Eşiniz pavyona gitse ?

Kesin ve net DEFOLUP GIDERDI..
Ne pavyonu ne bari yahu? Bosa gitsin böylelerini pis herifler

Beyefendi olmasın?
Nicki kılıbık galiba...

aa tabi biz free takılıyoruz. o gider istediği yere. geldince evin anahtarı değişir. sonra avukatimla muhatap olur. büyük olasılıkla da donuna(pardon, başka türlü anlayamıyorum) kadar alırım

Babam gidiyo ve bir dunya para yediriyo o konst.lara
O kadınlar bu isi yaparken obur dunyayi hic dusunmezlermi
İnsan namusu icin yasayamiyorsa nicin ysiyo buda ayri muamma

Cok parasini yerler esinizin soylim

Haftada bir gider eşim, laz bar türü bir yer, kemençe çalıp horon tepiyorlar gece yarısına kadar
Bir kaç kez birlikte gittik, öyle çapkınlık mekanı değil
Karışmam gider haftada bir, bazen iki, ondan keyif alıyor gitsin hiç tepkim yoktur öyle şeylere
Diğer türlü pavyon tabir edilen yerler açmaz benimkini, hiç görmedim gittiğini

allah korusun böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum...
gider gitmesine ama döne bilirmi bir daha bilmiyorum ...
arkadaşım böyle bir şey varsa kesin tavrını koy derim .

bencr arkadas erkek. az önce pavyondan döndü. eşinin tepkisini merak etti. Eğer kötü pavyon bar iyi denirse bardan geliyorum diyecek eşine

Hee ortada problem yokmuş nabız mı yokluyodu konu sahibi.. neyse

peki baban düşünmez mi öbür dünya yi.
Erkek elimin kiri diyo siyriliyo
Ayrica babami dilediginiz kadar elestirebilirsiniz ALlah korkusu olsa zaten yapmaz ki o inancsiz gunahkarin biri konusmuyorum zaten
Bu kadinlarin namuslarini bu sekilde heba etemesi hos bise degil yani ben onlara aciyorum haram para bunca aile yuva yikip ahhh aliyolar yazik zavallilar

[klbk, post: 37212807, member: 368324"]Pavyonuda blyorum barı da benim içn kurtarsınlık bi durum ..[/QUOTE]

Arkadasim sen ne diyorsun hayırdır ne yapmaya calisiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…