- Konu Sahibi aglakalbimagla
-
merhabalar
bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?
merhabalar
bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?
merhabalar
bana kavga ederken hep söylediği şey, canını acıtmak isterse seni olmadığın biri yapmak en kolayı..çünkü başka açık bulamadığından kaynaklıdır..
halbuki sevgili kocalarımız bizi görerek aşık oldular..kavga bitince ben yine onun aradığı kadın olurum meselaaaa
evet kavgada düşmen dayak küfür sakinleşince aşık ah bu erkekler
aynen öyle oluyor..bşraz önce konu sahibi kendi ilişkisinin başka boyutlarından bahsetmiş..
aldatma girişimi ve tokattabi bunlarla birleşince, asla affedileyecek bir cümle olup çıkıverdi bana göre..çünkü gerçeklik payı çok fazla ne yazıkki tabiki hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım
oyle degilmi gercekten hissediyorki soyledi degilmi. onu cok sevdim babami bile karsima almistim onun icin.degmezmis ...
oyle degilmi gercekten hissediyorki soyledi degilmi. onu cok sevdim babami bile karsima almistim onun icin.degmezmis ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?