Eşiniz kızlara bakıyor mu ?

Benim derdim peşinden gitme ihtimali değil zaten öyle birşey yapsa notunu verir boşarım derdim bana yapılan saygısızlık ve benim özgüvenimi zedelemesi.

Güzel bir kadın görünce bende bakıyorum hatta dönüp tekrar bakıyorum

Ama eşim baksa bilemiyorum o gözleri oyarmiyim.karsindan biri gelirken elbette gözünü kapatsin demiyorum da gerçekten öküz gibi bakarsa fena olur.

Benim derdim peşinden gitme ihtimali değil zaten öyle birşey yapsa notunu verir boşarım derdim bana yapılan saygısızlık ve benim özgüvenimi zedelemesi.

Bunu saygısızlık olarak nitelendirmeyin.Çoğu zaman farkında bile olmuyolar.Bide inanın yapmayanı ben görmedim geçerken arkasını dönüp bakmaya devam etmiyosa gecerken bakması çok sorun değil yani.

Bazılarına benimde gozum carpiyor ama donup de bakiyorsa yapıştırırım bir tane basarim cimdigi :))

aman bıraktım baksın bende yakısıklı bırı gordum mu bakıyorum caktırmadan

Niye bakıyorsun beğendiğinden mi yapın mı bu ? Eşin birşey demiyorsa iyi benimki olsa kesin laf sayar.

Eşim kızlara bakıyor yolda gördüğü her kiza hemde
bende haddini bildirmek için bakmaya başladım
şimdi mi ne o bana bişi diyebiliyor ne ben ona

İse yaramadı yani

Çogunlugu bakar, normaldir. Mesele nasıl baktıgıdır. Üsturuplu bakıyorsa çok da kafaya takılmamlı bence.

Bilmemek de mutluluktur tatlim
Bosver baksin sanki bakiyor da naapabiliyor?tenhada kistiracak hali yok ya bakiyor geciyor hepsi bu

Cnm yemin ederim geçen sene tatilim o kadar kötü gectiki önünü gelen kıza baktı
o baktıkça ben mutsuzlastim durgunlastim ben öyle olunca o daha çok baktı ben daha mutsuz oldum

Tatilimiz berbattı bu sene napicam ben

Bekar bayanlara sesleniyorum: Evlenip basinizi agritmayin. Sorunlar ortada. :/

Kendi düşüncemi söyleyeyim;bence inanılmaz gurur kırıcı bir şey bence.En sevmediğim erkek davranışı.Her erkek bakar demeyin,bakmayan erkek var çünkü.Adam diyorum ben de onlara kısaca.Hem güzele herkes bakar çok tuhaf bir laf.Ben ne güzel bir kadına bakarım ne de yakışıklı bir erkeğe.Yolda giderken insanlara bakmam,güzel de olsa çirkin de olsa.Deli miyim ben ?Kendi işime bakarım,bana ne insanlardan diye düşünüyorum yolda giderken.Takıyorum kulaklığı,ağaçlara evlere falan bakıyorum

Ay tatilleri hiç saymıyorum, taş vücutlara selam olsun hep birlikte ağlamanın vaktidir

Esim bakmiyor ama ben bakıyorum, guzel kadin, çocuk, kedi, kopek, cicek... guzel bisey gorunce gözlerimi alamiyorum :) ama gozum de disarda degil yani, Eşinizin ne amacla baktigi onemli.
bu arada esim bakmiyor dedim de, bakamiyor mu desem acaba, 3 metre otesini secemez gozleri bozuk

Bu konuda ki yorumlarını okudukça aslında çok şey yazmak isteyip sadece uzuntulerimi yazabiliyorum senin için.

Konu sahibinin eşi değil ama senin esin tatili bile zehir edecek kadar yoğun bir şekilde kızlara bakıyor ki bence bu da bir tür aldatmadir ve sen sadece uzuldugunle kalıyorsun. Diyecek pek bişey yok.

Eğer bakma konusu dısında bir sıkıntınız yoksa bence kendinizi üzmeye bile değmez . mesela yakışıklı bir erkek gördüğümde bende bakıyorum . güzel süslü bir kadın gördügümde bakıp bir şu kadın gibi olamadık diye hayiflaniyorum . eger tek sorun buysa canını sıkma.

Aynen ben de insanlara bakmam. Yanımdan babam geçse tanımam o derece ilgilenmiyorum yanımdan geçenlerle ya da çevremde oturanlarla. Böylesi daha güzel bence ne öyle gözler fıldır fıldır.. ben yanında kadın olan bir erkeğin dik bakışlarından dolayı bana baktığını fark edersem o kadına acıyorum. Yanında duran adamın ne olduğunun farkında değil diye resmen kadın için üzülüyorum. Bu resmen insanı rezil etmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…