Eşiniz mi / Sevgiliniz mi size göre yakışıklı yoksa siz mi ona göre daha güzelsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim sempatik ben ise güzelim fakat eşim türk olmadığı için çok dikkat çekiyor

kocam inanılmaz karizmatik,ve dışarda kızların bakışlarından rahatsız olmuyo degilim.
benimde cok güzel oldugumı derler evet derler hıı banada eşimin yanında bakmıyo degiller (aman aşkım duymasın)katil olur

aman tatlım ya bırakk allaskına benım tanıdıgımın da oyle herkes kadına laf edıyor sen guzelsın osun busun dıye bırak sen mutlu musun konusrturtma da ınsanları oyle kime ne kadın da dıyo kocama yaşlısın çökmüşsün dedıklerınde cok bozuluyorum dıyo üzülüyor ama kime ne denk onlar işte
sız de mutlu musunuz sevıyor musunuz tamamdır hihoyyyt

eşimi de, beni de oldukça beğenirler ve birbirimize yakıştırırlar..
ikimiz de oldukça dikkat çekiciyiz..
ben 24 yaşındayım, eşim 29.. aramızda fazla bir yaş farkı da yok..

Valla gerçeği söylemek gerekirse ben kendimi hiçbir zaman beğenmedim ve beğenmiyorum. Nişanlım ise gerçekten yakışıklı. Ancak nişanlım beni dünya güzelim, balım, aşkım, selvi boylum diye seviyor. Demek ki güzellik gören göz de...

Genel olarak bana hep "Ooo yakışıklıyı kapmışsın valla" diyorlar.

Nişanlımın tarafının beni zaten güzel bulmadığını biliyorum. Yani hissettiriyorlar bir şekilde.

Yani aslında kendimi beğenmiyorum derken, yüzüne bakılmayacak, ıyy ne çirkin biri de değilim. Uzun boylu, zayıf, fiziği çok güzel biriyim. Galiba yüzüm biraz daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum. Aman neyse töbe töbe, sağlıklıyım ve güzelim. Ve çok yakışıyoruz birbirimize. Çıkamadım işin içindendelikafadulden

bana göre benim aşkım çekici ve karizmatik bir erkek.arkadaşlarım da böle düşünürler.ben de bana ve herkese göre güzelim :)) birbirimize de çok yalıştırırlar bizi.zaten çevremdekilerin ne düşündüğü çok da önemli değil bu konuda.

bencede göreceli bir kavramdır
önemli olan insanlığı bence çirkin insanda yok,kendine bakan güzeldir
evlenincede fiziğine değilde karekterine bakacam kim ne derse desin:)
sonuçta herkes yaşlanınca kırışacak buruşacak...:)))

BEN DE ODA ÇİRKİNİZ sositososito..AMA BUDA BİR UUYM SONUÇTAsengözlerimebaksanab

Genel olarak mesajlardan çikarttigim sonuç suki kizlarrrrrrrrrr hepiniz çok çok çok güzelsiniz :)))
tek sorun çok çok çok yakisikli erkeklerin etrafimizda bulunmamasi galiba

Benim fikrimi soracak olursaniz tabikide ben güzelim dogal olarak

bence tencere yuvarlandi kapagini buldu sadece pismeyi bekliyo
ikimizde genciz,güzel ve yakisikliŞeniz

bizi birbirimize çok yakıştırırlar
yani şu ana kadar kimse demedi sen ona yakışmıosun ya da o sana yakışmıor diye...
Nişanlım bana göre çok yakışıklı..ve ben ona göre çok güzelim

bizide birbirimize çok yakıştırırlar .tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşş..

Allah yakıştırmış herkesi bir birine bize gayri laf düşmez..

bizde cok yakisiyoruz bizi birbirimize benzetende oldu bence yakismasida lazim bazen bakiyom kiz kisacik oglan upuzun cok cirkin gozukuyor

bizde ise ben kocamda daha güzelıim hekes oyle dıyor.....

bizde birbirimize çok uyumluyuz herkezde bizi birbirimize yakıştırır ben çok güzelim oda çok yakışıklıdelikafaduldendelikafadulden

Sanırım ben daha güzelim:jeyyar: Ama benim gözümle de onun eşi benzeri yok.Sevdiğin gözüne okadar güzel geliyorki...:asigim:

bizi yolda gören kardeş sanıyor desem sanırım yeterli olur.....şakkıdı

cevremize gore yakisiyoruz ama gorenler beni guzel bulur bana gorede esim dunyanin en yakisiklisidir hele bir konussun insan buyulenir cok etkileyici bir ses tonu var

bizi de çok benzetir herkes eşimle
okulda ailede hep çok yakıştığımızı söylerler
kardeş sanma bizde de oluyo hatta hastanede yanımda eşim varken kayınvalidemden istendiğim bile olmuştu bi kere kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…