Eşiniz/sevgiliniz işteyken?

Gün içinde bazen 5-6 kadının ifadesini alıyor, bazıları mesaj atıyor şikayetiyle ilgili.
Kıskanmıyorum hatta 2 senedir telefon şifresini bile bilmiyorum gerek de duymadım:) Memlekette bir benim nişanlım yok ya sonuçta:)
Şöyle düşün, sen çalışırken o seni kıskansa ne derdin? "onlar benim iş arkadaşım ama" :) Öyle düşün onlar da eşinin iş arkadaşı:)

Bir kuyumcu dükkanında kaç kişi çalışabilir ki eşiniz dışında?

Tam tersi bizim katta 11 erkeğin içinde çalışıyorum,eşim sorun yaratmadı,mesafe korunabildiği sürece sorun olmaz bence.

Cok abarttin sen bu olayi. Boyle hayat gecmez!

hiç işim yok bunlarla mı uğraşacam. benim yerimde olsan napardın acaba.....

Siz mükemmel bir detaysiniz, hissettiklerim bu kadar iyi ifade edilemezdi.
"Kişi partneri güzel bir kadın gördüğünde, partnerin bile elinde olmadan içinde bir şeyler hissedip, farkına bile varmamasından korkuyor bence. " bu hususta korkunun sagliksiz oldugunun farkinda olan lakin yine de o korkudan kurtulamayan birine soylemek istediginiz bir sey var mi merak ettim.

Ben şöyle yapardım. (gerçi ben asla kıskanç biri olmadığım için sadece sizin yerinize empati yaptım)
Eşimin veya sevgilimin dünyanın en yakışıklı erkeği olmadığı gerçeğini kabullenirdim, tüm kadınlarında hazırda eşime saldırmak için beklemediklerini de bilirdim. Yani gerçekçi davranırdım.
Merak etmeyin kadınlar sevgilinize ayılıp bayılmıyorlardır, kaldı ki sevgiliniz size sadıksa saldırsalar bile önemi olmaz.

Kiz su sevgilinden ayrilda sende bizde kurtulalim yavrum :)

Senin böyle kırıcı bir yorum yapabileceğini düşünmezdim. Ve sen böyle bir konu açsan asla sana “ayrıl da kurtulalım” diyecek haddi kendimde bulmazdım. Teşekkürler..

Senin böyle kırıcı bir yorum yapabileceğini düşünmezdim. Ve sen böyle bir konu açsan asla sana “ayrıl da kurtulalım” diyecek haddi kendimde bulmazdım. Teşekkürler..
Kafayi yiycen bebegim yoksa :) adami prangayla bagla kurtul o zmn :) bu kdri normal degil biliosun dimi? Yani aldatcak adami altin kafese koy gene yapar :) neyse

Öncelikle teşekkür ederim varolun. Bende bu duyguyu çok hissettiğim için hem rahatsız oldum hem de araştırma yaptım. Birinden hoşlanmak ya da bir şeyler hissetmek hormonlarla ilgili bir durum.Kişiler aşık olduklarında hormonları tavan yapıyor ve aşık oldukları kişiden başkasını görmüyorlar, eğer gerçekten aşıksa tabi.Dünyanın en güzel kadınını bile görseler bizim korktuğumuz durum meydana gelmiyor, gene bir araştırmaya göre insanlar arayış içinde olduklarında hormon düzeyleri yükseliyor ve güzel kadın, yakışıklı güçlü erkek figürünü görme oranları yükseliyor..Daha sonra bu aşık erkekler ya da kadınlar monoton bir hayata giriş yaptıklarında ve bebekleri de olduğunda genellikle hormonlar stabil olarak devam ediyormuş, yani gene görme düzeyleri azalıyormuş.Hatta bekar bir erkeğin eline oyuncak bir bebek verdiklerinde hormonlarında düşüş gözlenmiş, artık partner arayışına girme olasılığı düşmüş oluyor yani.Bir sürü faktör var aslında, sanırım aşklarına güvenmekten başka çare kalmıyor en son noktada.Birde toplumsal algılarla eşimizin gazlanmayacak bir partner olduğunu görüyorsak daha kafamız rahat olabilir sanırım :)

