Eşiniz/sevgiliniz işteyken?

Eşimle ilk tanıştığımız ve sevgili olduğumuz dönemlerde bu durum beni çok rahatsız etmişti, çünkü erkeklere karşı güvensizdim. Hatta kavga çıkardım baya ama şimdi oldukça rahatım, hatta iş arkadaşlarıyla tanıştım, şimdi bazılarıyla görüşüyoruz, arkadaş olduklarım da var.

İnsani çerçevede görüşmeyi becerebiliyorsa iki taraf benim için sıkıntı yok.

Bende kiskanc biriydim. Artik hic kıskanmıyorum mesela. Eşim şuan aşırı kiskaniyor beni. Etrafı arkadaslari gördükçe bazi kıskançlıkların yersiz olmadığını biliyorum. guvenmediginiz birinden ayrilin diyenler olacak ama aldatilanlar guvenmiyor muydu? İnsanın basina zaten ne gelirse bi en yakinindan bide güvenmekten gelir. Paranoyak olmayın ama ara sıra gözlemleyin

O erkek hocalarda bi zahmet iradelerine ve uçkurlarına sahip çıksınlar.
Her ağza girene niyet bozacaklarsa zaten hayatımızda da olmasınlar.
Kadınların diğer kadınları suçlarken erkeği masum ilan etmeleri ne acı.

Napayim canım olacağı varsa olur başında durmam ki, okula gidip geliyorum sık sık.beni taniyorlar hatta instagramdan falan istek gönderiyorlar reddediyorum kafaya takmaya useniyorum valla bak, eşim yapmazsa kendi kazanır yaparsa kaybeder, denklem basit seçim kendisinin

Leyloş bu konuya neden bu kadar çok takıldın? Kuyumcuya gelenlerin &99.9'u evli veya yeni evlenecek olan kişiler. Aralarında öyle çok bir muhabbet olacağını düşünmüyorum. En fazla "Bu mu o mu, hangisi daha güzel durur?" tarzında olur ki o da aileler-eşler yanlarında bulunur zaten. Kendi kendini harap ediyorsun. Sevgiline bu durumu aktarma belli etme sakın. Zaten askerden yeni geldi bunalır çocuk ve ters tepebilir. Ne güzel ev eşyasından masraflardan bahsediyordun nerden çıktı bu kıskançlık?

eşim tesisat ustası ve işi gereği sürekli milletin evlerinde.. numarasını isteyen bile oluyomuş
sürekli dualar ediyorum inşaat işi cıksa da amelelikle ugrassa diye..
şaka güveniyorum bakalım bi hatası cıkmadı daha

Masum değiller tabii teşne olanda var mesafeli duran da ama kızlar anlamıyor mesafeden falan

Bende kıskanç bir insanım .
Ama isi söz konusu iken kiskanamiyorum.
Öyle yada böyle hepimiz çalışıyoruz.

Eski sevgilim plastik cerrahdi. Onu biraz daha kiskaniyordum yalan söylemeyeyim.
Ama.yinede belli etmiyordum. Icimde yaşıyordum. Cnku meslegi oydu ve yapacak birsey yoktu.

Çok boğmuyor musunuz? Erkek arkadaşım geçen yıl askerden geldi hiç hatırlamak istemiyorum o dönemleri tam her şey rayına girdi derken ben acayip kıskanç, anlayışsız saçma sapan birisine dönüştüm. o an yaptığım şey çok mantıklı geliyordu ama aşırı saçma hallerdi. paaat! ayrıldık.

Bir şekilde topladık o durumu birbirimizin gönlünü aldık ama ne gerek vardı o hallerime? gereksiz alınganlıklar, kaprisler,kıskançlıklar. Az bir kendinize gelin "güvensizliğe" hiç gerek yok. buraya gün aşırı konu açıp kendinizi gaza getirirsiniz sadece :) Umarım halledersiniz :)

Değişik değil, çooook büyük ve her gün aşırı yoğun olan bir kuyumcu.

Yani değişik derken bu büyüklük ve yoğunluğu kastettim.

Kuyumcuların çoğunluğu 1-2 çalışanın ancak sığabileceği tezgah boyutuna sahip oluyor. Birkaç metrekarelik bir alan gibi.

Bazıları daha büyük oluyor. 30-40 m2 gibi.

Bahsettiğiniz tarzda kuyumcuyu İzmit’te görmüştüm aslında. 2 katlı falan oluyor. Ama ilk defa gördüğüm için başka yerlerde var mı yok mu bilmiyordum.

