Eşiniz sakal bırakmak istese...

Ayse hanim Ayse hanim bakin benimle anlasmazsaniz konuyu saptiririm ona göre:)))

..pamugunuzla mutluluklar dilerim ayrica..

Ayse hanim Ayse hanim bakin benimle anlasmazsaniz konuyu saptiririm ona göre:)))

..pamugunuzla mutluluklar dilerim ayrica..

Teşekkür ederim Çilek hanım ben de size ne desem şimdi yanlış kelime kullanmıyım kaydirigubbakcemile3 Kirpinizle mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile3
( yanlış anlayıp kırılmazsın inşallah canım,aklıma başka benzetme gelemedi birden :kedi: kaydirigubbakcemile3)

Teşekkür ederim Çilek hanım ben de size ne desem şimdi yanlış kelime kullanmıyım kaydirigubbakcemile3 Kirpinizle mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile3
( yanlış anlayıp kırılmazsın inşallah canım,aklıma başka benzetme gelemedi birden :kedi: kaydirigubbakcemile3)

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

bizimki zaten tüysüzkaydirigubbakcemile3 sakalı bile doğru dürüst çıkmaz iyikide çıkmıyor gerçi ben sevmiyorum bıyıklı sakallı erkek (behlül hariç):kedi: ama belki ileryen yaşlarda kirli sakal bırakmak isterse olabilir karizma olur şimdi olmasın sakıncalı olur çünkü çooooook yakışırrzemuszemus

eşim hep sakallıdır, her hali güzel ama kirli sakallı daha bi karizma:)
saçları da benimkilerden uzun zaten...hem sakalını hem saçını beğeniyorum, bana bi zararı yok:))

ben karışmıyorum cnm hevesini alınca kendiliğinden kesiyor üstüne gidince inata biniyo ki ben bi kere top sakal bırakma istemiyorum dedim o inadına bıraktı bende uğraşmadım ne halin varsa gör dedim ertesi gün kestiaklinialirimsmile ama bende eşimde kirli sakalı seviyorum yakışıyo saklasız çocuk gibi duruyo hiç hoşlaşmıyorum kirli sakallı daha bi olgun yakuşuklu aşkım benimkaydirigubbakcemile3

eşleriniz,sevgileriniz devlet memuru konumunda olsalar sakal bırakamazlar..demek buradakilerin çoğunun eşi sevgilisi devlet memuru değil.Hatta bazı özel yerlerde de sakal bıyık yasağı var..

evet ayşecim devlet memuru değil eşim
kendi işyeri var kendi işiyle meşgul o yüzden sakal bırakma konusunda rahat
niye böyle bi şey yazmak zorunda hissettin anlamadım:uhm:
bu arada tepki vermek için yazmadım:1hug:
gebesin heralde Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
sadece bıyık olmasından nefret ederim. fakat sakalsızda hoş olmaz asla

evet ayşecim devlet memuru değil eşim
kendi işyeri var kendi işiyle meşgul o yüzden sakal bırakma konusunda rahat
niye böyle bi şey yazmak zorunda hissettin anlamadım:uhm:
bu arada tepki vermek için yazmadım:1hug:
gebesin heralde Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Genel anlamda bir düşünceydi Zeynepçim..Kişisel olarak birine yazmadım..Yani bazı şeyler imkan meselesi,biz istesek de imkan yoksa kesmek zorunda kalabilir eşler anlamında yazdım.(Ben sevmiyorum her halukarda o başka tabi )Bazı arkadaşlar sakalsız hiç sevmem dedikleri için..Kişisel olarak kimseye yönelik değildi..Olamaz da..Kimse kimseyi tanımıyor zaten...
Teşekkür ederim iyi dileklerin için...:1hug:

böyle upuzun büyük sakal değilde. Kirli sakalı her zaman çok sevmişimdir opuyorumnanaktan

Back
X