Eşiniz olmadan ailenizle tatile gidermisiniz ?

Gittim:)) dahada rahat ettim hatta:)) o ailesiyle ben ailemle herkes mutlu:)

Son düzenleme:
Giderim.gidiyorumda.annemlerle.bekar kardesimle
Arkadasimla.
Heryere esimle gidemem.esim ve ailemlede gidiyorum
Durum neye uygunsa

Ben gitmem eşimde gitmemi istemez babamda götürmez zaten

Ben giderim ama eşimle de ayrı bir tatil planı yaparım.
Tabi 10 günden uzun bir tatile gitmem, o bana çok gelir. Acaba sizin tatil de biraz uzun olabilir mi?

1 hafta ailemle gidiyorum babam cocuga bakiyor ben keyfime cok da guzel oluyor kafami dinliyorum:)

ben gitmem şahsen oda gelse daha çok eğlenirim :) eşimde beni isteye isteye yollamaz eminim. bigünü ayrı geçirmek istemiyor kaldı ki tatil..

Giderim eşimde git der zaten evliyiz diye her yere beraber gidicez diye birsey yok ... O da gidebilir

Giderim. Sadece o gidemediği icin üzülürüm. Cok yogun çalıştığından dolayi o da en az benim kadar hakettiği icin üzülürüm onun adına..

Günaydın.
Ben gitmem.
Kocacıysam evet kabul.
Ben tatilde eğlenirken onun tek başına sıkılmasından hiç hoşlanmam. Aynı şekilde o da bensiz arkadaşlarıyla dışarıda bir kahve bile içmez.
Karı koca ayrı gayrı takılmalardan hiç hoşlanmayız. Evet evet yapışık ikiziz.

Şahsen ben gitmem. O yogun çalışıyorsa ben tatilde eğlenemem. Tabi bu benim şahsi fikrim.

Giderim.
Gidicem seneye allah nasip ederse olmez sag kalirsak.
Esim de kendi ailesiyle takilicak.Bende bizimkilerle 3-4 gunlugune tatil beldesine bekarken yaptigimiz tatiller gibi yapmayi planliyoruz insallah.Esimle de ayri tatil plani yapicaz tabi.O ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…