Eşiniz işten eve gelince akşam neler yapıyorsunuz?

eşim işden gelince ilk yarım saat ini bana ayırır sarılırız konuşuruz özledim vs. gibi sonra yemek yeriz daha sonra çay yaparım ben yada soğuk içecekler film izleriz tavla oyanrız ben çok sıkılgan biriyim hep değişiklik isterim oda ben sıkılmayım diye elinden geleni yapar bu arada kayın validemlerle oturuyorum kendi ewimize çıkınca herşey daha güzel olur :) burda bile bunları yapabiliyyosak

eskiden olsa eşim işten gelince yemek sırasında sohbet edip bişeyler paylaşabiliyoduk.sonra o bilgisayara bakar bende tv seyrederdim.gece oluncada yatakta film bakardık.ama şimdi aylık bi kızım var ve artık kafamızı kaşıyacak vaktimiz yok.o uyuyunca o kadar yorgun oluyoruzki birbirimize ayıracak bi vakit kalmadan doğruu uyumaya gidiyoruz. mirmirmirmir hayatımız cok monotonlaştı ama kızım için herşeye değer doğrusu hihoyyyt

Valla arkadaşlar bnm de çok hoş olmuyor bnm eşim evde bana hiç yardım etmez 8 de işten eve gelirim bir önceki geceden yemek yapmadı isem yemek yapmak için direk mutfaga geçerim o benden hep önce gelir 6-7 gibi uzanır kahve yapar kendine tv izler ben yemek yaparım hazırlarım seslneirim gelir yer bir tabak dahi kaldırmaz masadan sonra ben bulaşık yemek sonraki günün yemeği varsa ev işi çamaşır derken bır duş alana kadar saat 11 olur yani koltuğu ancak o saate görebiliyorum ben üzgünüm ama bana evde eşim yardımcı değil malesef...

eve gelmeden once annelerıne ugrar hal hatır sorar,eve gelır,yemek yerız,yemek yerken ıste olanlardan bahsederiz,izledıgımız bı dızı varsa ona bakarız,yoksa ben fılm ızlerım esıme uygun degılse oyun oynar.

Ben eşimi günde en fazla 1 saat görebiliyorum ve bunu yemekte geçiyor..
Şöyleki eşim çok geç geliyor işi gereği.. Saat 23:45 civarı filan.. bebeğim o saatte uyumuş oluyor çoktan onu göremiyor... Sabah ta çok erken gidiyor yine göremiyor... Ancak haftada bir izin gününde hasret gideriyorlar... Bense eşim gelmesine yakın sofrayı hazırlıyorum hemen yemeğini yiyor 15-20 dk oturup yatıyoruz..... HEPSİ BU....
Kocası eve erken gelenlere nasıl özeniyorum bir bilseniz...
Öyle zamanlar oluyor ki oturup ağlıyorum...
Eşime işi değiştirmesi söylüyorum hiç yanaşmıyor....
Bu adamın iş aşkı beni delirtecek..............

Benim oğlan adam daha kapıdan girer girmez tepesine atlıyor yatana kadar da bırakmıyor babasını, ben oğlumu uyuturken bir bakıyorum eşim yorgunluktan koltukta sızmış oluyor. Aylardır durum bu şekilde 2 çift laf bile edemiyoruz biz :2:

7aylık evliyim,eşim yeni yeni düzeliyor..eskıden tek derdi tv'di..sinir olurdum oturur ağlardım,daha sonradan allah tarafından bişey oldu adama sanki düzeldi :)

eşimde bende çalışıyoruz,aksam iş çıkısı kostur kostur eve giderim yemek varsa rahatımdır baska ıslerımı hallederim,yoksa bir telaş bir telaş yemek hazırlarım eşim gelir duşunu alır yemeğe otururuz yemek arasında ıkı laf ederiz,sonra eşim sofrayı toplar ben makınaya dizerim,mutfak işide bittince eşim bana kahve hazırlar içeceklerimizide alır oturma odasına gecerız hemen tv acılır izleyecegi bişey varsa onu izler arada laf atar bana (kızmayayım diye ) yoksa pc bakar... bazende saatlerce sohbet ederiz o şekılde günü toparlar uyumaya gideriz:))
kaydirigubbakcemile2

