esiniz size benim aradigim ozelliklerde ....

bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.

Ya cocugun kucukken bosan derim. Bu evlilik bitmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bircok sorunumuz var zaten .8 yillik evliyim. sanalda ihanet girisimi oldu onun uzerine uste cikip bana tokat atti. bu lafin uzerine artik bosanmayi dusunuyorum dogru bir karar vermek istiyorum. birtanede 4 yasinda cocugum var.

aldatma teşebbüsü ve şiddet.
boşanmam için ikisi yeter bana.

Aradığı özelliklere sahip değilsen niye evlenmiş Tabi onların zihniyetine göre erkeğe bişey olmaz olan kadına olur boşanınca.
Bence otur eşinin karşısına ve bunun ne anlama geldiğini eşine sor.

merhabalar

bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?

"Ee bunu farketmen çok güzel çünkü hala geç değil, hemen ayrılıyoruz ve sen o aradığın özellikteki kadını buluyosun tatlım bye "derdim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar

bir tartisma sirasinda esiniz size "sen benim aradigim ozelliklerde bir kadin degilsin"derse ne dusunur,ne hisseder,ne yaparsiniz?

Git aradigin özellikte ki kadini bul onunla evlen hem kendini hem beni kurtarmis olursun der

Gider isime gücüme bakardim sonrasini kendi dusunsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…