esiniz size benim aradigim ozelliklerde ....

evlenene kadar aklı nerdeymiş diye düşünürüm bu çok gurur kırıcı bir laf madem aradığı özellikde birisiyle evlenseymiş

Son düzenleme:
merhabalar

bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?

bana kavga ederken hep söylediği şey, canını acıtmak isterse seni olmadığın biri yapmak en kolayı..çünkü başka açık bulamadığından kaynaklıdır..
halbuki sevgili kocalarımız bizi görerek aşık oldular..kavga bitince ben yine onun aradığı kadın olurum meselaaaa

Eger sinirle soylememisse,ciddiyse git aradign ozrllikte birini bul derim,sinurle soylediysr pisman olup ozur dilemesini beklerim... erkekler sibirle olmayacak seyler soyleyebiliyor ne yazikki

bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.

evet kavgada düşmen dayak küfür sakinleşince aşık ah bu erkekler

evet kavgada düşmen dayak küfür sakinleşince aşık ah bu erkekler

aynen öyle oluyor..bşraz önce konu sahibi kendi ilişkisinin başka boyutlarından bahsetmiş..
aldatma girişimi ve tokat tabi bunlarla birleşince, asla affedileyecek bir cümle olup çıkıverdi bana göre..çünkü gerçeklik payı çok fazla ne yazıkkitabiki hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım

oyle degilmi gercekten hissediyorki soyledi degilmi. onu cok sevdim babami bile karsima almistim onun icin.degmezmis ...

oyle degilmi gercekten hissediyorki soyledi degilmi. onu cok sevdim babami bile karsima almistim onun icin.degmezmis ...

benim eşimde sinirlenince ya da laflarımın altında ezildiği zaman, genellikle ben senin gibi biriyle nasıl olmuşta evlenmişim dedi bi kaç kez peşinden de, sen değilmişsin o mükemmel kadın ben yanılmışım da demiştir hep..bana inandırıcı gelmedi hiç çünkü arkasından insan tekrar nasıl hayatının aşkı yapabilir bu kadını..bilmiyorum bu cümleden sonra şuan ne haldesiniz ama, son açıklamanı okuyunca acaba demeden geçemedim malesef..ama bunu en iyi sen anlarsın

cnm kocanı sen daha iyi tanırsın içten mi söyledi kızgınlıkla mı seni kırmak içinmi bunların cevabı sende ama gerçek şu ki malesef erkekler hassasiyet taşımıyorlar bence hiç takma sende benzer cümleler kurmuşsundur bizde de aynı şeyler oluyor....

Sen de benim aradığım erkek değilsin ama napalım evlendik bi kere Der ben de onu kırardım.O çok mu mükemmelmiş ki sana bunu söylüyor? İnsanlar ne kadar kırıcı ya eşim bana bunu söylese yer şamarı valla.Takma kafana seni kırmak için bilinçlice söylenmiş bir şey bu bence.Seni üzmesine izin verme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayınvalide / görümce olsa yorum yapmak kolay ama eşle ilgili biraz daha temkinli olmalı gibi geliyo bana... Evliliğinizin iç dinamiklerini bilemeyiz hiçbirimiz ama ihanet/tokat/psikolojik şiddet ...Affedilir mi , affedilse ne kadar düzelir bilemedim...En doğru çözümlemeyi kendiniz yapabilirsiniz.
Benim başıma gelse , en kısa zamanda aradığı özellikteki kadını bulabilmesi için özgür bırakırdım. Ben de kendi özgürlüğüme uçardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…