• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kaç tane atasözü biliyor?

Konuşma tarzıma da yorum yapıyor sen diyor her konuya ilginç giriyorsun birdenbire konu açıyorsun diyor yani normal konuşuyor um
Doğru diyor burdaki konularada değişik değişik yorumlardan girip linç yiyorsun onu bence bir düzeltmelisin

Burayı normal bir popülasyon sayman bile acı😄 malesef herkes uçmuş durumda.
Senin yazdıkların normal diyorsun peki öyle olsun maşallah hiç kendine toz kondurmuyorsun ama açtığın konuda kocan bile şikayetçi 15 senedir burdayım ben herkes aynı söylüyorsa bir durur düşünürüm begenmediğin yerde fazla takılıyorsun

Senin yazdıkların normal diyorsun peki öyle olsun maşallah hiç kendine toz kondurmuyorsun ama açtığın konuda kocan bile şikayetçi 15 senedir burdayım ben herkes aynı söylüyorsa bir durur düşünürüm begenmediğin yerde fazla takılıyorsun
Herkesin bir tarzı var yani diyorum mesela sen de çok kırıcısın bunu da sana söylüyor herkes doğrucu davut tarzın var ama sen de böyle mutlusun senin normalin de bu . Kk d hergün birkaç kişi linç ediliyor piyango kime vurursa artık bugün bna yarın başkasına

Back
X