• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz-sevgiliniz üstsüz güneşlenmenize izin verir mi?

aha 2. msj geldi.. "nerden çıkarıyosun böyle abuk subuk soruları.. o siteye girdin dimi gene.. çabuk kapat ders çalış.. böyle soru mu olur tabiki de vermem " al işte kavga sebebi.. yarın bigün başıma ekşir bu.. sen niyeti bozdun üstsüz güneşlenmek istiyosun memişlerini ona buna gösterme derdine mi düştün der.. laelaelaelaelae

ayyyy süpermis catladim yaa :dance:
soruya gelincede öyle koca olmaz olsun o kadar genis adam benim kocam olamaz zaten

hehehehe bi de diyo ki yok aşkıım yok sen mayoyla daha seksisin.. bikini de yasak demekki bana bu yaz mayo alacakmış bana.. haşema almaya da kalkar bu ilerde.. nerden sordum bu soruyu karpuz kabuğu düşürdüm sevdiğimin aklına...

üstsüz izin vermez ama altsız verir heralde:dilcikar:
şaka gibi bir soruya şaka gibi bir cevap hohhohhoh sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

alsanaalsanasmile adam elinden gelse beni denize sokmayacakkaydirigubbakcemile3 mayo bile zor giyiyorum o derecekaydirigubbakcemile3 kaldıki bide üstsüz sempatiksalakcinni oyar beni oyar telefuzunu bile edemem aslaohaoldumsmile

turkiyedeki tatil bolgelerinde vermes ama yurtdısında bilemem oraları daha rahat herkes zaten oyle gezdigi icin bilemiyorum sormak lasım

Ben onun altsız güneşlenmesine izin vermeyeceğim için o da benim altsız ya da üstsüz güneşlenmeme izin vermez kaydirigubbakcemile3
Geçen yaz bikini izi çıkmasın diye 15 dakika boynumdaki askıyı önüme doğru alayım demiştim de onda bile bik bik ötmüştü.
ızin verse de üstsüz ya da altsız güneşlenemem ayrıca, Türkiye hem hazır değil daha buna hehe.Bize ait tekne falan da olsa yok canım ormandan falan gözetlerler dürbünle, en kötü benim şansıma dalgıç neyin çıkıverir sudan gene sakat, yok yapamam :))

aha 2. msj geldi.. "nerden çıkarıyosun böyle abuk subuk soruları.. o siteye girdin dimi gene.. çabuk kapat ders çalış.. böyle soru mu olur tabiki de vermem " al işte kavga sebebi.. yarın bigün başıma ekşir bu.. sen niyeti bozdun üstsüz güneşlenmek istiyosun memişlerini ona buna gösterme derdine mi düştün der.. laelaelaelaelae

ay alemsiniz çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
bide şu yaşlılar üstsüz gezmesin ama ya midesi bulanıyo insanın öyle gördükçe kırış buruş

ben de dün konuyu görünce sordum garip garip baktı ne alakası var bu mevsimde dedi bi de panik oldu tuzak soru soruyorum diye kıyamam yav olmaz derse kavga çıkarırım sandı tahminen karışmasına kızarım da ben normalde

benim eşim benim açık bulduğum bikiniye ne alakası var diyen bir insandır aslında ama o kadar da değil sanırım etrafta herkes üstsüz olsa bile rahat edemem ben öyle onun da edeceğini sanmam

türk kadını üstsüz güneşlenmez. türk erkeği eşini üstsüz güneşlendirmez..
teknede ve koylarda güneşlenirim yoksa hazetmez..

Ben onun altsız güneşlenmesine izin vermeyeceğim için o da benim altsız ya da üstsüz güneşlenmeme izin vermez kaydirigubbakcemile3
Geçen yaz bikini izi çıkmasın diye 15 dakika boynumdaki askıyı önüme doğru alayım demiştim de onda bile bik bik ötmüştü.
İzin verse de üstsüz ya da altsız güneşlenemem ayrıca, Türkiye hem hazır değil daha buna hehe.Bize ait tekne falan da olsa yok canım ormandan falan gözetlerler dürbünle, en kötü benim şansıma dalgıç neyin çıkıverir sudan gene sakat, yok yapamam :))

valla ben Bodrum'da bundan neredeyse 10 sene önce, altsız güneşlenen orta yaşlı bir turist görmüştüm muhtemelen ya İngiliz, ya Almandı.Dumur olmuştum, orayı bandana gibi bir şeyle kapatmıştı ama bildiğin bikinin izi olmasın diye altını çıkarmıştı.Tabi herkes ona bakıyordu.Yabancılar bu konuda çok daha rahatlar, kadının umrunda bile değildi.kaydirigubbakcemile3

hayır tabi ki de:olmaz:
istese de ben yapmam türkiye'de olacak iş, zaten bi yerim de güneş almayıversinkaydirigubbakcemile3

Canım kocişimmm beni şaşırtarakk bikiniye izin verdi balayında sempatiksalakcinni
Ama üstsüz güneşlenmek benim göz zevkime hitap etmio zaten. . .Birini öle görünce kafamı çeviriyorumm. Kendimi o şekilde düşünmek bile istemiorumm . . . :delphin:
Sorununn cevabına gelelim "benim herif kesinlikle izin mizin vermez. . Öyle bi soru sorsam Sonu kesin büyük tartışmayla sonlanır "

benim sevgilime böyle bi soru sorsam gebertir ayol beni:dance:tabiiki vermez zaten bende asla istemem:olmaz:

izin vermez tabiki
ama bikini izini sevmediği için yüzüstü güneşlendiğim zaman kendisi bikinimin arkasını açarki sırtımda iz oluşmasın diye
kimsenin görmediği yanlız biyerde olsak ozaman sanırım tamamen çıkartırır çünkü bikini izine kıl gidiyor CADIARZU

Back
X