Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

Arkadaslariyla bensiz kahve bile icemez derken ciddi misiniz yoksa mubalaga mi yaptiniz ? Lutfen mubalaga yaptim deyin.

Giderdim 1 haftalığına:)
Keşke kardeşim olsaymış.

Yıllık iznin tamamını yada bir haftasını götürecek uzun tatillere ne eşimle ne eşimsiz ailelerle geçirmek istemem.

Kısa 3,4 günlük tatillere eşim gelsede gelmezsede giderim.

Eşim 3,4 günlük tatile ailesiyle arkadaşlarıyla gidebilir mi? Evet gidebilir.

Önemli olan sıklığı.

Giderim gittim de ..
Kardeşimle çok gittik öyle ..
Ne var bunda işi gereği gelemiyor olabilir.
Ama sizin gitmenizi anlayışla karşılamalı .
Birkaç defada kız kıza gitmek istiyoruz. Diye eşimi ektiğim olmuştur ..

Annemle, babamla
Kardeşlerimle
Arkadaşlarımla
Gidebilirim ama
Onların eşleri varsa
Asla gitmem.
Gerek yok böyle bişeye .

giderim tabi esimide bensiz tatile yolluyorum cunku

Tabiki giderim gittim de . Aynı şekilde eşimde arkadaşları ile gidebilir hiç sorun değil bizim için.
Eşiniz arkadaşlarının eşleriylede tatile gitse kabul edermiydiniz?
Konu sahibinin eşi ablalarının eşleride gidiyor diye izin vermiyor bencede çok haklı.

Eşiniz arkadaşlarının eşleriylede tatile gitse kabul edermiydiniz?
Konu sahibinin eşi ablalarının eşleride gidiyor diye izin vermiyor bencede çok haklı.
Bakın ablaların eşleri diyor benim eniştelerim abim gibidir ve ayrıca dinen araştırırsanız eniştenin mahrem olmadığını görürsünüz çünkü iki kardeşi nikah altında tutamazlar. Konu sahibi ablalarımın eşleri demiş arkadaşlarımın dememiş. Bende kalkıp arkadaşlarımın eşleri ile giderim demiyorum zaten.

her senede giderim önce eşimle giderim eşimin izni biter işe başlar sonra ailemle giderim.. hiç sorun yapmadı şimdiye dek sadece özlüyoruz o kadar..

Çok yanlış biyorsunuz siz bi araştirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…