Eşiniz pavyona gitse ?

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Evet kızlar eşiniz bar pavyon artık ne derseniz gitse naapardınız ? Tepkinz ne olurdu ? Benim eşim önceden gidiyodu .. Ben hiçbşe yapmıyodum yapamıyodum daha doğrusu ..

Pavyona giderse bosarim, bara gider ne bileyim mac cikisi bir bira icer gelir falan bisey demem tabi ki, benim de onsuz arkadaslarimla ciktigim oluyor cunku.

Bensiz gidemez bu kadar basit. Ha gitmek isterse de kapının yerini biliyo

Agzina s....dim ne pavyonu?
Genel eve de gitsin hatta hazir pavyona kadar uzanmisken??

Youtube a 'sari tutku' yazip cikan videolardan bazilarini izleyiniz lutfen.
pavyonlarda ne yapildigini anlarsiniz o zaman.

Evet kızlar eşiniz bar pavyon artık ne derseniz gitse naapardınız ? Tepkinz ne olurdu ? Benim eşim önceden gidiyodu .. Ben hiçbşe yapmıyodum yapamıyodum daha doğrusu ..

Barla pavyon aynı şey değil. Normal, edepli gece mekanlarına gitmesi sorun değil, ben de koluna takılırım beraber gideriz, bazen ben kız arkadaşlarımla giderim. Pavyon... söz konusu bile olamaz. O mekanlar tek kelimeyle iğrenç.

yanına bir paket mendil veririm salyalarını silsin..
küçük beynini patlatırım onun.. onda dansöz izleyecek göz varmı acaba

Reactions: EIN
Eşim pavyona gitmez. Gitmeyeceğini biliyorum çünkü eşimi tanıyorum. Haa diyelim ki beşer şaşar misali şaştı da gitti o zaman bu aramızda ciddi bir sorun olurdu. Ne işi var ki pavyonda ? Bar başka diğer arkadaşlar da söylemiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…