Eşiniz kullanıcı adını biliyor mu?

benim eşimde biliyor başta üye değildim anlatmıştım kk diye bi yer var çok güzel falan diye bende üye olucam dedim tabii ol değişiklik olur demişti biz birbirimizden hiç bir şeyimizi saklamayız

benım eşim biliyor ..ama merak ettiği için değil ben söylediğim için burda sadece kadınların olduğuna ben ınandıysam yada sadece kadınlarla muhattap oluyorsam bu eşimı asla rahatsız etmez..

evet,birlikte karar verdik ama arada kıskanmıyor değilkaydirigubbakcemile3

Kullanıcı adımı biliyor.. Hatta bazen tehtid ediyor beniklava:
sen o siteye gireli değiştin bak valla kapatırım nereye kapatıyosa nereye değiştiysemsengözlerimebaksanab
şaka maka baya güldürüyoruz birbirimizi..delikafaduldensırnaşık şey
erkekler bizden daha meraklı aslında ama gizlemesini biliyolar..

kaydirigubbakcemile5benim eşimde biliyor nicimi ve şifremi saklama gereği duymadım onun yanında giriyorum:jeyyar:ve bazen kızıyor yeter artık bi kk buldun bizi unuttun der.......ama arkadaşlar dediğiniz gibi erkekler daha meraklı gerçi bende merak ederim haniiiiiiiiii napıyor diye

bilmiyooooooo

söylememde, didik didik eder burayı söylersem, ne bulacaksa artık:jeyyar:

benim esim ismimi sifremide bilir zaten sifre kayitli kk formdan direk giriliyor bizim msn,esimin facebooku,cep tel sifresi sorunumuz yoktur hersey aciktir bazen bazi konulari ozellikle saglik bolumunde esimede okurum mimarlik kismindaki tasarimlari gosteririm bazen bir konu olur ac bakalim konu ne yapmamiz gerek der o kadar benimsedi kk hatta arkadaslarin eslerine tavsiye edip uye olun diyor alem adam biz ailecek seviyoruz kk hatta kulupten dostluk kurdugum esimle gorustugumuz arkadasliklarim var

benimki biliyo ama sadece kadınlar varya otomatik açıldığı halde dönüp bakmıyo bile...
bazen yeni bir yemek denesem resmini çekte arkadaşlarına göster diyo...:roflol:

eşim biliyo nickimi, ama şifremi bilmiyo, zaten otomatik açılıyo ama girmez zannetmem hele bi girsin :)))), eşim maç faaln izliceği zaman kendi diyo git hadi kk na beklerler seni güldürüyo beni Şeniz

Son düzenleme:
benim eşim nikimi bilmiyor.üye oldugumu biliyor giriş yaptıgımda da direk açılıyor.ama sanırım hiç bakmadı bile.

Beraber bakarız çoğu zaman..Merakını celbedecek veya okumasını istediğim bir konu varsa gösteririm beraber okuruz.Hatta bazen o ister şunu aç okuyalım falan der.sık kullanılanlara eklemiştim zaten hemen kullanıcı girişi yapıyor.Gizlemeyide hiç düşünmedim.alkisalkisalkis
Bazen der yorumlara bakarak sen ne düşünüyorsun benim hakkımda ya da hadi sende şunu yaz diye...Buda bir nevi eğlence alanı bizim için:lepi:kaydirigubbakcemile5

benimkide biliyor ama hicte baktığını görmedim daha
arda sırda komik veya yararlı bilgilerde gösteriyorum esime ama o azıcık kıskanıyor gibime geliyor cok vakit ayırıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…