Eşiniz mi / Sevgiliniz mi size göre yakışıklı yoksa siz mi ona göre daha güzelsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MAALESEF Kİ BENİM NİŞANLIM,DAHA DOĞRUSU EŞİM,sadece BENDEN değil,etraftaki hemcinslerinin de birçoğundan GÜZEL!!! öyle ki yollarda laf atan kızları kovalıyorum artık dezavantajı çooooook öyle bir yakışıklıyla gezmenin ,taşımak zor ama alıştım artık:) benim çevremdekiler de beni daha çok beğeniyor,,ya da teselli ediyor,sen de güzelsin falan diye opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ikimizde şartlar eşit olursa;
(ben makyajsız o jölesiz)

o güzel....

eğer herkes elindeki kaynakları kullanırsaaa;

ben güzel....

ayyyyyy beni çok güldürdün ilarzusırnaşık şey makyajsız halini de gördük,öyleyken de sen daha güzelsindirrrrrrrrrr,hiç şüphem yok!!!

bana göre o daha yakışıklı
oda tam tersini söyler sen nasıl baktın bana diye

Çevremde ki herkes "neden o" dedi bu aslında tipinin kötü olmasından değil çünkü boyu posu tam istediğim gibi
zaten çirkinde bulmuyorlar ama uyum yokmuş aramızda senden daha farklı birini beklerdik, tarzın değil diyorlar ..
Zaten bizim ki garip bir aşk hikayesi, ama sorgulamıyorum sadece seviyorum :)

Ben dengidengimize olduğumuzu düşünüyorum.
Hiçbir zamanda kıyaslamadım açıkcası.

Biz beğenmişiz birbirimizi gerisi çok da önemli değil

Bu soruyu sanırım üçüncü bi kişi daha rahat cevaplardı .Doğruyu söylemek gerekirse güzel bi fiziğim ve çokta güzel bi yüzüm var ama sevgilim dünyanın en güzel varlığı gibi görünüyo gözüme bence o daha güzel:)

evet arkadalar çevrenizdekiler yada size göre fiziksel anlamada daha öndesiniz???

valla eşim çok yakışıklı değil.yani bana göre idare eder.ben ona göre daha güzelim.bazen düşününce ben bu adamla nasıl gönlümü vermişim diom.sadece ben değil.çevremdekılerde böle düşünüyor.ama hiç iyi bir durumda değil çok kıskanılıyosunuz.anlicanız.gönül ata da konar .... da?delikafadulden

Genel olarak çevreden birbirimize çok yakıştığımızı söylerler ama bu klasik bir şey tabii.
Sevgiden midir nedir bana da eşim çok yakışıklı görünür.
Özellikle kendimi dağıttığım zamanlarda.

çok benziyoruz eşimle kardeş sanıyorlardı çocuğumuz olmadan öncede şimdi yanımızda çocuk olunca akıl edebiliyorlar evli olduğumuzu..

sokakta tanımadığımız insanlar bile söyler iki güzel birbirinizi bulmuşsunuz diye:)

ama eşime ve çoğunluğa göre ben daha güzelim..
eşimde dünyanın eeen yakışıklı adamı..gerçekten:)

kız tarafı erkegi yakıstıramaz erkek tarafıda kızı yakıstıramaz bana bu tarz seyler cokda samimi gelmiyor sonucta benim cevremdekiler tabi beni daha ustun gorucek onun cevresindekilerde onu boyle seyleri hic dusunmem valla ben sevdikten sonra

Kişisel yorumum değil bu, çevremdekilerin yorumuna göre ben çok daha güzelmişim:)
hatta senin yanında daha iyisini beklerdik diyen bile oldu.
ama kime göre iyi, neye göre iyi, bana göre o en iyi:)
olsun benim için dünyadaki en yakışıklı erkek o:)
sebebi gönül gözümle bakmaya başladım sanırım artık ona:)

haklısın..
ama usturuplu olduğu sürece sorun değil..

tutupta bana aa yanına yakıştıramadık daha yakışıklısını beklerdik filan gibi abuk cümleler kurmaya kimse cesaret edemez..
ettirmemde..
daha neler..

Ayy benim sevglim çok yakışıklı behlülüm derim ona (L) benzıolar çnkü.. tabi bende az çıtır değilimdir hee eşittiz sanırım yada azcık arayla ben :lepi:

anam öyle bir soru sormuş ki kim derki kocam sevgilim her neyimse daha çirkin diye...ona sorsan oda ben biraz daha yakışıklıyım der :) herkesin sevidiği kendi gözüne en güzel görünenidir..ayrıca dışardan yapılan yorumlarda bana çok yapmacık geliyor işim gücüm yokta çiftlerin hangisi daha güzel yada yakışıklı diye kafa patlatıp bir de yorum yapıcam:) nıçk nıçk nııçkk......

ben daha guzelmisim oyle dyolar kaydirigubbakcemile2

İkimizin de gğzelliği umrumda değil, birbirimizi mutlu edelim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…