Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

İznimi eşimle denk getirmek için öncelikle her yolu denerim (başka iznim yoksa). Diyelimki değiştiremedim, giderim. Hatta kardeşlerimi bırak arkadaşlarımla bile giderim. Zaten 1 hafta tatil için değil mi tüm yıl kendimizi paralayışımız.

Deniz-kum-güneş olayı bende bambaşka duygular uyandırıyor.
Kararsız kalmakla birlikte kendimi durdurabileceğimi hiç sanmam... Giderim
Kocamda küser galiba

Eşim izin verirse gitmek isterim ama gitmem çünkü gün gelip bana yol su elektrik olarak geri döner

Zamanında benden habersiz bir piknik yaptı eşim abisi ailece sadece ben ve çocuklarım yoktu eşim le iki hafta konuşmadım

Bunları göz önünde bulundurarak gitmem

Ama gidersem de öcümu almış olurum

Bilemedim şimdi

Konuyu çarpıtmayın ama
kocam var benim
Neden başka bi adamla tatile çıkıyım ben onu anlamıyorum
baska bır adamla tatıle cıkmıyorsunuz
aılenız ve kardeslerınız var
cok rahatsız olan kardesının kocasıyla denıze bırlıkte gırmese de olur
sahsen tercıh meselesı ben sabah cok erken saatde denıze gırmeyı tercıh ederım gıttıgımde de sabah cok erken saatde gıtmıstım 8-9 gıbı uyanır uyanmaz
sakin sahil severım cunku
mesela mayıs ayında esım ve arkadaslarımızla tatıle gıdecegız kalabalık bır grup olucaz eşli
bız kızlar cocukları eslere bırakıp gıdıcez rahat rahat denıze gezıcez sonra da bız yemek yerken dınlenıp otururken onlar denıze gıder boyle bır secenek de var

bırde sunu anlamıyorum mayo bıkını gıyıp gıdıyoruz sahılde 9874897483 tane erkek var onlar bızı oyle gorunce sorun olmuyor da kardesımın esı gorunce mı sorun olacak bunu anlayamıyorum ne fark eder o erkekse o da erkek bu dusunceyle pembe sahıl mavı sahıl de yapılır yakında kım nasıl ısterse kım nasıl rahat ederse oyle yapsın yanı
kadınların ayrı erkeklerın ayrı gırdıgı havuzlar ayrılmıs yerler de var oraya da gıdebılırsınız bu tatıle bırlıkte cıkmanıza engel degıl kı

giderim tabi ki. ailemle olduktan sonra eşim de sorun çıkarmaz.

şöyle bir şey sadece kardeşler ve eşleri mi gidiyor? anne-baba var mı? kardeşler ve eşleriyse ben gitmek istemem sap gibi.

evli değilim, gayet de büyük konuşacağım ama iznimi eşimle ortak harcama şansım yoksa gayet de giderim. ailemle de giderim, tek başıma da giderim, arkadaşlarımla da giderim. bana böyle gitme diyip kavga çıkaran kocayla da bir güzel kavgamı ederim, sözünü dinlemeden çıkar giderim.

ben onsuz gittiğim ilk tatil yerinde onu aldatacak kadar karaktersiz miyim de bir an olsun beni yalnız bırakmayacak? göndermek istememe sebebi bu değilse ne yani? “sensiz olmak istemiyorum” mu, şaka mı? 1 hafta yalnız başına kalamıyor mu? 1 haftada acayip mi özlüyor? gerçekten inanmıyorum

ya da “eşimsiz tadı çıkmaz” falan… ya safsata bunlar. belki eşinizle olsanız daha çok eğlenirsiniz, ama onsuz gidince de yine eğleneceksiniz. bu bir gerçek. her halükarda 7/24 gördüğün eşinle akşam vakit geçirmekten daha farklı ve hoş bir deneyim olacak

evlenince insanlar yapışık ikize mi dönüşüyor ben anlamıyorum ki. eşimsiz eğlenemiyorsam vay benim halime

Konu nerelere gelmis okudumda. Kisi kendinden bilir isi nokta! Kotu dusunceler sahibini temsil eder.

Ne demek tatile gidememek.

Gecen sene esim abisi yengesi gittiler hicte sorun etmedim.
Benim esim olsa -izin vermekte nedir onuda bilmem- tabi ki rizasi olurdu.
Bizler ozgur bireyleriz kimseden izin almak gibi bir zorunlulugumuz yok. Ancak rizalarini aliriz.
Gitmek istiyorsaniz gidin derdim ama sanirim o tarz bir ortamaniz yok daha sonra sorun cikmasin bu seferde huyuna gidin adamin.

onu niye yapmış yahu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…