benim eşimde getirmez habersiz misafir genelde ev içinde sütyen takmam açık saçık giyinirim ve ev herzaman iş haliyle olur ancak evin toplu olduğu saat akşam 9 10 gibi olur o saate kadar temizlik yaparım ve bildiği ve kızacağım için böyle problem olmaz.zaten bana habersiz kimse gelmez gelemez evde tekim tüm gün çünkü mesela ağda yapabiliyorum ne bilimm banyo yapabiliyorum o yüzden gelecek olan kişiler haberli gelinmesi gerektiğini bilir vede müsaitmisiniz diye haber verir.ne yalan sölim müsait değilsem sölerim gelmez müsaitsem gelirler zaten
ilk evlendiğim dönemlerde yaşadım hem çalışıyorum da ben ctesi günlerini temizlik yapmakla geçiriyordum. bi akşam eşim aradı ve annemler yemeğe gelecek dedi ahandedim ne hazırlayacam zaten akşam olmuş. neyse evde na varsa onla bişeyler hazırladım sofram iyi olmuştu iyi ağırlamıştım ama misafirler gittikten sonrada konuştum bir daha böle yapmamasını yemeği sen değil ben hazırlıyorum ve olacak bi eksiklikte sen değil gelin kız beceremedi olur dedim. bana muhakkak önceden haber ver dedim olmaz böle bir daha da yapmadı zaten anasınında oğlunu arayıp gelmek istiyoruz demeside tuhaf adam işte zaten beni niye aramadıysa ayrı bi konu.
sonrasında da bi kaç kere eşimin annesi yine çat kapı geldi yav daha yeni evliyiz çat kapı gelinir mi :) neyseki o dengesizliklerini de halleti eşim sağolsun artık gelmiyolar gelecekleri zamanda bi kaç saat önceden haber veriyolar sempatiksalakcinni
işte bu konunun aynısını bende yasadım,
çalısan biriyim cumartesi temizlikle geçer bırak misafir agırlamayı
kendimi yorgunluktan tasıyamam..
ama kayınvalıdemleri yemeğe çağırmıstı bıle eşim bende senın gibi anlattım durumu
bukadar tesadüf olur ya :))
akşam işten geldiniz ya da ev hanımısınız ve yorgunsunuz bu akşamıda kendinize ayırmayı düşünüyorsunuz eşiniz eve geliyor ve yemeğe misafirimiz var diyor ne yaparsınız??ben çok sinirlenirim ama misafirin gelmsine değil bana sormadan habersizce davet etmesine...siz hiç yaşadınızmı ve gösterdiğiniz tepki ne oldu...buyrun.....:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?