Allah aşkına böyle şeyler için üzmeyin kendinizi.Baksa ne olur bakmasa ne olur erkek milleti işte neden insanlara gördüğünün direkt peşine takılıp gidiyomuş tanışmak için yer arıyomuş gibi kapılarında yatıyomuş gibi davranıp kendinizi üzüyosunuzki.Ayrıca biz ne güzeller ne yakışıklılıklar gördük 5 dk konuşunca bütün heves kaçıyo.Nerde öyle denk gelicek hemen erkeğin tam istediği kadın.Sallamayın ya
Benim derdim peşinden gitme ihtimali değil zaten öyle birşey yapsa notunu verir boşarım derdim bana yapılan saygısızlık ve benim özgüvenimi zedelemesi.
Vala bilemedim şimdi, acaba fark etmiyor mu? Sadece farkedeceği zaman yapmak lazım yoksa bakılanlar başına dert açabilir dikkat et bence
Engellediklerini zannediyorlarBir çok kişi engelleyebilmiş burada yazılanlara göre.
Niye bakıyorsun beğendiğinden mi yapın mı bu ? Eşin birşey demiyorsa iyi benimki olsa kesin laf sayar.
Engellediklerini zannediyorlar
Adamlar yalnizken hurraaaa diye bakiyordur gene
Hanimlarin yaninda tabii suspus
Bilmemek de mutluluktur tatlimBenim yanımda yapmasinda ozguvenimin içine etmesin
Bilmemek de mutluluktur tatlim
Bosver baksin sanki bakiyor da naapabiliyor?tenhada kistiracak hali yok ya bakiyor geciyor hepsi bu
Ay tatilleri hiç saymıyorum, taş vücutlara selam olsun hep birlikte ağlamanın vaktidirCnm yemin ederim geçen sene tatilim o kadar kötü gectiki önünü gelen kıza baktı
o baktıkça ben mutsuzlastim durgunlastim ben öyle olunca o daha çok baktı ben daha mutsuz oldum
Tatilimiz berbattı bu sene napicam ben
Bende bundan korkuyorum o yüzden bakmıyorumEşim kızlara bakıyor yolda gördüğü her kiza hemde
bende haddini bildirmek için bakmaya başladım
şimdi mi ne o bana bişi diyebiliyor ne ben ona
İse yaramadı yani
Bu konuda ki yorumlarını okudukça aslında çok şey yazmak isteyip sadece uzuntulerimi yazabiliyorum senin için.Cnm yemin ederim geçen sene tatilim o kadar kötü gectiki önünü gelen kıza baktı
o baktıkça ben mutsuzlastim durgunlastim ben öyle olunca o daha çok baktı ben daha mutsuz oldum
Tatilimiz berbattı bu sene napicam ben
Aynen ben de insanlara bakmam. Yanımdan babam geçse tanımam o derece ilgilenmiyorum yanımdan geçenlerle ya da çevremde oturanlarla. Böylesi daha güzel bence ne öyle gözler fıldır fıldır.. ben yanında kadın olan bir erkeğin dik bakışlarından dolayı bana baktığını fark edersem o kadına acıyorum. Yanında duran adamın ne olduğunun farkında değil diye resmen kadın için üzülüyorum. Bu resmen insanı rezil etmektir.Kendi düşüncemi söyleyeyim;bence inanılmaz gurur kırıcı bir şey bence.En sevmediğim erkek davranışı.Her erkek bakar demeyin,bakmayan erkek var çünkü.Adam diyorum ben de onlara kısaca.Hem güzele herkes bakar çok tuhaf bir laf.Ben ne güzel bir kadına bakarım ne de yakışıklı bir erkeğe.Yolda giderken insanlara bakmam,güzel de olsa çirkin de olsa.Deli miyim ben ?Kendi işime bakarım,bana ne insanlardan diye düşünüyorum yolda giderken.Takıyorum kulaklığı,ağaçlara evlere falan bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?