beni gınayan benim köynemi giysin beni gınayan benim ataşımda yansın müge apla yaaa off bu aralar bu sözleri arkadaşlar arasında çok kullanıp geyik yapıyoruz bugünde karşıma çıktıAklıma Müge aplasıyla her konuşmasına bi atasözü serpiştiren Zeynep Ergül geldi
Müge apla ben bi imtihandan geçiyim cenneti kazanmak kolay deyillbeni gınayan benim köynemi giysin beni gınayan benim ataşımda yansın müge apla yaaa off bu aralar bu sözleri arkadaşlar arasında çok kullanıp geyik yapıyoruz bugünde karşıma çıktı
Zengine hayırlı olsun derler fakire nerden bulduun derlerMüge apla ben bi imtihandan geçiyim cenneti kazanmak kolay deyillbir de şey var aa Antalya’ya gitmişim biz de bunun gırgırını çok yapıyoruz
bayılıyorum alınganlık yapmadan sizin gibi hemen gırgır şamataya dahil olabilen insanlaraZengine hayırlı olsun derler fakire nerden bulduun derler
Geysin valla . İtle gezen it olur atla gezen at olurbayılıyorum alınganlık yapmadan sizin gibi hemen gırgır şamataya dahil olabilen insanlarabizi gınayan bizim köynemizi geysin dimi kız
Kocam eğlenceli birisi değil pek her boka takıyo bu arbenim ağırlığım yer üstüne rızkım Allah üstüne ajshshsh bişey dicem keşke kocanız da eğlenmeye baksa ne var ya atalarımızın sözünü kullanıyorsak
Konuşma tarzıma da yorum yapıyor sen diyor her konuya ilginç giriyorsun birdenbire konu açıyorsun diyor yani normal konuşuyor umşeytan eşer kendi düşer
Kirayı ödeyemedıgı için ramazanda gelen fitre zekatla arsa alıp ev yaptıran koca yürekli Zeynep
Cidden seviyorum ama mesela konuşurken anneannemin bir sözü vardı diyorum başlıyor gülmeye
Napmıs çoluk çocuktan sonra karısını keşfetmeye mi başlamışKonuşma tarzıma da yorum yapıyor sen diyor her konuya ilginç giriyorsun birdenbire konu açıyorsun diyor yani normal konuşuyor um
Senin bu tespitlerin efso. Adam cidden dediğin gibi 10 senedir sevgiliyiz bu özelliğime şuan yprum yapıyor acaba beni ilk defa dinledi ondan mı şaşırdıNapmıs çoluk çocuktan sonra karısını keşfetmeye mi başlamış
Yok :) artık iyice özleyince her detayınıza odaklanır olmuşSenin bu tespitlerin efso. Adam cidden dediğin gibi 10 senedir sevgiliyiz bu özelliğime şuan yprum yapıyor acaba beni ilk defa dinledi ondan mı şaşırdı
Valla sağlık sorunları dolayısı ile bizde dükkanlar kapalıYok :) artık iyice özleyince her detayınıza odaklanır olmuş
Ama algılar açıkValla sağlık sorunları dolayısı ile bizde dükkanlar kapalı
Nenedir ve kendisini çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?