esiniz size benim aradigim ozelliklerde ....

Kıızz face de de sayfanın birisine aynı senin gibi birisi yazdı şimdi onun da kocası aynı şeyi söylemiş ona .
yoksa o sen misin ? sayfada tanıdık çıkıcak diye ödüm kopuyodu çıktı işte

bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.

hem ihanet girişimi

hemde siz suçlu gibi tokat

üstüne adamın hayalindeki kadın değilmişsin

daha karar vermedinde vermekmi istiyorsun

evet sorunda bu gerçeklik payı var. sinirle söylenmiş bişi değil. düşünülmüş birşey kafada olan birşey

doğru büyük konuşmayalım . bizim başımızada gelebilir.

çok övünen herkese bana nazar edecekler haset ediyor beni kıskanıyorsunuz diyen bir tanıdığım aldatma dayak yüzünden ayrılıyor şu an

allah aldatılma ve dayak acısını düşmenıma vermesin. amin

bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.

eğer bu yazdığınızı okumasaydım tartışma esnasında insanın karşısındakini kırmak için gerçekten düşünmediği şeyleri bile söyleyebileceğini söylerdim ama sanalda da aldatma girişimleri olması bu evliliğin çatırdamaya başladığını gösterir bence. üstüne üstlük şiddet de var sebebi ne olursa olsun. bence bu lafa takılmadan önce aldatma girişimi ve tokadın ardından eşinize-amiyane bir tabir olacak ama sinirlendim-tekmeyi basmalıydınız.

çok kırılırım.Zaten aldatma olayı da olmuş,şiddet de olmuş.Düşünecek bir şey kalmamış.Yapmanız gereken belli

aradığı özellikleri bir liste halinde yazıp boynuna assın, çıksın sokak sokak gezsin
belki bulur aradığını :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

"Konuyu açtığın iyi oldu,aslında sen de benim aradığım özellikler de değilsin,ikimiz de aradığımız özelliklerde ki kişileri bulalım bence"der,kapıyı gösterirdim.

şahsen çok üzülürüm ve yenimi farkettin diye sorarım

aklıma takıldı bende sevgilim aradıgı özelliklerde degilim acaba oda yillar sonra söylermi (o benim peşimden koştu oysaki)

Aldatma girişimi olmuş yakalamışsınız peki ya görmedikleriniz varsa üstelik bu olayda şiddet görmüşsünüz ve bugün kalkmış bu lafı söylemiş direk kestirip at demek kolay ama bunlar basit olaylar değil bence kimbilir belki sen böyle düşünürken o bitirir bir gün yani eşiniz bana güvenilir gelmedi

şahsen çok üzülürüm ve yenimi farkettin diye sorarım

aklıma takıldı bende sfe evgilim aradıgı özelliklerde degilim acaba oda yillar sonra söylermi (o benim peşimden koştu oysaki)
Ne açıdan sevgilinin aradığı özellikte değilmilsiniz ve madem değilsiniz neden sizle birlikte

merhabalar

bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?

Bu nasil bir cumle cok gurur kirici bisi bu ne demek oluyor yahu tartisma olsun baska bisi olsun bu sozler sarfedilmez bence !!! ben olsam sende benim aradigim ozelliklere sahip bir insan degilsin derdim ve ceker giderdim

Ne açıdan sevgilinin aradığı özellikte değilmilsiniz ve madem değilsiniz neden sizle birlikte

ilk tanıştıgımızda sevgili olmak gibi bir niyetimiz yoktu (benim hiç yoktu) o zaman konu konuyu açtı ve bana "benim eşim böyle böyle olmalı" demişti, bu şartlar arasında okumuş olması, güzel olması, zeki olması, falan vardı ama bir sürü saymıştı, bana hiç uymayanlar ise, açık sözlü olması, kapalı olması, inatçı olmaması gibi şeylerdi, ama tanıştıktan bir iki hafta sonra benden hoşlandıgını dedi, ve 7-8 aydır çıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…