Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

Ay bizimki bu sefer dırdırdan girer, her konuda bay haklı

Esim kimseye bskmaz ama herkesi gorur. Ne kadar dikkat etsem de baktigini yakalayamiyorum ama gordugu kisileri tarifine bakilirsa (kadin-erkek) suzerek bakmasi lazim. Bakmadannasil goruyor bilmiyorum

gcool kadın nedr ya ....esinize sarılın onun için suslenin bakımlı olun ...biraz sıcak davranin ki sizin varlığınizi hissetsin siz yanındayken kıza bakicak ve bir şey demiyeceksiniz ben olsam saç baş birakmam onda ....bu kadarda severim esimi

yok artık!
nasıl bakıyor ya?
ben eşim yanımda veya değil fark etmez yolda yürürken karşıdan gelenin erkek ya da kadın olduğunu bile fark etmem, insan'dır o benim için. eşim de böyle sanırım, hiç kimseye kaçamak bile olsa bakış attığını görmedim. hele ki o şekilde pis pis bakacak! sanırım evli kalamazdık.

Cool bir kadın olarak ses çıkarmıyorum demişsiniz.
Bana tuhaf geldi aşırı kıskanç değilimdir ama sevgilim ya da eşim yanımda kızlara bakamaz öküzün trene baktığı gibi saygısızlık bu.

eşim bırakın erkekleri bu kız sana neden bakıyor derdi tanıştığımız zamanlar.. Bende istanbul'un yarısı akrabam derdim.

kıskançlık zor zanaat. Ama evlendikten sonra hiç öyle huyları kalmadı.

Güzel kadın görünce ben bile bakıyorum.. Eşiniz baksa ne olacak ki? Hani saplantı derecesinde bakmıyorsa gayet doğal bence.

Ay çok güldüm utanmasam bende böyle yapabilirim ama eski ilişkimde bu konuda ciddi kafayı sıyırdığım için bu ilişkimde öyle birşeye yeltenmedim.

Peki bana ne onerirsin elin adamlarına bariz dik dik bakıyorum esimde tık yok
oda bakıyor kızlara

Ay çok güldüm utanmasam bende böyle yapabilirim ama eski ilişkimde bu konuda ciddi kafayı sıyırdığım için bu ilişkimde öyle birşeye yeltenmedim.

yani insanlık hali bakıyorlar engelleyemeyiz ki.

Allah aşkına böyle şeyler için üzmeyin kendinizi.Baksa ne olur bakmasa ne olur erkek milleti işte neden insanlara gördüğünün direkt peşine takılıp gidiyomuş tanışmak için yer arıyomuş gibi kapılarında yatıyomuş gibi davranıp kendinizi üzüyosunuzki.Ayrıca biz ne güzeller ne yakışıklılıklar gördük 5 dk konuşunca bütün heves kaçıyo.Nerde öyle denk gelicek hemen erkeğin tam istediği kadın.Sallamayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…