Şu kafada olabilseydim keşke.. Cümleleriniz çok güzel ve çok mantıklı.. Çok teşekkür ederim gerçekten. Benimde hep kafamda var olan “o kadar çok erkek aldatıyor ki, hepsi de bakıyor kadınlara işte” tarzında. Çok yanlış....

Benimki kuyumcu. Müşterilere, çalışanlara, o gelen bazı sigortacı bayanları saymıyorum bile onlara falan kafa yorsam herhalde hastanelik olurum..

Kuyumcu eşinin yazması iyi oldu benim açımdan : ) Hiçbir kıskançlık olmuyor mu? Dediğiniz gibi gelen giden o kadar çok ki.. ve çalışanlarla sürekli samimi bir ortam.. Tabi kişiden kişiye de değişir. Zamanla aşacağım inşaallah bende bu durumu..

Yaa bu sitede okuduğum en aydinlatici yorum bu sanırım,cidden cok tesekkurler. İlişkinin monotonlastigi evrede küçük çaplı akil kaymalarinin cok normal olduğunu bizzat evli arkadaslarimdan duyunca evlilige ve iliskilere dair tum umudumu kaybetmistim, bir nebze olsun iyi geldi
Konu sahibi kusura bakma konu icinde konu gibi oldu ama ben seni de cok iyi anladim. Burada bircok kadin yapicak olan her ortamda yapar demis, onlar da kendilerince hakli ama sen yapmasina elverisli kosullarda bulunması ve bulunmamasi arasinda fark oldugunu dusunuyosun. Fiziksel bir aldatma bir yana, saniyelik akil kaymasina bile tahammulun yok. Seni cok iyi anliyorum ama maalesef cozum icin getirilebilecek bir önerim yok, her sey gonlunce olsun.

Estağfurullah ne kusuru.. Arkadaşla yazdığınız şeyler çok hoşuma gitti aksine. Beni anlayabilmene o kadar mutlu oldum ki! Böyle senin gibi insanları gördükçe içim açılıyor. Kesinlikle ve kesinlikle öyle düşünüyorum. Akıl kaymasına bile tahammülüm yok. Yoksa elbet kimse benim sevgilimin üstüne atlamayacak ya da o... Çok ama çok teşekkür ederim sana anladığın için benim için çok mühim bir şey bu : ) İnşaallah aşabilirim bu durumu, çok çaba sarfediyorum kendi içimde..

Psikologa gitmeye yeni mi basladin? İlk haftalarinsa bu hususta bir gelisme gorememen cok normal, duzenli gitmeye devam edince carpan etkisi yaratiyor ve birden sorunu halletmis olarak buluyorsun kendini. Ben bu konu için gitmemistim ama bu konuda da benzer isleyecegini düşünüyorum mekanizmanın. Umarim en kisa surede çözer, gonlunuzdeki gibi mutlu mesut bir yuva kurarsiniz :)

Benim esimin de isi bayanlarla. Ancak ben pek onemsemem. Esime cok mu guveniyorum hayir ama kendime guveniyorum. Ben onun esi olarak uzerime dusen herseyi severek ve fazlasiyla yerine getiriyorum. Bunlara ragmen eger bir pislik yapacaksa zaten yapar buna ben engel olamam. Ayrica kadinlarla birlikte calisiyo olmasi birseyi degistirmez. Yapacak olan insan her yerde ve her sartta yapar. Yapmayacak insan da ne olursa olsun nefsine hakim olur. Bence esini bu kadar sikma kendini de uzme iliskinize asil zarar verecek olan senin bu tutumlarin olur onun isi degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…