Öncelikle zırt pırt konu açmışım gibi yazıyor herkes. 10 gün önce bu konuyla alakalı konu açmıştım, gün aşırı değil. O konuda kendimle ilgili durumu yorumlamanızı istedim burada sizin düşündüklerinizi ve yaşadıklarınızı duymak istedim kendime pay biçmek için. Sırf size değil diğerlerine yazıyorum bunu : ) Diğer yazdıklarında çok haklısın, çok teşekkür ederim. Benimde erkek arkadaşım 16 gün önce askerden geldi, aynı beni anlatmışsın. Böyle yapmama bende anlam veremiyorum, çok saçma...Böyle değildim, o kadar mutluydum ki hasret bitiyor diye.. sonra anlamsız bir kıskançlığa düştüm. Görüşlerin için çok teşekkür ederim, sayenizde daha da mantıklı düşünebiliyorum.. İnşaallah dediğin gibi olur : )

Çok haklısın kuzum.. Beraber şafak saydık sizlerle, o kadar mutluydum ki her şey güzel olacak diye. Birden anlamsız bir şekilde bu kıskançlığın içinde buldum kendimi. Ki dediğin gibi bir de bütçeyi denkleştirme sorunumuz var. İki sorunla cebelleşirken mahvettim kendimi ruhen. Ona kıskançlığımı belli etmiyorum ama içten içe kendimi yiyorum. İnşaallah her şey hallolur, çok üzgünüm : /

Konu açmanız beni ilgilendiren bir şey değil. sadece bunun üstünde durarak kendinizi gaza getirirsiniz demeye çalışıyorum. :) sonuçta aynı konuyu 10 kere de açsanız aynı şeyler yazılacak.Çözüm sizde bitiyor. :)

Gerçekten bir durun kendinizi dinleyin aynı şeyleri ben de yaptım.Çok geç farkına vardım :)

Evet haklısınız, geneli daha küçük.. Çalıştığı yerde mesela tezgah uzunlamasına ya, yanyana 8 erkek çalışan duruyor. Yan masada da 5-6 tane kız oturuyor, o şekilde. Bazıları da muhasebe kısmında bilgisayar başında. Bir de altın götür getir toptancıya git, diğer kuyumculara bilezik götür getir işleri derken... inşallah biter şu kıskançlık illetim : )

Masum değiller tabii teşne olanda var mesafeli duran da ama kızlar anlamıyor mesafeden falan
Bahsettiginiz kızlardan bizim okulda da cok var.Sabahin sekizinde oyle bir geliyolarki şaşırıyorum enerjilerine.Hangi ara kalkıp böyle hazırlanıyorlar.Herkes oyle değil tabiki ama bayağı da var.Moda haftasına gelmiş gibiler.Hocalarla konuşmak için uyduruk sorular bile hazırlıyorlar.Cok iticiler ve amaçları çok belli.Bazisi evli bekar umursamıyor bile.Akli başında her insan iticiliklerini fark ediyor bu da bir gerçek.Karakter meselesi uzak duran hoca duruyor.Kizlar laftan anlamıyor ama doğru.

Evet haklısınız, doğru söylüyorsunuz. Aynı şeyleri duyuyorum ama bir ümit diyorum : ) Nasıl aştınız bu durumu peki? Ne yapmalıyım, nereden başlamalıyım? Beni en iyi siz anlarsınız... Mesela kıskansam da belli etmemek mi en doğru olan?

Ayrılık boyutuna gelip haftada bir bile konuşamayınca bu kaprislerim bitti :))))))))))
ay sizin o duruma gelmeden engelleyin kendinizi. Çalışıyor musunuz?

Ayrılık boyutuna gelip haftada bir bile konuşamayınca bu kaprislerim bitti :))))))))))
ay sizin o duruma gelmeden engelleyin kendinizi. Çalışıyor musunuz?

Bende şimdiden yusuf yusuf oluyorum ne yalan söyleyim : ) bizim de öyle olacak gibi : / Çalışmıyorum henüz, tarih öğretmenliği okuyorum, okulum bu sene bitecek uzamazsa tabi ki.

Her şey güzel aslında sen zorlaştırıyorsun sadece. Sevdiğin artık yanında güzel para kazanabildiği bir işi var, siz berabersiniz daha ne olsun. Eşyalar düğün için de allah yardımcı olur altından kalkamayacağınız yük koymaz omzuna kullarının. İçini ferah tut kıskanılacak hiçbir şey yok. Çocuk seni seviyor, seninle evlenip ömrünü geçirmek istiyor. Kötü düşünceleri aklından çıkar lütfen. Sen kuyumcuya gittiğinde hiç birine yan gözle baktın mı? Ben hatırlamıyorum baktığımı. Dediğim gibi zaten gidenlerin çoğu evlilik arefesinde oldukları için o gözle zaten bakmazlar. Gördüğüm gittiğim kadarıyla kuyumcuda bayan da çalışmıyor. Çeyizlerine, eve, eşyalara ve nişan-düğüne odakla kendini.

Bunlar asilmayacak şeyler değil.Zaman geçiyor.Hayat bukadar uzulmeye değmez.Kendini uzme lütfen.Elindeki değil ama mutlu olmak elinde.Okulun bitince güzel bir öğretmen olacaksın.Ve çok mutlu olacaksınız.Aklina güzel şeyler getir karamsar olman için hiçbir neden yok.Boyle motive et kendini.Akisina bırak biraz.Gercekten bak oyle yapınca daha iyi oluyor kendin göreceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…