eşiniz size berbat bir doğumgünü geçirtti ne yaparsınız?

kedici_kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
120
0
96
İstanbul
hadi bakalım sizler benim yerimde olsanız ne yaparsınız berbet bir doğumgünü yaşattı bana ve 3 gün oldu hala aynı berbatlıkla gidiyor bir özür bile yokklava:

bazı erkekler.bizler için önemli olan günleri önemsemiyor hatta çoğu hatırlamıyor bile.seninde eşin bu adamlardan biriyse doğumgününde seni üzmek ona çok ters gelmez.sıkıntını anlatamadığın için bilemedim valla benim eşim özel günlere önem veren bi erkek olduğu için böyle bi hataya düşmez de..

Özel günlere karşı bir insanım.Eğer berbatlık doğum gününüzü kutlamamaksa bence sorun olmazdı ama başka bir şey yaptıysa bilemem.
Biraz açsanız konuyu daha iyi yorum yapabiliriz galiba.

ne mi yaptı anlatayım. eşimle zaten problemli bir evliliğimiz var çok büyük fırtınalar yaşadık bie süredir fırtınalar dindi ama hiçbirşey evlenmeden önceki kadar güzel değil. herneyse 18 nisan benim doğum günümdü o gün eşimin sertifika sınavı vardı. anlaşmamızda sınavdan sonra gezecektik güzelbir gün geçirecektik. herneyse sınav toplam1 saat ama 2 saat bekledim aramadım da hani sınavda rahatsız etmemeyim diye.sonra o aradı bizi başka bir yere götütrüyorlar sınav için sen kadıköye git dedi ben de sınavdan sonra yanına gelecem tamam dedim gittim kadıköye. bu arada saat 9 da eşimi kursa bıraktım. sonra saat 1 de aradı canım daha sınava girmedik birazdan girecez dedi bende kızdım ama neyse hadi ben gidiyorum anneanneme dedim en yakın onun evi.anneanneme gittim ve eşim geldiğinde saat:5 ti ve özür bile dilemedi.zorla hadi gidelim diye anneannemlerden akldırdım ama kavga ettik ve beni yolda terk etti minibüse binip gitti yüzünü bile görmek istemiyorum dedi. ve hala telafi etmedi aynı evde iki yabancı gibi konuşmadan bir araya gelmeden yaşıyoruz .

ee bunda özür dileyecek ne var ki? belli ki sınavı uzun sürmüş veya bir aksilik çıkmış. ben bunda sorun olacak bir durum göremedim.. kavga etmek yerine saat 5 den sonra kutlasaydınız doğum gününüzü keşke

sınavı geç bitmiş ne var bunda sende gelince kavga etmeseydin ya. sonuçta gün bitmemiş daha ve gelmiş eşin seni çıkartmış. 5ten sonra kutlanmıyormu doğumgünü. valla bence yanlış yapan sensin adam zevkine gitmemiş ki sınav bu. benim eşimle ard arda günler mesela geçenkinde benim doğum günümde arkadaşlara gitmiştik gece geç geldik ne yapalım ertesi gün eşimin doğum gününü kutladık.

yani eşim keyfi saat 5 de geldi bana yalan söyledi mi demek istiyorsun anlamadım ki canımfisfisfisii eğer gerçekten geç sınava girdiyse sorun edilecek bir durum yok ortada bence.boşuna kavga edip canınızı sıkmışsınız

eşinin elinde olan bir durumdan dolayı geç kalmamış ki bence sen fazla alınganlık göstermişsin

gelememesi elinde olmayan bi durum sonuçta
tavır yapmanız yanlış,eşinizde tavır yaptığınız için kızmış olmalı
ama eşinizinde sizi bırakıp gitmesi yanlış

benim eşimin de toplantısı vardı doğum gunumde işlerinden dolayı saat 9 da ancak eve geldi bu sorun değil

Kusura bakmayın ama ben ortada bir sorun göremiyorum
Sonuçta eşinizin sınavı varmış ve saat 1 de sizi aramış canım daha sınava girmedik birazdan girecez demiş.
Sınav için başka yere götürdüklerini de belirtmiş ilk aradığında.
Aksaklıklar olmuş olabilir.
Ne var bunda?
Zaten özel bir planınız yokmuş,kutlama falan...
Gezecekmişsiniz
Her zaman gezebilirsiniz...
Bence durumu abartıyorsunuz ,zaten sınavdan çıkmış ister istemez yaşadığı aksiliklerden dolayı da canı sıkılmış olabilir.Sizde biraz fazla üzerine gitmişsiniz sanırım ki... arabadan inip,minübüse binip eve gitmeyi bile göze almış

