- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 358
- Konu Sahibi maviisever
Harcadığınız paranın tutarını aklınızda tutuyorsanız ya durumunuz yeterince iyi değildir ya da eşinizi gerçekten cimridir.Anladığım kadarıyla eşinizi aşırı kontrolcü.O varken o harcayınca sıkıntı yok ama habersiz olunca sıkıntı büyük.Ne aldığınızı sürekli bildiriyorsunuz bu bile çok itici bana göre.çalışmıyorsanız en azından kendiniz için harcayabildiğiniz bir miktar olmalı ve ne aldığınız onu hiç ilgilendirmemeli..

etkilenmek değil burada bir çok konu okudum ve gerçekten bazıları robota bağlamış gibi boşan bunla ömür geçmez vs diyorlar takılmıyorum ama sinirde olmuyor değilim bir şeye dayanarak söylenilse anlarım hani çok büyük olumsuzluklara şahit olunsa kadın ezilse bükülse şiddet görse amenna ama diğer türlü söylenildiği zamana alaya alınıyormuş gibi geliyor sinir oluyorum
 etkilenmek değil burada bir çok konu okudum ve gerçekten bazıları robota bağlamış gibi boşan bunla ömür geçmez vs diyorlar takılmıyorum ama sinirde olmuyor değilim bir şeye dayanarak söylenilse anlarım hani çok büyük olumsuzluklara şahit olunsa kadın ezilse bükülse şiddet görse amenna ama diğer türlü söylenildiği zamana alaya alınıyormuş gibi geliyor sinir oluyorum

yani hamilelik 9 ay hadi ilk 3 ay beklediniz diyelim sonrasında aylık bir iki kitapla başlasaydınız . Ömründe kitapla haşir neşir olmamış insan kitaba verilen parayı fuzuli görür doğal olarak , sizinde okuma alışkanlığınız yoksa iki katı fuzuli görür. Şey de garip üç yüz harcadım bir şey demedi , beş yüz harcadım bir şey demedi.  Gelirin bir kısmı sizinmiş, demeye hakkı yok zaten bu kocanızın özünde çok iyi olduğunun delili değil yani
 yani hamilelik 9 ay hadi ilk 3 ay beklediniz diyelim sonrasında aylık bir iki kitapla başlasaydınız . Ömründe kitapla haşir neşir olmamış insan kitaba verilen parayı fuzuli görür doğal olarak , sizinde okuma alışkanlığınız yoksa iki katı fuzuli görür. Şey de garip üç yüz harcadım bir şey demedi , beş yüz harcadım bir şey demedi.  Gelirin bir kısmı sizinmiş, demeye hakkı yok zaten bu kocanızın özünde çok iyi olduğunun delili değil yani  Normalde böyle değilse boşa kafaya takip , devlet özel diye zitlasip vs. vs. moralinizi bozmayın.  Ters anına denk gelmiş, sizinde alıngan anınıza belli ki.
 Normalde böyle değilse boşa kafaya takip , devlet özel diye zitlasip vs. vs. moralinizi bozmayın.  Ters anına denk gelmiş, sizinde alıngan anınıza belli ki.