Eşiniz kalbinizi kırınca yada tartışınca ne yaparsınız?

Genelde başka bir odaya gider hem o hem de ben sakinleşene kadar konuşmam. Bor muddet sonra dayanamaz ve konuşmaya çabalar birşey olmamiş gibi öylelikle sonra sakince halleder sariliz koklaşiriz biter .

Koca kişisi şizofren mi çıktı :)

Hiç birbirimize girmedik.
Kavgalarınızda da çözene kadar dır dır konuşuruz ikimiz de, hani artık tüm gece bile sürebilir. Ama genelde çözeriz.

Tabi bunlar çocuktan önceydi, çocuktan sonra onlar yatasıya erteliyoruz doğal olarak.

Kirildiysam ve esim buyutmek istemiyorsa cevap vermeden baska bir odaya giderim. Genelde bunun sonu esimin ozruyle sonuclanir. Cok sinirlendiysem, sakin gozukup tahrik edici konusmalar yapip esimi cileden cikartirim. Bunun sonucu da benim ozur dilememle sonuclanir :)

Ilk yapacağım iş kafamı söyle yana doğru büküp "Tamam hayatım." Demek. Zaten en fazla 30 saniye sonra aklı başına gelir benimkinin O zaman konuşmaya çalışınca "boşver" derim. Bilirim üsteleyecek gönlümü almak için. Sonra da iç çeke çeke bi ağlarım gözleri dolar "bir daha böyle ağlama ciğerim yanıyo"der. Ben de koynuna sokulurum özür diler barışmak için şebeklik yapar konuyu çözmek için ayrıntılarıyla açıklar sonra affederim

Koca kisisine gore dgisir bu durum herhelde. Eger hakliysa ben ozur diler usulca sokulurum. Ama ben hakliysam da yinede onun sinirinin biraz gecmesini bekler sonra baslarim konuşmaya ama oyle cirlayarak degil. Cunku bende esimde bagirilarak konusulmasina tahammul edemiyoruz. Sonra da kavga sonrasi seks
Genel bir tavsiye ise erkekleri bırakacaksin bir desarj olacak sakinleyecek sonra sen rahat rahat konuşmaya baslayacaksin

O anki ruh durumuna göre değişir alttan alabilecek gibiysem alırım yani tartışmak istemiyorum devam edeceksen ben içeri gideceğim derim

Ama benim kafam da Gidikse o zaman birbirimize gireriz tabii

Bazen de esim konuyu degistirmeye calisir.

Konuyu okumadım şizofreni tanısı alan biri mi var? Şizofreninin alt türleri vardır, paranoid olanlarda evet dediğiniz durum vardır ama her şizofrenisi olan bireyde paranoyaklık yoktur.
Yok yok konu sahibinin eşinin garip davranışlarına ithafen dedim bilmiyorum diye etiketledim :) hakkaten bilmiyomuşum ya la

Ben hataliysam susarım. O da susar.
Ama o hataliysa carlarim. Yine susar.
Ama sabri tasarsa :)) karsilikli carlariz.
Ve Özür dileriz konu kapanır.

Yok yok konu sahibinin eşinin garip davranışlarına ithafen dedim bilmiyorum diye etiketledim :) hakkaten bilmiyomuşum ya la

Ya zaten varsayım üzerine yorum yapmak da doğru değil hani sırf eşinin garip davranışları var diye şizofrenisi var da diyemeyiz adama. Bir ruh sağlığı uzmanına muhakkak görünmesi lazım, buradan ne söylesek yalan olur. :)

Aynen bende onu söyledim zaten onu örnek olarak vermiştim. Ama kesinlikle normal olduğunu sanmıyorum.

Allah konu sahibinin yardımcısı olsun inşallah

Duruma göre değişiyor, eğer kendime hakim olabilirsem odayı terk ediyorum, sakinleşince gidip sırnaşıp bir daha öyle yapma üzülüyorum falan diyorum. Yok kendime hakim olamayacağım kadar sinirlendi isem üstüne gidiyorum bu defa o sakinleşip sırnaşmaya başlıyor. Kim daha fazla kızgınsa öteki alttan alıyor bizde yani

Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
Yeri geldimi üzerine gidiyorum ama çoğunluk susuyorum onun siniri geçince başına üşüşüyorum bazen çok kırılıyorum ağlıyorum dayanamıyo ağlamama özürler diliyo söz felan veriyo ağlamam onu adam ediyor . Yeri geldimi alttan sen aşıcaksın yeri geldimi eeşin çok fazla üste gidilince sonuçlar dahada kötü oluyor

Eşiniz sizin sevmediğiniz hareket yapsa yada kalbinizi kırsa ne yaparsınız? Başka odaya gidip sakinleşirmisiniz? Üstüne konunun üzerine gidip alevlendirirmisiniz?
"Kırıldım" derim ve başka hiçbirşey söylemem. Kendimi tutamayacak gibiysem başka odaya geçerim. Küsmem, sinirim geçince normal şekilde hayatımızı devam ettiririm. Zaten o "kırıldım" dediğimde mesajı almış, kendi vicdanıyla başbaşa kalmıştır. Kendi vicdanını dinleyebilmesi için, ben araya kendi sesimi sokmaktan kaçınırım. O da böylece kendini dinleyebilir ve kötü birşey yaptığını farkeder. Ya gelip özür diler, ya da başka türlü cilve yapar :)

Ben susarım. Hatasını farketsin diye beklerim. Bazen yine de kendim gider sarılırım falan filan.. Ama asla car car bağırmadım.

Suratımi nemrut gibi yaparım. Firavun kadar da merhametsiz olurum. :)) affetmem kolay kolay. Ki aynı hatayı yapmasın bir daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…