Ben içine girdimEski eşim de açmış sorunca inkar etmişti bi şekilde ele geçirdim şifreyi eskortlar mı ararsın dul kadın mı aratmış neler neler. Allahım korusun inşallah öle bişey değildir
diye diye adamı yoldan çıkardın angelBiraz fazla karışırım
Ama Facebook hesabı açmak istersen aç dediğimde
Ben anlamam sevmiyorum diyordu
Buna rağmen neden açtı anlamıyorum
Hadi açtı neden inkar ediyor
Başkasının onun telefon numarasıyla açmasının mümkünatı yok
Onun telefon numarasının yabancı kodu diyor ama bence değildiye diye adamı yoldan çıkardın angel
zaten şüpheleniyor yapayım bari herhalde dedi
tövbe tövbeee... şaka bir yana bir bu konunda önemsedim yazdığını
kendi tel nosu ile kim açacak face haklısın bu konuda
sorunca ne diyor
+90 Türkiye kodu evetOnun telefon numarasının yabancı kodu diyor ama bence değil
Çünkü +9 Türkiye'nin kodu
Ben ne yapayım bana onu söyleyin
Evet+90 Türkiye kodu evet
face arama yerine eşinin telini yazınca bu sahte hasep mı çıkıyor
Sapkayi onume koyar bir dusunurdum
Demek ki ben bu adama sosyal medyayi yasaklamisim,tepkimden korkmus,yalancinin teki olmus. Esime biraz daha kisisel zaman tanimaliyim derim.
Evet
Kullanıcı ismi olarak hgnminnewri diye birşey
İsim de yabancı
Zaten mailler de yabancı
2015 te açılmış
7 tane filan mail var
Ama eşimin telefonuyla ne alaka
Evet evliydim2015 de açılmış bir facebook hesabından mı bahsediyorsun,yeni olan bir hesaptan mı? 2015 ise,o zaman evli miydiniz?
Nasıl kişisel bir zaman meselaSapkayi onume koyar bir dusunurdum
Demek ki ben bu adama sosyal medyayi yasaklamisim,tepkimden korkmus,yalancinin teki olmus. Esime biraz daha kisisel zaman tanimaliyim derim.
Evet evliydim
9 senedir bi ayrılamadın şu adamdan. Derdin de hep aynıymış facebook cep telefonu mail bence ayrıl adam rahata ersin.Akşam eşim kardeşime sordu
O biraz anlıyor
Eşimin telefonuyla girdi
Orda İngilizce yazıyor
Bu yabancı yabancı biri açmış dedi
Bir de kendi telefonumla denedim
O da Türkçe
Nasıl iş bu anlamadım
Ayrılmalı mıyım kafam çok karışık
Evliyiz diye birbirimizin tum zamanina sahip degiliz. Esimizin de kendi basina bir birey oldugunu unutmamamiz lazim. Sizin diger konulariniza baktigimda pek nefes aldirmadiginizi goruyorum ben. Esinizin arkadaslari olur,tek basina onlarla cikabilir, size her dakikasinin hesabini vermek zorunda degildir mesela.Nasıl kişisel bir zaman mesela
Yasaklamadım ki
İstersen aç dedim
Hatta ben açayım dedim
Ama bunj neden açtı
Neye ihtiyacı oldu da açma gereği duydu
Ya bak doğru düzgün derdimi anlatıyorum9 senedir bi ayrılamadın şu adamdan. Derdin de hep aynıymış facebook cep telefonu mail bence ayrıl adam rahata ersin.
Esim ya da ben facebook vs acacagimiz zaman birbirimize haber vermeyiz.acacaksam acarim yani.actiktan sonra ben facebook actim haberin olsunda demem.o da demez.esimin facebooku yoktu acmis sonradan.ben bunu actiktan aylar sonra ogrendim.ne ara actin len dedim sadece takilmak amacli sakayla karisik o kadar.o da ne bileyim actim iste dedi konu kapandi.acaba esinize niye actin,bana niiye soylemedin,ne zaman actin,amacin neydi vs seklinde cok mu cikistinizki.o da sinirinden acmadim ben dedi.yinede inkar etmesi olmamis tabiiEşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
yaa angelYa bak doğru düzgün derdimi anlatıyorum
Sen be yazıyorsun
Ben kaç gündür ağlıyorum biliyor musun
Ayrılmalısın adam kurtulsunAkşam eşim kardeşime sordu
O biraz anlıyor
Eşimin telefonuyla girdi
Orda İngilizce yazıyor
Bu yabancı yabancı biri açmış dedi
Bir de kendi telefonumla denedim
O da Türkçe
Nasıl iş bu anlamadım
Ayrılmalı mıyım kafam çok karışık
Ne için ağlıyorsun kocan habersiz face açmışda inkar ediyo diye mi? hayatı adamada kendine zehir ediyosun hala anlamadinmi bi rahat bırak bence şükret 9 sene dayanmış sana kocan.. ayrıcada bu kadar mı güvensizsin kendine karşı da kocandan hep süpheleniyosun kendine güvenen kadın rahat olur adamıda rahat bırakır.Ya bak doğru düzgün derdimi anlatıyorum
Sen be yazıyorsun
Ben kaç gündür ağlıyorum biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?