• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz-sevgiliniz üstsüz güneşlenmenize izin verir mi?

burada bi bayan !! eşim üstsüz güneşlen die ısrar edio demişti zaten erkek oldugu anlasıldı sonradankaydirigubbakcemile2 eşim sanırım istemezdi öyle bişi yapmamı ki ben istemem zaten orasıda güneş görmesin kalsınzemuszemus

Bilmem, soracaktım telefonunu açmadı.
Sanırım herkesin üstsüz dolaştığı bir plajsa sorun etmez, o zaman bakan olmaz çünkü. Ama herkes bikini giyerken ben kabak gibi açacak olursam sorun yaşarız.
"İzin" szöcüğünü kullanmadım özellikle, benim kıyafetim konusunda eşimin fikri olabilir, bunu benimle paylaşabilir, hatta hiç iplemezsem alınıp sinirlenebilir. Ama bu "izin" eyleminin konusu olmaz hiçbir zaman.
Bir de konuya yorum yapmak isteyen arkadaşlar sadece soruya yanıt verseler daha şık olur. Başkalarının eşinin erkekliğini ya da adamlığını, sizin eşinizden farklılar diye sorgulamak ayıp olmuyor mu biraz?

gerçekten..
ben yazacaktım son cümlelerinizi.. erken davranmışsınız gerek kalmamış..
alkisalkisalkis
bu arada ben de cevaplayayım ele almışken..

ben izin almam ki...

yurtdışında herkesin üstsüz güneşlendiniğini nerden çıkardınız?
hangi yurtışı orası?

Lafı alıp başka yerlere çaldırmanın alemi yok...
Yorumunu yap geç...Tartışmaya başka yere...
Bilmiyorsanız dünyada hangi tatil yöreleri olduğunu,bir zahmet elinizin altında internet.
Bana hesap sorar gibi sorcağınıza araştırın...
Ülkemizde bile varken bu tür yerler,dünyanın hangi ülkesinde diye sormanız çok gereksiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lafı alıp başka yerlere çaldırmanın alemi yok...
Muhattap olmayacağım sizinle.
Yorumunu yap geç...Tartışmaya başka yere...
Bilmiyorsanız dünyada hangi tatil yöreleri olduğunu,bir zahmet elinizin altında internet.
Bana hesap sorar gibi sorcağınıza araştırın...
Ülkemizde bile varken bu tür yerler,dünyanın hangi ülkesinde diye sormanız çok gereksiz.

arkadaşım çok komiksin
muhattap olmak, tartışmak felan
aceba kişi kendinden bilirmiş öylemı oldu yoksa yarası olan gocunurmu hangisi :kahve:
yurtdışında HERKES üstsüz güneşleniyor gibi bir cümle kurmussunda internette baktım baktım (senin tavsiyen üzerine; yoksa hayata aklıma gelmezdi tabii) herkesin üstsüz güneşlendiği o yurtdışını bulamadım ben yaaa CADIARZU

arkadaşım çok komiksin
muhattap olmak, tartışmak felan
aceba kişi kendinden bilirmiş öylemı oldu yoksa yarası olan gocunurmu hangisi :kahve:
yurtdışında HERKES üstsüz güneşleniyor gibi bir cümle kurmussunda internette baktım baktım (senin tavsiyen üzerine; yoksa hayata aklıma gelmezdi tabii) herkesin üstsüz güneşlendiği o yurtdışını bulamadım ben yaaa CADIARZU

Anlayan anlıyor ne demek istediğimi.
Saçmalıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi ki yurt dışında üstsüz güneşlenenler bizim ülkede olduğundan fazladır.. burda bile ben bodrumda gördüm herkes hemen hemen üstsüzdü.. hatta gözümüz alıştı bi süre sonra.. kimse kimseye bakmıyodu bile.. ama onların hepsi yabancıydı.. türkler üstsüz güneşlenmiyo.. türk erkeğine çok ters bi durum.. yurt dışında bile olsa bizimkiler istemez bence.. bütün kadınlar üstsüz bile olsa biz tek bikinili olarak kalırız gibime geliyo.. en azından kendi adıma konuşim benim sevgilim istemezdi.. ben de yapamazdım herhalde.. memişlerimi bi bayana bile gösteremem ben.. çok utanırım.. annemin yanında bile üstümü değiştiremem..

yahu türkiyede çıplaklar kampı var bizzat giden tanıdıklarım var hala üstsüz güneşlenmeyi tartışıyosunuzsempatiksalakcinni

ben güneşlenmezdim..insanlığın ikiz takkelerimi görmeye hazır olduğunu sanmıyorumbayanssulusmile

ama sadece sevgilim ve çok samimi bayan arkadaşımın annemin falan olduğu bir teknede açıktaysak güneşlenmeme bişey demezdi bence..ha tabi arkadaşım eşlik edeyim sana derse hoş olmazakannehir

sonuçta onca kadın içinde memişleri çıkarıp bebek emzirenler var, müsait yerlerde yapılması abartılcak bir durum değil bence.