benim eşim 7 gibi işten gelir. yemeğimizi yeriz. ben masayı toplarken o oğlumuzla ilgilenir. genelde misafirimiz eksik olmaz misafirimiz gelirse bahçede onlarla sohbet muhabbet. yoksa canımız biyere gitmek isterse gideriz istemezse eşim alır kumandayı uzanır tv karşısına yatana kadar tv izler. reklam aralarında bizimle ilgilenir. ben tv izlemekten hoşlanmıyorum. hafta içi böyle. haftasonu kahvaltıyı muhakkak eşim hazırlar. beni öyle uyandırır. bazen de dışarıda kahvaltı planı yapıp uyandırır:) haftasonları evde pek durmayız genelde dışardayız. gezme market aile ziyaretleri falan..

evlendiğimizde bizim bir günümüz nasıl geçecek merak ettim doğrusu :asigim:

Yemek yeriz,

Kahve içer,sohbet ederiz,

Genellikle yürüyüşe çıkarız,

Bazen film izleriz,

Bazen satranç oynarız,puzzle yaparız,

Dostlarımızı davet ederiz ya da biz onlara gideriz vb.

Çok isterim sevgilimle akşamları evimizde beraber olmayı. Ama iyi birşey öğrettiniz bana. O da eve tv alınmamalııı! Çoookk sağolun ablalarrropuyorumnanaktan

biz genelliklen akşam yemeğimizi k.validemde yeriz....efenim yemek faslından sonra önce bi markete uğrar alışveriş yaparız, sonra yallah evimize...
çoğunlukla tv izleriz, zevklerimiz hemen hemen aynı olduğu için didişmiyoz bu konuda Allahtan...günümüz nasıl geçti, sohbet eder güler geyik yaparız( ikimiz de iş yerindeki çok olumsuz durumları uzun uzun anlatıp evde de stres yaratmayaya dikkat ediyoz )...haftada 1-2 sefer mahallede arkadaşlarıyla takılmasına izin veririm, o arada ben de ev işi felan yaparım...evde pc yok ama tv oyunu var, bazen turnuva yaparız, genelde beyfendi beni yeniyo
yine haftasonları dvd izler, özellikle cumartesileri sabaha kadar oturur vakit geçiriz...
kısacası evdeki vaktimizi mümkün mertebe birlikte geçirmeye ve mutlu geçirmeye gayret gösteriyoruz

yemek iş güçten sonra oturur beraber çay içer o gün olanları bi nefeste anlatırım o dinler ben iki dedikodu çevireyim derim o kesinlikle izin vermez yürüyüşe çıkarız bazen en büyük keyfimiz çocuklar piyasadan kalktıktan sonra balkonda çay içip sohbet etmek sonra tv izleriz biraz yatmadan önce herkes laptopunu alır biraz bakınırız sonra o yatar ben bakınmaya devam :))))))))))))))))

Akşam gelince hemen yemek faslı.
Sonra çay faslı başlar, bu arada muhabbet ve televizyon izleriz.
Bazen dışarı çıkarız yürüyüşe.
Ya da evde futbol oynarız :) Çok eğlenceli oluyor.
Biraz nete takılır genelde.
Zaten gece oluyor bu kadar şeyden sonra.

bizde çoluk çocuk olmadığı için tabi daha rahat vakit kalıyo bize. eşim işten gelirken ekmeği alır eve girer girmez direk banyola el yüz ayak yıkarken ben balkona sofra kurmaya başlıyorum gelir bakar eksik kalan bişey varsa mutfaktan sofraya getirir. sonra otururuz yeriz yerken muhakkak muhabbet olur. genelde yemeğini hızlı yediğinden ve ben yavaş yediğimden benden çok önce bitirir yemeğini oturur beni izler kaydirigubbakcemile3 haliyle muhabbet eder işyerinde ne olmuş bitmiş falan . sonra sofrayı beraber kaldırırz ben mutfağı toparlar bulaşıkları makineye dizerken o tv karşısına geçer izlenecek bişeyler arar bulur sonra bende yanına ilişir beraber izleriz. ilk reklam arasında meyve dondurma artık hangisi varsa getirir yeriz ederiz. uykumuz geldiğinde beraber yatağa yolculuk ederiz.

