Eşiniz pavyona gitse ?

Şunu bir açıklığa kavuşturursanız, daha işe yarar yorumlar alabilirsiniz. Bar mı pavyon mu? ikisi bambaşka şeyler. Gittiği yer tam olarak nasıl bir yer?

Bara giderse onunla bende gidiyor olurum sanırım. Yada bir arkadaşın da dediği gibi arkadaşlarıyla maç izlemeye falan giderse belki tepkisiz kalabilirim, gittiği kişileri tanıyor olmak kaydıyla.

pavyon olmaz ama.

Eşimi biz sevgiliyken götürmüşler. Pavyon mu tam bilemem ama ailecek yılbaşı için gitmişler. Şarkıcı yelloz benimkinin kucağına yatmış...
O dönem bir şey dememiştim, komik gelmişti.
Bara gidebilir ama pavyona gitmesini istemem, cesedimi çiğnemesi lazım; habersiz giderse de ben onun cesedini çiğnerim.

Yakisir derim. Zira zaten gidecek olan gider bizim de ruhumuz duymaz

Pavyon da aynı barda aynı .. Pis iğrenç şeyler bana göre gitmem yani..Allah kurtarsın bara giden alışkanlık haline getrenleri.. Pavyona da .. Yorumlarınz içn de teşekkür ederm :) şükür eşimde kurtuldu öyle ortamlardan ..

Bar deyince gözünüzde ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle Allah kurtarsınlık bir durum yok, biz hafta sonları iş yorgunluğunu atmak için fırsat buldukça gideriz beraber.. Ama pavyon dediğiniz bambaşka bir durum.

Yani? Ne anlatmaya calistiniz simdi???
Hayat dersi mi verdiniz?:)

Pavyonuda blyorum barı da benim içn kurtarsınlık bi durum ..

Evet yapamıyodum küsüyodum evden gidyodum gene aynı gene aynıydı ..

E şimdi sen niye konu açtın ki o zaman?
İyi misin?

Arkadaş bize birşeyler anlatmaya çalışıyor sanırım.

Tabi bi ki izin verilecek bi sey degil.

Bi taraftan da dusun ki gitmek isterse bile ne yapsan da gider. Yalan soyler ama yine gider.

çogunluk gidemez, ne işi var , izn vermem tarzı yorum yapınca arkadaşın kafası karıştı

Fikir almaktı sadece.. Kusura bakmayın ilgili kişi konumu silsin ozaman. Kmseye de ders vermeye filan çalışmıyorum bundan ne gbi ders verilir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…