Esiniz hic begenmediginiz bir hediye alsa gelse?

Kaç yıllık karısı olduğunuz için beklentiye girmeniz doğru belki ama en azından düşünmüş ve almış gidin değiştirin bu kadar büyütmeyin gerçekten hepimiz çok beklentiye giriyoruz ama erkekler çok ince düşünemiyor sürpriz yapmak istemiş demek ki yoksa o da bilirdi sizi götürüp size seçtirmeyi

Ben kızmanızı haklı bulamadım. Hediye sonuçta, tamam daha ince düşünebilirdi ama kızmak biraz tuhaf değil mi?

Erkekler abartılı takıların güzel olduğunu sanıyor. Ilk evlilik yıl dönümüzde eşim bir takı hediye etti. Zat-ı alilerini (takı demek ayıp olur) takmam için kraliyet düğününe filan davetli olmam gerekirdi o derece klasik. Ben de kot-tişört gezen bir tipim. Teşekkür ettim mutlu olduğumu söyledim ama suratım ele verdi beni. Inatla değiştirmek istemesem de neticede gidip spor bir takıyla değiştirdik. Kızmış olsam muhtemelen karşılıklı inat edip günümüzü mahvedecektik.

Emin ol pahalı bisey almamdan korktuğu için hic böyle bisey yapmıyor.:) yapsa daha iyi kullanisli bisey alirim bari.

Sanki tarzımızı bilmiyorlar, ben de buna sinir oluyorum. Sanki kadınız diye her abartılı takıyı beğeneceğiz?

Konu takı olunca giyim tarzıyla bir bağ kuramamıştır belki. Kıyafete göre takı seçmek normalde de kolay bir şey değil.
Siz biraz yönlendirme yapın bence. Alışverişe gittiğinizde takılara da bakın, "şu güzelmiş, bu nasıl sence" vs diye zevkinizi gösterin biraz.

Bence acik acik konusun pahali hediye isteyedebilirsiniz her zaman olmamak sartiyla bu normal madem anlamiyor hediyeden siz kendiniz istediginiz seyi soyleyin onu alsin

Ne kadar Nezaket siz bi davranış sergilemişsiniz, çok ayıp, eşinizin yerin de olmak hiç istemezdim. Hatta madem antikaymış, annesinin yaşına göreymiş, alır onu bi güzel anneme verirdim. Böyle bi misilleme yapmak beni rahatlatırdı ancak...

Ben hala almış olmak için aldığını düşünüyorum zaman kaybetmemek için iş çıkış önüne gelen ilk bilekligi aldı ve bana verdi. Durum bu yani ötesi yok. Ben dediginizi yapsam da o bunu anlamayacaktır.

Eşinize kızmakta haklı mısınız bilmiyorum da bu bilekliği beğenmemekte haklısınız, gümüş takıları çok severim fakat bu bileklik beğenilip takılacak gibi değil
:)))) mune hanim da benimle aynı fikirde olduğuna göre içim rahat bir şekilde başımı yastığa koyabilirim

Ay herkez de konu sahibine yüklenmiş bu kadın kocasından ilk hediyesini almıyo arkadaşlar teşekkür ederim deyip boynuna sarılsın kim bilir kaçıncı özel günleri bir şekilde adamın anlaması lazım artık eşim neyi beğenir neyi beğenmez diye ben sana hak verdim konu sahibi ama takma kafana çoğu erkek böyledir benim eşimde öyleydi ilk evlendiğimizde bir idare iki idare en son gitmiş bütçemizi aşan bi markanın saatini almış gelmiş patladım artık o gün sen benim kolumda bu zamana kadar kaç kere saat gördün (hiç takmam) bu kadar mı dikkatsizsin diye birdaha hediye alma bana mutlu olacağıma kalbim kırılıyor dedim üzüldü o gün çok bidahakine onun ısrarıyla beraber gittik Bi kolye beğendim o gün bu gündür de kolye yüzük telefon kombosu arasında dönüşüyor hediye kapasitesi ama en azından beğendiğim kullanabileceğim tarzda şeyler alıp geliyor. Beraber çıkın bir gün en azından izleyeceği bir yol olmuş olur eşinize

:)))) mune hanim da benimle aynı fikirde olduğuna göre içim rahat bir şekilde başımı yastığa koyabilirim
Tamam düşünüp almış diyelim ama cidden kötü bir seçim, otantik desem değil, altın renginde gümüş bir şey, ki ben zaten altını da altın rengi takıları da pek sevmem, gümüş olacaksa da bari güzel bir şey olsaydı, özensiz seçilmiş, ki eşlerimiz hediye seçiminde tereddüt yaşıyor olsa bile insan karısının giyim tarzı, takı zevki için evdeki kullandıklarından kopya çekmez mi hiç?
Değiştirin zevkinize uygun bir şey alın, onu da güle güle kullanın, nice sağlıklı yaşlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…