- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi Kite_Runner
-
canımcım benim eşim ne cep telefonuma nede kk ya girdiğimde merak eder..ilgi alanına girmez ..ben klübü arkadalarımı anlatırım hoşuna gider ama bir bakayım bile demez..kullanıcı adımın ne olduğunu, şifremi bilmez..hiçde merak etmez..merak edenlerinde neyi merak ettiklerini anlamış değilim..kendimi sanki günde gibi hissediyorum..gün arkadaşlarımla dertleşiyorum,gülüyorum,bazen düşünüyorum...günde erkek varmı...yoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
evet biliyor tabisengözlerimebaksanab
ondan asla saklamam bişeyi a.s
hele ki istemeyipte ondan habersiz üye olmak hiç yapacağım bir iş değilşakkıdı
oldu o zaman o da benim istemediğim bişeyi habersiz yapsın çok sinir bozucu:1no2:
eylulcum bende saklamak istemem ama bana uye olmamam icin sundugu sebepler cok sacma....ikna edici degil..:1no2:evet biliyor tabisengözlerimebaksanab
ondan asla saklamam bişeyi a.s
hele ki istemeyipte ondan habersiz üye olmak hiç yapacağım bir iş değilşakkıdı
oldu o zaman o da benim istemediğim bişeyi habersiz yapsın çok sinir bozucu:1no2:
eylulcum bende saklamak istemem ama bana uye olmamam icin sundugu sebepler cok sacma....ikna edici degil..:1no2:
ayrica beni her konuda fazla kisitladigi icin saklamak zorunda kaliyorumsenağlama
hemde onunda benim gibi bi siteye girip saklmasi pek umrumda olmaz tabi sadece erkekler varsa:enbuyukkk::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?