ıyı de ben mı Çok alınganım Çıkıp geldıĞıde anneannemden zorla dıŞarı Çıkardım hadı beraber yalnız kalalım dıye Çıkınca da surat asıyorum dıye kavga ettık.ıyıde neden kalkmayacaĞım oturacaĞım dıye ınat edıyor hadı tamam ogÜn mahvoldu dedım kı dÜn ıÇın bugÜn kutlayayım tmam dedı sÜprız hazırladım sana ok ıı gÜzel.akŞam eve gıttım kımse yok benden yarım saat sonra elını kolunu sallayarak geldı bılgısayarın baŞına oturdu hıÇbıŞey demeden. Sabah ta kapıyı Çektı gıttı yıne bıŞey demeden.Şımdı ben mı hatalıyım

Vallaha ne kadar Çok anlayıŞlı bayan varmıŞ emınım yolun ortasında beraber yÜrÜrken eŞınız yanınızdan arkasını dÖnÜp de kendını mınÜbÜse atıp uzaklaŞsa Çıldırırdınız Şımdı bana sen bÜyÜtmÜŞsÜn demek kolay.aynı Şeyı yaŞasaydınız emınım daha bÜyÜk tepkıler verırdınız

Neden eşin seni sokak ortasında bıraktı..Öncesinde çokmu tartıştınız, gününü anlatmadı mı sana.Gece boyu güzelce vakit geçirebilirdiniz.Keşke bu kadar ağır tepki vermeseydiniz.

sorun doğum günün değil ki canım
aranızda ki mesafe ve ilşki
tabiki konu ne olursa olsun istediği kadar haklı olsun bi bayan yolun ortasında terk edilmez
ki bu senin eşin
bu nasıl bi sınavmış ki sabah 9 da çıkıp akşam 5 te çıkıp geliyor üstelik sadece 1 saat sürebilecek bi sınav
ayrıca hiç bir sınav bu kadar düzensiz hazırlanmaz
bence aradaki problemin ne olduğunu bulmaya çalışın beraber

TartıŞmadık bıle sadece erken kalkmadıĞı ıÇın surat yaptım bıraz aĞzımı bıle aÇmadım.ama Çekemem senı dedı. Aslında bÜtÜn gÜn bızımdı sabaha kadar da ıstesek eĞlenırdık ama benı asıl sınır eden geldıĞınde eee ne dolandın bÜtÜn gÜn eve gıdeydın ya dıyıp gÜlerek anlatmasıydı.hayatım elımde olmadan gecıktım senı de ÜzdÜm ama telafı ederız canını sıkma deseydı olmaz mıydı.

ya tamam sınavı varmış gecikmiş oalbilir ama
canım kusura bakma bugün böle oldu telafi edelim dese neyse...
ne olursa olsun sizi bırakıp minibüze binip gitmesi çok sinir bozucu bişey
bence eşinizi karşınıza alın neden bana böyle davranıyosun diye açık açık konuşun
o da size düşüncelerini söylesin sorunu halledin

Konu açıyorsan öncelikle olayları açık ve net bir şekilde baştan sona yazarsın.
Hoşuna gitmeyen yorumları okuyunca çevir kazı yanmasın misali sonradan ama şu şöyle olmuştu bu böyle olmuştu şimdi ben mi hatalıyım ne kadar çok anlayışlı bayan varmış demezsin.
Ne bekliyordun eşini yerden yere vurmamızı mı?
Evet ilk yazdığım yere kadar okuduklarımdan çıkardığım sizin olayı abarttığınız
!!!

Durum böyleyse haklısın canım,bundan sonrası fazla uzatma herşey normalmiş gibi hayatına devam et bence.O nasıl seni önemsemiyorsa onun davranışlarınında seni etkilemediğini düşündür.Belki seni incittiğinin farkına varır.Surat falan asma, birşekilde gelip konuşucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…