Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hesap açınca bana haber vermesi gerekmez ama inkar ediyorsa sorun olur, gizlice takip edin önerilerine katılıyorum.Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
9 yıllık evlilik 6 yıl tanışma dönemi geçen sene bende eşimi yakaladim nisanlandigimizdan beri kullaniyormus gizli tesadüf eseri gördüm kiyameti kopardim hacklendi falan filan dedi ama inanmiyorum o konuda guvenim yok.Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Merak ediyorum
actigina emin misiniz ?acmasi problem degil benim icin de inkar etmesi kotuEşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Merak ediyorum
Ben de böyle yazıp eklemiştim eski eşimi msj falan atmıştı banaTakip ederim. Sahte hesap açıp bakarım.
İnkar ediyorBunlari acmasi tuhaf degil de inkar etmesi dusundurucu.
Ben da başka hesap açtımBen de böyle yazıp eklemiştim eski eşimi msj falan atmıştı bana
Takip ediyorumBir hesap açınca bana haber vermesi gerekmez ama inkar ediyorsa sorun olur, gizlice takip edin önerilerine katılıyorum.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, eşinizle daha önce sosyal hesap açma konusunda bir tartışmanız vb olmuş muydu? Yani eşinize bazı şeyleri yasaklayan biri misinizdir?Takip ediyorum
Başka bir hesap açtım
Arkadaşlık teklifi gönderdim
Kabul etmedi
Mail hesabınca baktım
Birşey bulamadım
Ama neden inkar ediyor
Bir insanın kendi telefonuyla başka birisinin mail açması mümkün mü
Bence değil
Öyle olsa herkes herkesinkiyle açardı
Biraz fazla karışırımEşinizi en iyi siz tanırsınız, eşinizle daha önce sosyal hesap açma konusunda bir tartışmanız vb olmuş muydu? Yani eşinize bazı şeyleri yasaklayan biri misinizdir?
Öyle biriyseniz belki kavga çıkmasından, yanlış anlamanızdan çekinmiştir ama sosyal hesabın olamaz diyen biri değilseniz ve gerçekten hesap açtıysa ve bunu inkar ediyorsa niyeti konusunda şüpheye düşerim.