Eşiniz kaç günde bir dışarı çıkar saat kaç gibi gelir ?

Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
İnşallah kahveye gidiyordur arkadaşlarıyla . Sabahlara kadar kimse kahvede filan durmaz çünkü

Eşim sürekli kahveye okeye gitmek istiyor e hergün gidince sorun oldu çünkü çok fazla geç saatte geliyor en erken 2 de geliyor biraz uzarsa 3-4-5 falandı arada sabah 6 da geliyordu.azaltıcam dedi vs en son haftada 2 kere gitmeye anlaştık az gittiğim için geç geliyim dedi 3-4 de anlaştık ama başta saate uysa da bikaç sefer sonra suyunu çıkarıyor. 2 saat geç geldiysem nolmuş 4 saat geç geldiysem nolmuş sürekli huzur kaçırıyorsun diyor. Ama sabah 8-9-10-12 ye kadar gelmiyor eve ne yapıcamı şaşırdım. Valizi aldım gittim görümceme. Ertesi gün ailem gelecek diye geri geldim onlara anlatmadım hiç çünkü. Lütfen bana fikir verin ne laf dinleyen biri ne anlıyor evlilikte böyle terk etmek ne diyo ama evlilikte geç gelinmez deyince o normal geliyor ona ordakiler de evliymiş. O gece takılmaya alışkın oldugu için 2 3 ona geç gelmiyor ama ben istemiyorum ve ona zaman tanımıyormuşum daha ne kadar zaman tanıycam bilmiyorum 6-7 saat yetmiyor.gitme demiyorum git erken gel diyorum 1-2 ye de razıyım. Bi kere 3-4 e izin verdim diye şimdi gece kalmayı kendine hak görüyor Soğumaya başladım nerdeyse bana bi çözüm bulur musunuz?
Bu adam calismiyo mu?Nasil 6 da eve geliyor sabah?

Neredeyse hic gitmiyor. Daha evlenmeden once bile bunun kavgasini cok yaptigim ve de sonrasında cok sehir değiştirdiğimiz icin aradigi samimi cevreyi cok bulamadigi icin , ikimiz birbirimizin en yakini olduk hep. Ben kabullenemiyorum ya. Kirk yilda bir bile gitse zoruma gidiyk, illa surat yapıyorum. Cunku sabahtan aksama kadar zaten cok özlüyorum. Zaten calisan insanin esine ayırabilecegi vakti kısıtlı. Onu da baskasina ayirmasi sinirlerimi bozuyor valla. Birkac haftada bir cok israr ederlerse halı sahaya gidiyor simdi, yarin yine gidecekmis. Simdiden tadim kacti.
E siz kizkiza cikmiyor musunuz hic?

Keşke benimkide cıksa bütün gun g.tg.teyiz. temizlik yaparım mesela keşke evden gitse gecer odada yatar uyanır cips kola yapası tutar temizlediğim yerlere kırıntılar döker. Arkadaşları Mac izlemeye cagırır gitmez evde izler. Arada arabayı yıkamaya gider onda da çoğunlukla birlikte gidelim ondan carsıya bi geçelim der yine beraber takılırız asjal bak gec gelmesi neyse de kHvede takılması sıkıntı bence o ne oyle ya.e dogal olarak sizde hergun neredeydin niye gec kaldın hesap soruyorsunuz.onujngibi yapın yok mu arkadaş cevreniz alın cocugu dışarıda plan yapın bundan gayri böyle senin xıktıgın hergun ben de cıkıyorum yok oyle sen gez ben evde bekleyim sıkılayım. Bakalım ne kadar keyifliymiş birazda ben tadayım de. Ya böyle yola gelecek ya da bir arkaas grubunu varsa cagırın eve alın okey takımları evde eya dısarıda arkadaşlarınızla oynayın oda keyif alır sizde. Surekli birlikte planlar yapmaya calısın. Mesela ben hava güzel olan hergun hiç üşenmem kalkarım 8de hazırlarım kutulara kahvaltılıklar cayı termoslarım esimi uyandırırım bugun suraya gidelim orda kahvaltı yapalım ondan bişey beklemeyede gerek yok yani bir arabanın gazına basacak hem xocuk için parklı bir yere gidiyoruz kuruyoruz masa sandalye ben hazırlarken cocuk es oynuyor yiyip biraz turlayıp eve geliriz . Yani ondan beklemeden de kendiniz planlar yapın alıştırın simdi ben aklımda olmasa bile esim geceden der yine oraya gidelim mi cok güzeldi falan ya da evde ugrasma kahvaltıya gidelim der siz de en azından alıştırmaya calısın.

