- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
ya bu senin esin teyzene cok düskün olan degilmi
yoksa benmi karistiriyorum
karıştırmıyorsun o malesef. Ayrılmadım birbirlerinden uzaklaştılar görüşüyoruz tabiki ama artık eskisi kadar birbirlerine yakın değiller
iyi bari canim tasindimi o teyze hanim
taşınmas-dı ama evine pek sık gelmiyor.gelse de bize geçeceği zaman benim eve gelmemi bekliyor yoksa geçip bizim evde oturmuyor.ille de ben geç eve dersem de hani bi iş varsa o zaman da eşim dışarı çıkıyor onunla evde yalnız kalmamak için beni işten almaya geliyor
ya bu senin esin teyzene cok düskün olan degilmi
yoksa benmi karistiriyorum
Canım kırmızılı yere kadar eşinin ciddi bir suçu yoktu bence.ne mi yaptı anlatayım. eşimle zaten problemli bir evliliğimiz var çok büyük fırtınalar yaşadık bie süredir fırtınalar dindi ama hiçbirşey evlenmeden önceki kadar güzel değil. herneyse 18 nisan benim doğum günümdü o gün eşimin sertifika sınavı vardı. anlaşmamızda sınavdan sonra gezecektik güzelbir gün geçirecektik. herneyse sınav toplam1 saat ama 2 saat bekledim aramadım da hani sınavda rahatsız etmemeyim diye.sonra o aradı bizi başka bir yere götütrüyorlar sınav için sen kadıköye git dedi ben de sınavdan sonra yanına gelecem tamam dedim gittim kadıköye. bu arada saat 9 da eşimi kursa bıraktım. sonra saat 1 de aradı canım daha sınava girmedik birazdan girecez dedi bende kızdım ama neyse hadi ben gidiyorum anneanneme dedim en yakın onun evi.anneanneme gittim ve eşim geldiğinde saat:5 ti ve özür bile dilemedi.zorla hadi gidelim diye anneannemlerden akldırdım ama kavga ettik ve beni yolda terk etti minibüse binip gitti yüzünü bile görmek istemiyorum dedi. ve hala telafi etmedi aynı evde iki yabancı gibi konuşmadan bir araya gelmeden yaşıyoruz .
valla ne yalan söyleyeyim ben olsam aynısını yapardımboshayallersmile
bana göre erkekler kadınların nazlarını çekmek zorundalar aksini yaparlarsa huzursuz olacak yine kendileribayanssulusmile
gelince iki öpücük bi de özürle tereyağı gibi erirdin işte, bu kadar basit
kafaları basmıyor kardeş, naparsın:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?