Eşiniz kullanıcı adını biliyor mu?

Esim ne nickimi nede sifremi biliyor
Söylememde saten ama ara sira soruyor " Sende bizden biseyler yaziyormusun"diye
Bende " yyyyyyoooooooooooooooooooooo askim" diyorum :içelim:

benimkide kullanici adimi biliyor o da yanima geldigi icin ama ozel seylerime bakmaz saygi gosterir..gamyoncuiremsu.sifremi falanda hic sormadi.. kadin kadinayiz yani no problemdelikafadulden

5-6 yıldır ben herdaim heryerde ifritim. yani bi göz atsa yazılarımdan vs ahanda bu ifrit benimkisi der
benim gizlim saklım yok. üye oldugum ilk gün zaten güzel bi yer kesfettim demiştim

benim ki bilmiyor aslaa söylememdeeşakkıdı çünkü neler yapabileceğini biliyorum günler boyunca her yazdıgım satırı üşenmeden okurkafamçokkarıştı sonra bu siteye erkeklerde giriyor diyee kafamın etini yerrdelikafadulden sonra al sana bir kavga sebebi daha.. anlamaz ki anlatamazsın benimkinin internete karşı bir antipatisi var:1no2:

Benimki şifremi bilmiyor ama nickimi biliyor... nickimi google dan aratınca çıkıyor.. İyi bunu da okuuuuuuuuuuuuu şifremi vermem şakkıdı lülülülülülü

şimdi burdan hemen çıkıosun cnmm kadınların arasında ne işin var kaydirigubbakcemile burda irkeklere yer yok ! klava:

Benımkı uye oldugumu bıle bılmıyor.Bilse ızın vermez.Pc kullanmayı bılmıyor,banada kullandırtmaz.söylesem gelır dikilir basıma,ne gerek var

ama evlenınce eve bılgısayar alıcam mutlaka,canım sıkılır yoskam.gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…