yemek yer,yürüyüşe çıkarız,eve döndüğümüze meyve tatlı faslı falan olur. kağıt oynarız,film alır izleriz ve cumburlop yatağa. Genelde böyle geçer geceler. Sıkılmam çok. Aksine eşim olmayınca patlarım sıkıntıdan,yolunu gözlerimboshayallersmile

bizde erkenyemeğimizi yiyyoruz işten gelince 7:30 a kadar yemek vakti bitiyor ( ramazan hariç kiki) yemekten sonra mutlaka kahve ve sade sodmaızı içerizz eğer evdeysek birlikte oyun oynuyoruz kğıt, tv seyrediyor film seyrediyoruzzz yürüyüşe çıkıyoruz brlikte bişiler yapıyoruz,, genelde haftanın 3-4 günü dışarı çıkıyoruzzz arkadaşlarla buluşuyor hepbilrikte bişiler yapıyoruzzz biz sıkılacak vakit bulamıyorruz gece 2-3 ü buluyor uyuma saatimiz evdeysek 1 de uyuyoruz. hele bu sene çok dolu dolu bir sene olduu...

Eve geliş saatlerimiz her zaman uymuyor ama peşpeşe geldiysek ben yemeği hazırlarım eşim sofrayı kurar yazsa balkona kışsa salona (mutfakta yemeyiz biz, pek keyfimize düşkünüz) yemeğe oturuken çay suyunu koymuş olurum ve arada demlerim hemen.
Yemekten sonra balkonda ya birer neskafe yada çay içeriz + sigara
Biraz haberlere falan bakar eşim, kelime oyununa sardırdık 9'a kadar ona bakıyoruz eşimle yarışıyoruz çok zevkli oluyor. Sonrada bir film koyuyoruz arşivden, o arada meyve, kuruyemiş, dondurma v.b falan yeniyor sonrada yatıyoruz saat 1 gibi...hep uykusuzum hep uykusuz

eşim gelene kadar ben yemeği yapmış çocuguda uyutmuş oluorum bazan çocuk uyumuo oluo eşim gelince önce onunla oynar bende o arada sofrayı kurarım balkona oturur yeriz sohbet ederiz mutlaka öle sesszi sesszi yemek yiyemem ben dedikodumuz hiç eksik olmaz aynı işyeride çalışıoruz o yönetimle ilgili haberleri bende katların haberlerini anlatırım bölüm paylaşımı
yemekten sonra film almışsak film izleriz eğer yoksa sahile gideriz çekirdeğimiz ve kolamızla
1-2 saat oturur döneriz yuvamıza o çocugu uyutur bende meyve falan hazırlarım biraz daha tve bakar sonrada yatarız benim evliliğimde en çok hoşuma giden yönümüz asla ne o nede ben yanlız gitmeyiz yatağa onun işi varsa ben benim işim varsa o bekler beni mutlaka sonrada uyuruz işte 12 gibi falan

eşim işten gelınce sofra hazır olur zaten hemen yemegimizi yeriz bu esnada sohbetimizi yaparız.
yemekten sonra mutfagı toplarım bazen bırlıkte toplarız keyfi yerındeyse..bazende ''ben klasık olcam ''diyip tv ye bakar :)
ben mutfagı topladıktan sonra 30 dk kadar sevgi şefkat azmanlık cercevesınde bogusuruzz :):)
sonra sarılarak bırlıkte tv bakarız yada netten online olarak pc basında oyun oynarız
15 dkka ayrı kalalım evın için hemen gelir yanıma ''çok özledim seni bi daha bu akadar ayrı kalma aşkından '' der :asigim:
hee hep boylemı hayır arada tartısmalarımızda olur triplerımızde..
çok sukur rengarenk benim evliliğim

az önce panığim depreşti eşimi aradım (ki arayacagım baska kımse yok) benı hemen skaınlestirdi telde ,Allaha sukur suan iyiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…