Günaydın.
Ben gitmem.
Kocacıysam evet kabul.
Ben tatilde eğlenirken onun tek başına sıkılmasından hiç hoşlanmam. Aynı şekilde o da bensiz arkadaşlarıyla dışarıda bir kahve bile içmez.
Karı koca ayrı gayrı takılmalardan hiç hoşlanmayız. Evet evet yapışık ikiziz.
Arkadaslariyla bensiz kahve bile icemez derken ciddi misiniz yoksa mubalaga mi yaptiniz ? Lutfen mubalaga yaptim deyin.
İçemez demedim,içmez dedim.
İçine sinmez ben yokken.
Tabi ki giderimMerhaba,
İş dolayısıyla eşiniz gelemiyorsa,
Ama size uyuyorsa,
Eşiniz olmadan kardeşleriniz ve eşleriyle bir kaç gün tatile gidermisiniz ?
Eşiniz arkadaşlarının eşleriylede tatile gitse kabul edermiydiniz?Tabiki giderim gittim de . Aynı şekilde eşimde arkadaşları ile gidebilir hiç sorun değil bizim için.
Eşiniz erkek kardeşleri ve onların eşleriyle tatile ciksa sizde izin vermezdiniz.Gönderirdim,
Daha önce tatil degil ama istedigi için gitmesi gereken yerler oldu hayır demedim.
Eşiniz arkadaşlarının eşleriylede tatile gitse kabul edermiydiniz?
Konu sahibinin eşi ablalarının eşleride gidiyor diye izin vermiyor bencede çok haklı.
Konuyu çarpıtmayın amaNeden? Enişteler niyeti mi bozmuş?
Bakın ablaların eşleri diyor benim eniştelerim abim gibidir ve ayrıca dinen araştırırsanız eniştenin mahrem olmadığını görürsünüz çünkü iki kardeşi nikah altında tutamazlar. Konu sahibi ablalarımın eşleri demiş arkadaşlarımın dememiş. Bende kalkıp arkadaşlarımın eşleri ile giderim demiyorum zaten.Eşiniz arkadaşlarının eşleriylede tatile gitse kabul edermiydiniz?
Konu sahibinin eşi ablalarının eşleride gidiyor diye izin vermiyor bencede çok haklı.
Çok yanlış biyorsunuz siz bi araştirin derim.Bakın ablaların eşleri diyor benim eniştelerim abim gibidir ve ayrıca dinen araştırırsanız eniştenin mahrem olmadığını görürsünüz çünkü iki kardeşi nikah altında tutamazlar. Konu sahibi ablalarımın eşleri demiş arkadaşlarımın dememiş. Bende kalkıp arkadaşlarımın eşleri ile giderim demiyorum zaten.
Konuyu çarpıtmayın ama
kocam var benim
Neden başka bi adamla tatile çıkıyım ben onu anlamıyorum
ben araştırmaktan çekinmem kompleks te yapmam ama siz de çekinmeyin derim.Çok yanlış biyorsunuz siz bi araştirin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?