Bende rastladım bi kaç kez kıyameti kopardım.biri tatildeydi burnundan getirmek istedim ama yapamadım güzel günümüz heba olması dedim ama eve gelince çıkardım acısını. En azında kendimi yiyip bştirmiyorum yani.ha şuda var benim olmadığım yerlerde bakıyordur bilemem. Yani içinde olcak insanın.ama bari karısı yanındayken yapmasınlar da gözümüzün içine sokmasınlar demi ama.
Bence kendini üzmektense konuş. Ben fazla çene çalıyorum da sen dozajı ayarlasın:)
Sanırım evlenince cücük oldum kimseye önermiyorumNiye laf olsun?kocan insan da sen sogan cucugu musun tatlim?
eşimin huyunu ve niyetini bildiğim içim rahat ben dürtsem de adam dönüp bakmıyor bileNe kadar çok var böyle yapan ama bu durumu ben sindiremem.
Ne güzel bir eşiniz varmış o zaman darısı benimkine gerçi benimki dönüp bakmazsa zorlamam bak diyeeşimin huyunu ve niyetini bildiğim içim içim rahat ben dürtsem de adam dönüp bakmıyor bile
Demek sen görmüyorsunEsim kimseye bskmaz ama herkesi gorur. Ne kadar dikkat etsem de baktigini yakalayamiyorum ama gordugu kisileri tarifine bakilirsa (kadin-erkek) suzerek bakmasi lazim. Bakmadannasil goruyor bilmiyorum
Kızlar tekrardan ben bu evlilik mi benim psikolojimi bozdu bilmiyorum ama kendi kendime tükeniyormuşum gibi hissediyorum.
İstediğim ilgiyi sıcaklığı bulamadım ve bunu kendisiyle konuşamayacak kadar gururluyum sanki yakınsam ilgisizlikten sevgisizlikten o güçlü kendine güvenen kadın imajını yıkıp küçülecekmişim gibi geliyor. Bunları konuşma gücünü kendimde bulamıyorum.
Birkaç konu açtım sorunlarım ve takıntılarım hakkında.
Bu sefer başka bir konu ile karşınızdayım. (Uzun oldu giriş kusura bakmayın)
Ben güzel ve bakımlı bir kadınım bunu kendimi övmek için söylemiyorum fakat eşimin gözünün hep dışarda olduğunu farkettim.
Yani mesela güzel bir kız geçiyor önümüzden hiç çekinmeden bakıyor bu da benim gururumu kırıyor. Ben cool kadın modunda olduğum için hiçbirşey demiyorum ama içten içe ne bilim sarılıp uyumak bile istemeyip uzak duruyorum kendisinden kendi sinirimi yok edene kadar ve bunu ona göstermiyorum.
Kendine güvenen bir kadınken neden böyle oldum hiç bilmiyorum.
Mutsuzum ve mutsuzluk nedenlerim çoğalıyor bu evlilikte.
Siz ne yapıyorsunuz bu bakma konusunda ? Sizce nasıl vazgeçirebilirim ? Acaba diyorum bende mi yapsam rahatsız olup kendi hareketlerinden mi vazgeçse ?
Sanırım evlenince cücük oldum kimseye önermiyorum
eşim bırakın erkekleri bu kız sana neden bakıyor derdi tanıştığımız zamanlar.. Bende istanbul'un yarısı akrabam derdim.
kıskançlık zor zanaat. Ama evlendikten sonra hiç öyle huyları kalmadı.
Bence bakmayan erkek yok çünkü dikkat çekici giyinince biz de bakıyoruz; ama içine düşecek gibiyse o zmn denilecek laf yok. bu arada ben bir defa dediğin yolu denedim ben de etrafıma baktım bu defa çok fena sorun çıktı:O yani pek tavsiye etmem; erkekler kendilerininkini içgüdüsel buluyor, 2 metre ileriye gittiğinde de unutuyor ama aynı şeyi sen yaptığında çok farklı değerlendiriyor. Ama çok fazla olay çıkarmayacağından ancak rahatsız olacağından eminsen dene derim
Ay çok güldüm utanmasam bende böyle yapabilirim ama eski ilişkimde bu konuda ciddi kafayı sıyırdığım için bu ilişkimde öyle birşeye yeltenmedim.
Peki bana ne onerirsin elin adamlarına bariz dik dik bakıyorum esimde tık yok
oda bakıyor kızlara
yani insanlık hali bakıyorlar engelleyemeyiz ki.
Vala bilemedim şimdi, acaba fark etmiyor mu? Sadece farkedeceği zaman yapmak lazım yoksa bakılanlar başına dert açabilir dikkat et bencePeki bana ne onerirsin elin adamlarına bariz dik dik bakıyorum esimde tık yok
oda bakıyor kızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?