıyor.neden cunku sen hata yapmadın bunu bılıyor ve senın uzerıne geliyor. bana kalırsa gözlerını dort ac her soyledıgı her konustugu laftan suphelen.takıp et anlamadan ona hıssettırmeden telefonunu kurcala kımler var. belkı dedıgım gıbı belkıde zamnla monotonlasan bır evlılınız varsa sıılmıstır.erkekler hep aynı seylerden sıkılırlar arada farklılıklar yapmayı denemende fayda var.
yada o kişiyi kendinden daha yakışıklı buluyo olabilir kendinden daha becerikli buluyo olabilir ne bilim kıyaslıyodur kendisiyle bu yönleri illaki şahsen ben yapardım yani açık söliyim :)
erkekler genelde tartışma sırasında kadınları hiç duymazlar şahsen benimki öyle sağolsun bende onun sakinleştiği bi anı bekliyorum yada sakinleştirdikten sonra imalı değilde net bi şekilde düşündüklerimi söylüyorum zamanlama önemli kafasına girmesi içn çünkü her zaman çalışmıyor kafaları
şimdi iseen ufak tartışmada, eski eşinle niye ayrıldığın anlaşılıyo seni kim çeker ki..zaten geçmişinde bi sürü hatan var
psikopatlarla oturup kalkıyodun (nişanlı). dünde yine söyleyecek laf bulamadığında, başladı geçmişimden..
ki bu adam ayrılırken destek olan, her aşama da yanımda olan..her anıma sn sn şahit bi adam.
demekki diyorum kader yokmuş ben de, an çokda babam üzülür duyarsa diye içim gidiyor.
ne yapacağımı bilemiyorum
Neden böyle oluyor, neden kimse dürüst değil..
Bende boşandım 25 yaşındayım.. çocuğumda war..
şimdi erkek arkadaşm war ama çok korkuyorumm ben çokk bunları duyunca birde..
Kime inanıcaz biz, bu erkekler neden değişiyorda biz kadınlar neden değişmiyoruzz..
Allahım çıldırıcam yaa
ilk eşim varlıklıydı kibar ve de çok yakışıklı, gel gelelim ki bunların hiç biri bişey etmiyor. içi zengin kalbi yakışıklı, yüreği kibar olmadıktan sonra. nişanlanmayı düşündüğüm adam da keza öyle. ama bunla tam denktik mütevazi alçakgönüllü, dürüst vs. içten içe yapıyordur haklısın. ama ben napıyım onlar yakışıklıysa benim günahım ne
tövbeee ya
Aynı düz mantık senin için geçerli değil mi o zaman de. Asıl çocuğu olan bir kadın kolay kolay eşine tekmeyi vurmaz, sen ne halt bir adammışsın ki o zaman de.
:) o zaman alttan alttan iğnele yada rahatsız olduğunu söyle kafama takıyorum falan de bunu bir kere değil her seferinde yap anlasın rahatsız olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?