Cokk haklısın. Ciddi ciddi konuşun adamın anlayacağı dilden

Cokk haklısın. Ciddi ciddi konuşun adamın anlayacağı dilden
Konuşcam taviz vermiycem artık böyle bi evlilik böyle eş istemiyorum diye defalarca söyledim ama sanki çocuk gibi istediği olsun istiyor. Kafamı dağıtmak için zaman tanı diyor. Ben zaten asosyal ol demiyorum okey zevkli evet erken gel diyorum zaten az gidiyorum diyor 5-6 saat yetmiyor illa uzuuun saatler kalmak istiyor

Zaman zaman durum düzeliyor sonra bozuluyor
Bir ayagi disarida olan erkek icin evde aglayan, bakima muhtac bir cocugun bulunmasi evden uzaklaşması icin bahane oluyor. Zaten calisip yoruluyorum, evde bebekten dinlenemiyorum deyip yine kahveye kacacak. En guzel gunlerinizi evde yalniz bebek bakarak gecireceksiniz.

Bir ayagi disarida olan erkek icin evde aglayan, bakima muhtac bir cocugun bulunmasi evden uzaklaşması icin bahane oluyor. Zaten calisip yoruluyorum, evde bebekten dinlenemiyorum deyip yine kahveye kacacak. En guzel gunlerinizi evde yalniz bebek bakarak gecireceksiniz.
Evet, cocuk olunca daha fazla bahane bulacak.
Bu pek konusmayla olacak gibi degil, saglam bir Rest cek, Al valizini git, belki biraz akillanir. Akillanmazsa da, ya boyle bir evliligi kabul edersin, ya da duruma gore ne yapacagina karar verirsin.

vallahi diger yorumcular gibi ben de pek iyimser konusamayacagim. bence bu da bir bagimlilik. arkadasimin babasi aynen boyle kahvehane bagimlisi, 60 kusur yasinda hala kahveye gidiyor. kuru sandalyenin ustunde saatlerce bir genc otursa beli sirti tutulur, ayaklari agrir ama bu adam oturuyor cunku bagimli.

eski nesiller alismis deyip gecebilirim ama genc bir adamin boyle bir aliskanligi varsa durup dusunmek lazim bence. bu adam gelse evde sizinle otursa yine uyum saglayamazsiniz. takildigi insanlarin kultur seviyesi, egitim durumu az cok belli ne konusacaksiniz? kafa dagittigi ortam bu mu yani? gitse bir kafeye yada bara arkadasiyla konussa haftada bir birak adami otursun 2-3 saat denir.

benim babam da 60 kusur yasinda kahveye gidiyor ama cogu zaman 1 saatten fazla duramiyor. ki oraya gidis sebebi eve daha yakin olmasi, kisin uzak yere gitmemek icin. havalar guzelse arkadaslariyla hemen bir cay bahcesine gidip oturuyorlar, herkes sonra evine donuyor. avrupa yakasi dizisinda burhan altintop kahvehane bagimlisi oluyordu, o bolumu bulun izleyin. kocanizin durumu kroniklesmis. uzmandan gorus alin bence, sonra da yolunuza bakin.

Back
X