Ben böyle bi soru yöneltmezdim zaten aşkıma..
Hadi olduda yönelttim diyelim ( ki imkansız )
Cevabı:
Zaten sen güneşlenemezsinki niye bana soruyosun..
Olurdu..

benimkide izin vermezdi...bende zaten istemem.çocuktan sonra sarktılar çünkü..oysa memeler fora bi şekilde kimsenin olmadığı bi kumsalda özgür olmak isterdim..yada yüzmek...

Konuyu hortlatmış olacağım ama, genel kanı izin vermez şeklinde, acaba günümüzde düşünceler değişti mi diye merak ettiğimden hortlamasını sağlıyorum konunun affola..
Benim şahsi yorumum, şuan boşanmış olsam da evliliğimde ben güneşlendim, ama bizden başka kimse yoktu bulundugumuz yerde, boşandıktan sonra ki hayatım da da bikaç kez özgürce güneşlendim, ama tabiki halk plajı da değildi..

Yillaar yıllar önce üniversite 1. Sınıfta o zamanki sevgilimle Alanya'ya tatile gitmiştik.
Sahilde kalabalıklar arasindayiz. Etraf üstsüz guneslenen kızlarla çevrili. Bizimki de sağa sola bakıyor, baktım olmayacak ee ben de cikarayim o zaman dedim. Bozulduğunu görünce inadına cikarttim bikinimin üstünü.
Uzaklarda deniz aslani gibi yatan yasli bir çift durmadan bizi kesiyor. Kim bunlar yeeaa diye dikkatli bakınca bir de ne göreyim halamla enistem değil Mi? Babam oleli 10 sene olmuş, bir kaç kez ancak gormusum ondan sonra. Bir de siritip el salliyorlar Mi! Mecburen toparlanip yanlarına gittik. Tanistirdim sevgilimi sonra kosar adım kactik. Baba yok ana yok , irispi olmuş zaar demişlerdir.
Demem o ki sağa sola da iyi bakin.
edit: onları en son o gün gördüm. Beni hala o halimle hatırlıyor olabilirler.

Benimki asla izin vermez ama iş Arkadaşımın eşi veriyordu kalabalık bir sahilde üstsüz güneşleniyordu

teknede sahilde yazlıkta yurtdışında,neresiyse artık,sevgiliniz-eşiniz üstsüz güneşlenmenize,hatta biraz daha genişletelim g-string mayo giymenize

izin verir mi?

daha neler! izin verebilecek bir adamı hayatıma sokmadım. İzin verilecek bir durum yok ayrıca, zaten ben yapmam.

Yillaar yıllar önce üniversite 1. Sınıfta o zamanki sevgilimle Alanya'ya tatile gitmiştik.
Sahilde kalabalıklar arasindayiz. Etraf üstsüz guneslenen kızlarla çevrili. Bizimki de sağa sola bakıyor, baktım olmayacak ee ben de cikarayim o zaman dedim. Bozulduğunu görünce inadına cikarttim bikinimin üstünü.
Uzaklarda deniz aslani gibi yatan yasli bir çift durmadan bizi kesiyor. Kim bunlar yeeaa diye dikkatli bakınca bir de ne göreyim halamla enistem değil Mi? Babam oleli 10 sene olmuş, bir kaç kez ancak gormusum ondan sonra. Bir de siritip el salliyorlar Mi! Mecburen toparlanip yanlarına gittik. Tanistirdim sevgilimi sonra kosar adım kactik. Baba yok ana yok , irispi olmuş zaar demişlerdir.
Ahahahah çok güldüm kusura bakmayın lütfen. Kendimi o halde hayal ettimde :-):-)
Benim sevgilim üstsüz güneşlenmeyi bırak bikini giymemede izin vermez. Bende zaten deniz,kum,güneş muhabbetini pek sevmiyorum.
Gezip tozmalı bol bol fotoğraf çekmeliyim. Tatil anlayışım bu :KK8:

yok artık.. feci olmuşş. hala enişte ha:)
irispi yede çok güldüm ya. Allah iyiliğini versin:)

Vermesi de vermemesi de problem olmaz. İstememesini anlarım ama "güneşlen" derse de "sen ne biçim erkeksin" demem, güneşlenirim : D
Ama ben bikini izi veriyorum : )

Üstsüz laf mı altıda çıkar beyazlık kalmasın hayatım der :rolleyes:
Yok böyle bir Türk erkeği üstsüz güneşlen diye. En modernim diyeni dahil bence

Şimdi şöyle bir durum var. Kendimize ait olan 15 metrelik teknemizle açıldığımızda üstsüz güneşlenebiliyorum :KK70::KK70:

Benim tanıdığım kocam hiç bir durumda izin vermez heralde.

Back
X