- Konu Sahibi aglakalbimagla
-
bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.
aynen öyle oluyor..bşraz önce konu sahibi kendi ilişkisinin başka boyutlarından bahsetmiş..
aldatma girişimi ve tokattabi bunlarla birleşince, asla affedileyecek bir cümle olup çıkıverdi bana göre..çünkü gerçeklik payı çok fazla ne yazıkki tabiki hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım
oyle degilmi gercekten hissediyorki soyledi degilmi. onu cok sevdim babami bile karsima almistim onun icin.degmezmis ...
bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.
Kıızz face de de sayfanın birisine aynı senin gibi birisi yazdı şimdi onun da kocası aynı şeyi söylemiş ona .
yoksa o sen misin ? sayfada tanıdık çıkıcak diye ödüm kopuyodu çıktı işte
sankı sızınle zorla evlendı ne kadar yanlıs gurur kırıcımerhabalar
bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?
Ne açıdan sevgilinin aradığı özellikte değilmilsiniz ve madem değilsiniz neden sizle birlikteşahsen çok üzülürüm ve yenimi farkettin diye sorarım
aklıma takıldı bende sfe evgilim aradıgı özelliklerde degilim acaba oda yillar sonra söylermi (o benim peşimden koştu oysaki)
merhabalar
bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?
Ne açıdan sevgilinin aradığı özellikte değilmilsiniz ve madem değilsiniz neden sizle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?